تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871204918




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معلمین سرمایه دارترین افراد روی زمین/نمازمنبع تربیت از همه ی ابعاد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پای درس استاد قرائتی در طرح یاوران نماز; معلمین سرمایه دارترین افراد روی زمین/نمازمنبع تربیت از همه ی ابعاد است خبرگزاری پانا:مسئول ستاد اقامه نماز کشور در دوره آموزشی مدیریت یاوران نماز به میزبانی تبریز، با بیان اینکه معلمین سرمایه دارترین افراد کره زمین هستند،تاکید کرد:نجات کشور و تربیت نسل نو سالم و هنرمند با تحول در آموزش و پرورش کشور محقق می شود.
۱۳۹۴ جمعه ۲۳ مرداد ساعت 15:34

خبرگزاری پانا+معلمین سرمایه دارترین افراد روی زمین/نمازمنبع تربیت از همه ی ابعاد است

به گزارش خبرگزاری پانا،حجه الاسلام محسن قرائتی در جمع مدیران مدارس خاص کشور گفت:معلمان گرچه برای کار خود حقوق کافی دریافت نمی کنند ولی به جهت تربیت انسان و موجودی زنده و ابدی سرمایه دارترین افراد روی زمین به شمار می روند. وی تصریح کرد:همه شغل ها و حرفه ها سرمابه دار جمادات هستند ولی معلمان و فرهنگیان سرمایه هایی از جنس انسان دارند که اثر آن تا ابد خواهد ماند. قرائتی بهترین منبع تربیت از همه ابعاد را نماز عنوان کرد و افزود:اگر بخواهیم در دنیا همانند کوه جاودانه و شناخته شده باشیم باید نماز و قران و ولایت را عمیقا درک کنیم و عمل نماییم. این استاد قرآن گفت:همه ی کمالات در نماز وجود دارد و تمامی گردهمایی ها و همایش ها با موضوع نماز تا وقتی که تصمیمات بزرگ توسط تک تک افراد شرکت کننده گرفته نشود و زنجیروار در جهت تربیت نسل جوان ادامه پیدا نکند ،کاملا بی تاثیر و بی فایده است. وی با انتقاد از سیستم آموزش و پرورش و دانشگاه نسبت به تربیت تحصیل کرده فلج،اظهار داشت:هیچ راهی برای نجات نیست مگر اینکه با الگو برداری از درس های نماز فارغ التحصیل دارای هنر که بتواند درآمد کسب کند تحویل جامعه بدهیم و به توسعه مراکز فنی و حرفه ای تاکید کرد. مسئول ستاد اقامه نماز اظهار داشت:اگر بخواهیم نسل نو عوض شود و تحول آفرین باشد باید خاک آموزش و پرورش عوض شود چرا که نسل نو ما باسواد است ولی جوهره عمل ندارد. استاد حوزه قران و نماز خاطر نشان ساخت:هرکاری از خوردن وآشامیدن گرفته تا تربیت، مدیریت تخصصی لازم دارد و با تفکر و و شناخت فلسفه خلقت توسط پروردگار به ریزترین نکات مدیریتی می توان دست یافت. وی اذعان داشت:نماز یک مهندسی در خود دارد و همت همراه مطالعه شما معلمین و مدیران در این زمینه می تواند تربیت نسل نو با بینش و تفکر نماز را با بار بنشاند. قرائتی خاطر نشان ساخت:امیرالمومنین علی(ع) مرد تحول بود و اگر معلمی همچون مولا این جوهره را در وجود خود داشته باشد آموزش و پرورش دچار تحول شده و عوض می شود. استاد قرآن با تاکید بر ارتباط مدیران و معلمین با یک اسلام شناس ،افزود:گاهی دانش آموزان سوالاتی می کنند که نیاز است از طریق این افراد متخصص پاسخ داده شود تا تمامی شبهات رفع شود. وی علت عقب ماندگی کشور های نماز خوان را در عمل نکردن به گفته ها دانست و افزود:کار فرهنگی باید با درک عمق و معنای نماز صورت بگیرد تا در دانش آموزان اثرگذار باشد. حجه الاسلام قرائتی استفاده از روش های ابتکاری جذاب در امر تبلیغ نماز به دانش اموزان را مورد تاکید قرار داد و همکاری مدیران با دانش اموزان ممتار و دبیران محبوب را در این امر خواستار شد. گفتنی است اولین دوره آموزشی مدیریت برنامه های یاوران نماز(طرح مبین) به میزبانی استان آذربایجانشرقی در حال برگزاری است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن