واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: حداد عادل: مجلس هفتم مدافع استقلال و منافع ملي بود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: حداد عادل اظهار داشت: مجلس هفتم، مجلس اعتقاد به اسلام، تعهد به انقلاب اسلامي و دفاع از استقلال كشور و تاكيد بر منافع ملي بود.
به گزارش روز جمعه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر حداد عادل در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران ضمن تسليت به مناسبت ايام فاطميه به سوم خرداد، سالروز آزادي خرمشهر اشاره كرد و گفت: خرمشهر در ساعت دو بعد از ظهر روز سوم خرداد ماه سال 61 پس از 19 ماه اسارت و 578 روز كه در چنگال دشمن خونخوار بود به همت رزمندگان اسلام آزاد و از آن به بعد سوم خرداد روز مباركي براي ملت ايران شد.
وي با بيان اينكه خرمشهر اولين شهر مهم استان خوزستان بود افزود: بسياري از كالا هاي كشور در گمرك هاي خرمشهر ذخيره مي شد و در هجوم صداميان اين شهر بزرگترين شهري بود كه به تصرف دشمن در آمد و پس از آنكه مردم اين شهر و بسيجيان ما با دست خالي مقاومت كردند، بالاخره خرمشهر سقوط كرد و دشمن بعثي هر چه از دستش مي آمد در بي رحمي و جنايت نسبت به اين شهرانجام داد و ملت ايران خرمشهر را از آن زمان خونين شهر تا زمان آزادي اش ناميد.
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه خرمشهر پيام اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران به تمام دنيا بود، گفت: بازپس گيري خرمشهر، باعث اميدواري ملت و دولت ايران و نااميدي قدرت هاي پيشينيان دشمن شد.
وي افزود: مردم جشن و شادي مي كردند براي پيروزي انقلاب كه قابل مقايسه بوده و از آن پس سوم خرداد روز پيروزي در دفاع مقدس جشن گرفته مي شود.
وي به ضرورت آشنايي روز سوم خرداد به نسل جوان و مردم تاكيد كرد و گفت: مردم بدانند كه انقلاب اسلامي به قيمت چه خون هاي عزيزي حفظ شده است.
حدادعادل ضمن گراميداشت ياد شهيدان، فرماندهان، نيروي هوايي، زميني و بسيجيان كشورمان براي فتح عظيم خرمشهر اظهار داشت: دل امام عزيز هم به واسطه اين پيروزي بسيار شاد شد.
وي به آخرين جلسه مجلس در روز يكشنبه اشاره كرد و گفت: روز سه شنبه افتتاح مجلس هشتم است كه مناسب مي دانم گزارشي از عملكرد مجلس هفتم را تقديم كنم.
وي به اهميت مجلس اشاره كرد و گفت: مجلس متشكل از نمايندگان مبني بر نظارت بر عملكرد مسوولان است، مجلس مظهر حاكميت ملي و اراده ملي و وحدت ملي است.
نماينده اي كه از شهرهاي كوچك و بزرگ با راي مستقيم مردم انتخاب مي شوند دور هم جمع مي شوند و براي ايران تصميم مي گيرند، مجلس يك ايران كوچك به نمايندگي از ايران بزرگ است و در همبستگي و وحدت نقش بسياري دارد.
حداد عادل به روش ها و اصول مجلس هفتم اشاره كرد و گفت: مجلس هفتم، مجلس اعتقاد به اسلام و تعهد و دفاع از انقلاب بوده و دفاع از استقلال كشور و تاكيد بر منافع ملي بود.
رييس مجلس افزود: نشانه دفاع از استقلال كشور در موضوع هسته اي را مي توانيد در مجلس هفتم مشاهده كنيد، از آنجايي كه اين مساله به استقلال كشورمان مربوط مي شد و بر سر مساله هسته اي مجلس چند مصوبه داشت و كاملا در مسيري كه ملت مي خواست دولت را ملزم كرد كه براي تامين انرژي صلح آميز هسته اي اقدام كند كه اين يكي از تصميمات شجاعانه مجلس بود.
