تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820558867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلفنی که برای بهنوش بختیاری دردسرساز شد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تلفنی که برای بهنوش بختیاری دردسرساز شد


همه چیز از یک گفتگوی تلفنی با یک شبکه رادیویی شروع می‌شود، جمعه ۹ مرداد، بهنوش بختیاری هنرپیشه سینما و تلویزیون پای خط برنامه جمعه من، می‌آید، او از علاقه‌اش به جامعه‌شناسی و یک نظر کوتاه در خصوص موضوع هسته‌ای می‌گوید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، خانم بهنوش بختیاری می گوید: وقتی شما جامعه شناسی خواندید دیگر دنبال هر حرفی نمی روید چرا که برای خودتان انتقاداتی دارید، مثلاً وقتی توافق هسته ای انجام می شود، به سرعت ذوق نمی کنیم و اتفاقی می افتد می نشینیم به آینده‌اش فکرمی کنیم به عنوان نمونه عهدنامه ترکمنچای بسته شد چه اتفاقی بعد از آن افتاد؟

البته این اظهار نظر، به مذاق عده‌ای خوش نیامد، همان‌هایی که شعارشان زنده باد مخالف است: این عده، شروع به توهین و زخم زبان به این بازیگرمی‌کنند، البته این نخستین بار نیست که این قشر جامعه رفتارهای شعبان بی‌‌مخ‌گونه انجام می‌دهند البته با ظاهری دموکراتیک، اتوکشیده، شیک و مجلسی.

پروانه معصومی، بازیگر که او هم مدتی از این توهین‌ها به علت چادری که در حضور مقام معظم رهبری بر سر کرد، بی نصیب نمانده است، می‌گوید حالا در یک روستا زندگی می‌کند و از درک بالای این روستایی‌های بی‌ادعا در برابر این مدعیان دروغی فرهنگ سیاست ‌می‌گوید.

خانم پروانه معصومی نیزمعتقد است اگر کسی کار فرهنگی دارد می کند یعنی مدعی است که آدم بافرهنگی است و کارهایی را هم نباید انجام دهد چرا که بسیاری از آدم های معمولی هستند که واقعا  با فرهنگند.

وی می افزاید: من در روستایی خارج از تهران زندگی می کنم که فرهنگشان بسیار بالاست اما برای جای بزرگی مثل تهران این مسئله بسیار بد است.

در بین این توهین‌ها یکی از روزنامه‌ها که اتفاقا قصد اصلاح هم دارد، بهنوش بختیاری را هنرمندی، نان به نرخ روز خور معرفی می‌کند و در شماره دوشنبه 12 مرداد خود وی را دلقک می‌نامد، این حرف و نقل‌ها، موجب واکنش‌های شدید برخی هنرمندان شد، از مرجانه گلچین و پوران درخشنده تا احمد نجفی و بهزاد فراهانی و مهران رجبی که نظرشان را در خصوص این رفتارهای توهین‌ آمیز با پیک بامدادی در میان گذاشتند.
مهران رجبی بازیگر سینما می گوید: خط توهین باطل است و نباید شک کرد چرا که اظهارنظر جرم نیست مثلاً اگر با یک جریانی ما خوشبین نیستیم و بدبین هستیم حتماً برایش دلیلی وجود دارد .

مثلاً خانم بختیاری یا چرخنده یا هر کس دیگری در ابراز عقیده آزادند و اینکه  برخی توهین می کنند نشانه بی تقوایی، بی‌مرامی و بی وجودی است.
وی اضافه می کند: بدی کار در این است که فرد حتی معذرت خواهی نمی کند و اگر فلان روزنامه توهین کرده باید نگران این باشد که مسئولانش نروند با بی بی سی صحبت کنند و پناهنده شوند، همین را نگه دارند اسب دوانی پیشکش.
ابهری درمورد داعش فرهنگی می‌گوید:
اما در خصوص چنین رفتارهای غیر فرهنگی برخی اهالی فرهنگ مانند مجید ابهری استاد دانشگاه و روانشناس می‌گوید: ریشه این گونه رفتارها، در تنگ نظری فرهنگیست و نام داعش فرهنگی را بر روی این رفتارها و افراد می‌گذارد.

ابهری استاد دانشگاه و روانشناس اضافه می‌کند: وقتی هنرپیشه ای می خواهد با حجاب شود یا هنرپیشه دیگری می خواهد درباره انرژی هسته ای صحبت کند اجازه دهیم با حجاب باشد و یا آن یکی حرفش را بزند چرا که اگر منطقی نگاه کنیم باید پاسخ را منطقی بدهیم نه اینکه در فضای مجازی به من، همسر، فرزند و سوابقم حمله کنند.
وی معتقد است این رفتارها ریشه در تنگ نظری فرهنگی عده ای دارد که اجازه نمی دهد هیچ کس نظری برخلاف میل آنان داشته باشد که این خود دیکتاتوری فرهنگی و یا داعش فرهنگی است .

علی‌رام نورایی: لطفا توهین نکنید:
در این میان، علی‌رام نورایی هم که البته به واسطه بازی در فیلم قلاده‌های طلا، مدتی مورد توهین‌ همین روشنفکرنما‌ها قرار گرفته بود، از لزوم توجه مسئولان به این آسیب فرهنگی در جامعه می‌گوید و همچنین از پویش اینستاگرامیش با نام لطفا توهین نکنید.
علی رام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون با ابراز تاسف از افزایش توهین ها در فضای مجازی می گوید: متاسفانه توهین به شکل های مختلف در جامعه اتفاق می افتد و هر کس به خود اجازه قضاوت و توهین به دیگری می دهد آن هم با الفاظ رکیک.
وی می افزاید: در چنین شرایطی متاسفانه موجی هم با این توهین ها همراهی می کنند و معلوم نیست چرا به این روز رسیده‌ایم؛ امیدوارم مسئولان فکری کنند و به همین علت از دو ماه پیش  تصمیم گرفته ام در فضای مجازی با عنوان لطفاً ‌توهین نکنید کمپینی راه اندازی کنم.
علی‌طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به لزوم تدوین قانونی برای برخورد با این رفتارهای نابهنجار از توقف طرح مجلس با عنوان نظام جامع رسانه می‌گوید که به درخواست وزارت ارشاد برای ارائه لایحه‌ای در این خصوص توسط دولت بوده است،لایحه ای که  هنوز از آن  خبری نیست.
توهین های اتوکشیده‌ها نخستین بار نیست که هوای جامعه را آلوده می کند و شاید اگر مسئولان فکری عاجل نکنند، آخرین بار هم نباشد، اما خوب است خارج از قانون مدنی، مدعیان دموکراسی لااقل به قانون انسانی پایبند باشند.


چهار شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن