واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ارتش سوریه حملات علیه«درعا»را دفع کرد
جبهه عملیاتی جنوب سوریه شاهد درگیریهای شدید و سخت در محورهای درعا و ریف آن است و یگانهای ارتش سوریه در این راستا حملات گروههای تروریستی وابسته به «جیش یرموک» را دفع کردند.
فارس: در حالیکه از اواخر هفته گذشته نگاه اغلب رسانهها و کارشناسان بر تحولات میدانی جاری در شهرکهای الزبدانی در ریف دمشق و کفریا و فوعه در ریف ادلب و آتشبس برقرار شده بین ارتش سوریه و مقاومت حزب الله با گروه تروریستی تکفیری «احرار شام» دوخته شده بود، جبهه عملیاتی جنوب سوریه شاهد تحولات و رخدادهای میدانی مهمی بود.
شهر «درعا»، مرکز استان درعا و ریف آن در این مدت شاهد درگیریهای شدید و سخت بین نیروهای ارتش سوریه با عناصر مسلح وابسته به گروههای تروریستی تکفیری «جبهة النصرة» و «جنبش المثنى» بود.
محورهای جنوبی و غربی شهر درعا کانون حملات گروههای تروریستی تکفیری بودند که با حملات خمپارهای و موشکی آنها علیه مناطق مسکونی قرار گرفته در این دو محور همراه بود.
یک منبع میدانی سوری در این خصوص توضیح داد که یگانهای ارتش سوریه تلاش عناصر مسلح تکفیری برای حمله به شهر درعا و نفوذ به اردوگاه آوارگان فلسطینی این شهر را دفع و یک کاروان خودروهای نظامی گروههای تکفیری را بین کوی «البحار» و «ساختمان قدیم گمرک» منهدم کردند.
درگیریها در این نقطه براساس اظهار این منبع میدانی سوری موجب کشته شدن دهها تروریست مسلح شد که در میان آنها «محمد نضال الشمری»، یکی از مسئولان ائتلاف تروریستی «جیش یرموک» نیز مشاهده میشد.
این درحالی است که منابع خبری و پایگاههای اینترنتی وابسته به گروههای تروریستی جنوب سوریه به کشته شدن دهها نفر از عناصر این گروهها از جمله «حسن محمد منصور الصالح»، فرمانده گروه تروریستی تکفیری «شهدای حوران» درعا و مسئول نیروهای ویژه و نخبه گروه تروریستی «فلوجة حوران» وابسته به «ارتش آزاد» در ریف درعا اذعان کردند.
معروف است که عربستان سعودی و اردن در گروههای تروریستی فعال در منطقه جنوب سوریه نفوذ بسیاری دارند، منطقهای که از بهار امسال شاهد تشدید اوضاع میدانی و پس از آن عملیاتی به نام «طوفان جنوب» بود که هدف آن تصرف شهر «درعا» بود.
البته پیش از آن تحرکاتی برای تصرف فرودگاه نظامی «الثعله» آغاز شده بود که رهاورد آن شکست برای گروههای تروریستی بود. در واقع عربستان سعودی با عملیات طوفان جنوب به نوعی تلاش داشت، به واشنگتن القا کند که امکان براندازی نظام سوریه از جنوب این کشور وجود دارد.
اما درگیر بودن سعودیها در یمن اجازه نمیداد، آنها بیش از حد خود را مشغول جنوب سوریه کنند، به ویژه آنکه اوضاع در یمن آنگونه که باید خوشایند سعودیها نبود و به نظر میرسید، واشنگتن پس از توافق هستهای با ایران دیگر همچون گذشته نه تمایلی به براندازی نظام در سوریه دارد و نه اعتقادی به آن.
این عوامل در کنار ایستادگی و مقاومت ارتش سوریه در برابر گروههای مسلح تروریستی شکست سختی را برای طوفان جنوب رقم زد. این درحالی است که نباید فراموش کرد، دو گروه اصلی فعال در سوریه یعنی داعش و جبهه النصره به شدت در جبهه جنوبی با یکدیگر درگیر بودند.
با این حال این موجب نمیشود تا خیال دمشق بابت جبهه جنوب آسوده باشد، به ویژه اگر در این خصوص به دشمنی همچون رژیم صهیونیستی نیز توجه داشته باشیم که یکی از بزرگترین محرکها و تغذیه کنندههای گروههای تروریستی تکفیری در جنوب سوریه است تا با استفاده ابزاری از آنها اهداف مورد نظر خود را در سوریه محقق کند.
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]