وي افزود: چند قرارداد خارجي را مجلس تشخيص داد كه منافع ملي را تامين نمي كند از اين رو آن را لغو كرد و در مقابل مطامع بيگانگان كوتاه نيامد و در برابر تهديدها ايستادگي كرد.
رييس مجلس بر فضاي متين و آرام و عقلاني منطقي مجلس هفتم اشاره كرد و گفت: من در پايان دوره هفتم به عنوان منتخب مردم در دوره هاي ششم، هفتم و هشتم عرض مي كنم كه مجلس هفتم چهار سال را به گونه اي به پايان رساند كه ما ادعا مي كنيم كه حركتي دور از شان مردم ما ديده نشد.
وي افزود: سعي كردم مجلس به نحوي اداره كه با اكثريت و اقليت رفتار منطقي شود. اين از خصوصيات مجلس و از علل و اسباب آرامش آن بود.
حداد عادل با بيان اينكه نمايندگان به مشكلات واقعي مردم اشاره داشتند، گفت: نمايندگان در اين دوره در پي گره گشايي از مشكلات مردم بخصوص مشكلات معيشتي و طبقات محروم بودند.
وي افزود: نطق هاي مجلس هفتم، نطق هايي نبود كه دل دشمنان انقلاب را شاد و دل دوستان آن را نگران كند. اصولا ما معتقديم كه تضعيف قواي سه گانه به فرموده امام (ره) نادرست است و بايد با هم همكاري كنند و ما در مجلس هفتم بنا به همكاري كه با دولت داشتيم و با حفظ استقلال مجلس با دولت همكاري كرديم.
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه حفظ حقوق قانوني نمايندگان و تامين مقاصد دولت كار بسيار سختي است، تصريح كرد: مجلس سعي مي كرد نظري كارشناسانه دهد و اگر به وزيري راي اعتماد نمي داد از دولت مي خواست وزيري كارآمدتر براي آن پست معرفي كنند.
وي افزود: در مجلس سعي بر آن بود كه به تشنج كشيده نشود، مجلس هفتم مجلس جدال و كشمكش نبود. از بيرون عده اي كه وحدت مجلس و دولت را نمي پسنديدند مكررا تاكيد مي كردند كه اين مجلس منفعل و دنباله رو دولت است كه اگر مخالفتي بود، مي گفتند ميان اصولگرايان اختلاف افتاده است.
وي گفت:البته گاهي هم دولت انتقاد مي كرد كه از هر دو طرف گله مي شنيديم ولي خدا را شكر مي كنيم كه اين مجلس را به نحوي به پايان رسانديم كه وحدت ملت كه به دولت و مجلس راي دادند، حفظ شد و در آينده هم بر چنين صراط مستقيمي خواهد ماند.
حداد عادل تصويب به قانون طرح تثبيت قيمت ها براي مدت موقت اشاره كرد و گفت: در سال اول مواجه شديم كه قيمت را اگر افزايش دهيم گراني بسياري بر دوش مردم سنگيني مي كرد و براي سال 84 سعي كرد كه 9 قلم از اجناس كه در سبد هزينه هر خانواده است را تثبيت كند كه مهمترين آنها تثبيت قيمت بنزين بود.
وي در ادامه با بيان اينكه مجلس حداقل حقوق بازنشستگان را كه 118 تومان بود در يك اقدام به 200 هزار تومان ارتقا داد، گفت: اين نشانه نوع نگاه مجلس به مساعدت مردم بود.
حداد عادل به تصويب قانون مديريت خدمات كشوري اشاره كرد و گفت: انگيزه نمايندگان در پيگيري اين قانون مشاهده تبيين بين حقوق كارمندان بود يعني دو كارمند با سابقه و مدرك تحصيلي مشابه، حقوقي متفاوت دريافت مي كرد و ما اين را مغاير با شعار عدالت مي دانيم واز اين رو از دولت قبلي و فعلي خواستيم كه به اين موضوع توجه كند كه مشكلات بسياري را هم با خود داشت و از شوراي نگهبان هم گذرانديم و منتظر هستيم كه دولت آيين نامه هاي آن را تصويب كند.
