واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۲۲ب.ظ)
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي: عالي ترين نمونه هاي حقوق بشردوستانه در ايران رقم خورده است موج - قم - دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي گفت: عالي ترين نمونه هاي حقوق بشردوستانه در ايران رقم خورده است، ولي؛ متاسفانه در هيچ کجا انعکاسي نداشته است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در ديدار با دبير کل سازمان صليب سرخ جهاني گفت: دين اسلام و قرآن کريم، بالاترين ارزش ها را براي انسان و کرامت انساني قائل است.
وي افزود: خداوند انسان را با کرامت گردانيده است و همه انسان ها بايد اين جنبه از کرامت را پاس بدارند و همه اديان در دفاع از حقوق بشر جهت همساني دارند.
آيت الله محسن اراکي گفت: حوزه علميه دراوج نشاط علمي است و در عرصه مسائل حقوقي، حقوق بشر و حقوق بشر دوستانه محصولات علمي فراواني توليد کرده است.
وي گفت: در زمينه مسائل حقوق بشر دوستانه ده سال پيش همايش با شکوهي در حوزه علميه قم برگزار شد و اکنون نيز آمادگي داريم اين همايش را در وسعت جهاني برگزار کنيم.
استاد حوزه علميه قم با اعلام آمادگي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در زمينه حقوق بشر دوستانه گفت: معتقديم اگر موسسات بين المللي با همکاري مراکز علمي طرح جدي در زمينه ارائه تحقيقات از يک سو و تبديل اين تحقيقات به تصميمات رسمي انجام دهند مي توانيم شاهد توسعه جدي حقوق بشر دوستانه در سراسر جهان و کنترل تجاوزها و تعديات داشته باشيم.
وي گفت: در اين زمينه سه فعاليت مورد نياز است، اول عرضه پژوهش هاي مورد نياز که حوزه علميه آمادگي کاملي براي عرضه و پژوهش هاي نوين درعرصه حقوق بشر و ارائه ديدگاه اسلام و مذاهب اسلامي دارد و مجمع تقريب مذاهب دانشگاهي به نام مذاهب اسلامي تاسيس کرده که تمام مذاهب اسلامي در اين دانشگاه تحصيل مي کنند؛ البته ما آمادگي آن را داريم که در پژوهش هاي تقريبي نيز مشارکت داشته باشيم.
آيت الله اراکي گفت: عرصه دوم، تبديل پژوهش ها به مقررات و طرح هاي جلوگيري از تجاوزات حقوق بشر دوستانه و حمايت از انسانيت است؛ عرصه سوم ايجاد کمپين هاي بين المللي براي حمايت از حقوق بشردوستانه در سرتاسرجهان است که هرسه عرصه بايد جداي از سياست هاي دولت ها و فراتر از سياست هاي آنان باشد.
وي با اشاره به نمادهاي حقوق بشردوستانه در جمهوري اسلامي ايران گفت: عالي ترين نمونه هاي حقوق بشردوستانه در ايران رقم خورده است، ولي متاسفانه در هيچ کجا انعکاسي نداشته است که انعکاس اين نمونه ها، کمک شاياني براي نشر مباني حقوق بشردوستانه خواهد داشت.
آيت الله اراکي گفت: در جنگ ايران و عراق، صدام بارها رزمندگان و مردم غيرنظامي مارا مورد حمله شيميايي قرار داد، ولي ايران هيچ گاه اين کار را تلافي نکرد؛ در همين جنگ صدام شهرهاي مارا با هواپيماهاي جنگي بمباران کرد و مردم بي دفاع را در شهرهاي مختلف به خاک و خون کشيد، اما؛ ايران هيچ گاه چنين عکس العملي از خود نشان نداد.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي افزود: در جنگ خليج فارس در سال 1991 بسياري از مردم جنوب عراق به خاک ايران پناهنده شدند و به رغم اين که صدام شهرهاي مختلف استان خوزستان را نابود کرده بود و صدها هزار جوان ايراني را شهيد کرده بود، مردم اين شهرها با گرمي از آنان استقبال کردند و به آنان پناه دادند که بنده در آن زمان امام جمعه دزفول بودم و به خوبي شاهد بودم که دختران جوان مهريه هاي خود را براي کمک به آوارگان عراقي اختصاص مي دادند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]