وي افزود: تصويب لايحه اجراي سياست هاي كلي اصل 44 از ديگر اقدامات مهم است كه آن را طليعه يك انقلاب اقتصادي و حلال بنيادي بسياري از مشكلات اقتصادي مي دانستيم و مجلس يك كميسيون ويژه براي آن ايجاد كرد و اين كميسيون موفق به تكميل اين قانون شد و به موقع به تصويب مجلس رسيد و فعلا مراحل نهايي تصويب خود را در مجمع تشخيص مصلحت طي مي كند.
وي افزود: مجلس در همكاري با ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي تلاش هاي بسياري كرد و كميسيون اصل 90 هم اين موضوع بسيار توجه كردند و حدود 50 پرونده را رسيدگي و در نتيجه راي به قواي مجريه فرستاد.
حداد عادل به سهميه بنزين در بودجه سال 86 اشاره كرد و گفت: هر چند اين كار درست در ابتدا مشكلاتي را به همراه داشت ولي امروز شاهديم با سهميه بندي آن وضعيت بسيار مطلوبي به وجود آمد و وابستگي ما براي وارد كردن بنزين بسيار كمتر شد.
وي از گزارش آماري مفصل مجلس در روز يكشنبه آينده خبر داد و گفت: در همه عرصه ها مجلس قوانين بسياري را تصويب كرده و در تمامي زمينه ها به عنوان ابزار نظارتي نيز توجه بسياري داشت و باعث ساماندهي نظارت ها در همه بخش ها بود كه در مجالس قبل چنين كاري نشده بود.
وي به تشكيل مجمع آسيايي اشاره كرد و گفت: دبيرخانه اين مجلس در تهران به صورت دائمي فعال است كه دبير كل آن هم در تهران تعيين شد كه اين نشانه اعتماد كشورهاي آسيايي به مديريت كشور ما است.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: البته من منكر يك سري نقص ها در مجلس هفتم هم نيستم ولي عملكرد آن به صورت كلي مثبت بود كه باعث رضايت مردم و مقام معظم رهبري شد.
وي افزود: سال گذشته در هشتم خرداد به خدمت مقام معظم رهبري رسيديم و ايشان فرمودند آنچه در مورد اين دوره از مجلس مي توانم بگويم، به نظر من مجلس خوبي است و جزو دوره هاي خوب مجلس محسوب مي شود و خصوصيت آن اين است كه اين تركيب در فضاي نامناسب رشد كرد و باعث استواري اش است و مجلس شما چنين بوده يك ملت چيزهايي را در ذهن خود نگه مي دارند كه به بصييرت ملت تبديل مي شود نه دوستان شما و نه دشمنان شما نمي توانند منكر شوند.
وي افزود: مقام معظم رهبري افزودند كه در قضيه هسته اي هم بسيار خوب عمل كرديد، رضايت رهبري كه ان شاء ا... رضايت خدا را در پي داشته باشد باعث سند افتخار ماست و نشانه آن اين بود كه با اميدواري خوبي در انتخابات هشتم شركت كردند و پاي صندوق هاي راي آمدند و تركيب و شاكله مجلس عوض نشد و اين بهترين سند براي موفقيت مردم بود كه مردم به اصولگرايي و ادامه مجلس هفتم راي دادند.
وي ضمن تشكر از ملت ايران براي حضور در انتخابات مجلس هشتم، گفت: از مجلس هشتم انتظار داريم كه به مسائل واقعي مردم توجه كنند. ما مي دانيم كه موضوع گراني بر دوش مردم سنگيني مي كند تلاش ما اين است كه اين بار را سبك كنيم و در مجلس در حال حاضر بررسي هايي شده كه بتوانيم به دولت براي حل اين مشكلات كمك كنيم. ان شاء ا... مجلس آينده درادامه مجلس هفتم با استواري اين راه را طي كند./02/120
جمعه 3 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 300]