واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آتش زدن کامیون ایرانی ترکیه
وی افزود: معاون وزیر راه و شهرسازی با سفیر ترکیه در ایران در باره این موضو ع مذاکراتی داشته اند و ما به دولت ترکیه اعلام کرده ایم که باید امنیت رانندگان ایرانی را حفظ کنند و غرامت رانندگانی را که در حوداث اخیر دچار خسارت مالی و جانی شده اند را بپردازد.
آفتاب : مدیر کل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از حمله مجدد گروه ناشناس در شب گذشته به کاروان های کامیون های ترانزیتی در مرز ایران و ترکیه و در خاک ترکیه حبر داد و گفت: در این حمله یک دستگاه کامیون ایرانی به آتش کشیده شد، خوشبختانه تلفات جانی نداشت اما بار و کامیون از بین رفت.
محمد جواد عطرچیان در گفت وگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه این حملات در خاک یک کشور دیگر در حال وقوع است و ترکیه مسئول تامین امنیت جان و مال اتباع ایرانی و رانندگان کامیون ها و اتوبوس ها است، ادامه داد: دولت ایران مذاکراتی با مقامات کشور ترکیه درباره حملات اخیر داشته و دولت ترکیه را مسئول تامین امنیت جان و مال اتباع ایرانی و غیر ایرانی می دانیم .
وی افزود: معاون وزیر راه و شهرسازی با سفیر ترکیه در ایران در باره این موضوع مذاکراتی داشته اند و ما به دولت ترکیه اعلام کرده ایم که باید امنیت رانندگان ایرانی را حفظ کنند و غرامت رانندگانی را که در حوداث اخیر دچار خسارت مالی و جانی شده اند را بپردازد.
عطرچیان با اشاره به حمله شب گذشته گروه ناشناس به کامیون ایرانی، اظهار کرد: این کامیون حامل بار از کشور گرجستان و در مسیر برگشت به ایران بود. پس از حمله شب گذشته مقامات ترکیه مرز را بستند اما مرز ایران همچنان باز است و کامیون ها می توانند وارد خاک ایران شوند.
مدیر کل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تاکید براینکه ما نمی توانیم مرز را ببندیم و بستن مرز تصمیمی است که باید توسط مقامات شورای امنیت ملی گرفته شود ، گفت: به رانندگان ایرانی اعم از رانندگان اتوبوسی و کامیون ها اطلاع داده ایم که خاک ترکیه به خصوص شرق و جنوب این کشور نا امن و ریسک جا به جایی کالا بسیار زیاد است.
وی ادامه داد: به رانندگان از ناامنی خاک ترکیه هشدار داده ایم و همچنین توصیه هایی کرده ایم که از سفرهای غیر ضروری بپرهیزند و حتی المقدور سفر هوایی به ترکیه داشته باشند .
عطرچیان با معرفی مسیرهای آلترناتیو و جایگزین مسیر ترکیه گفت : سه مسیر جایگزین را معرفی کرده ایم که اولین مسیر مسیر آذربایجان به روسیه به طرف شمال اروپا، مسیر دوم آذربایجان – گرجستان- دریای سیاه به طرف اروپای مرکزی و مسیر اخر ارمنستان، گرجستان به اروپای مرکزی است .
مدیر کل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تاکید کرد: البته هیچ کدام از این مسیرهای آلترناتیو جذابیت مسیر ترکیه را ندارند و مسافت مسیر ترکیه کمتر است و ویزا نمی خواهد اما این سه مسیر اعلام شده طولانی تر هستد و هزینه حمل بار را افزایش می دهند .
وی با بیان اینکه وقتی مسیری ناامن می شود عملا سایر مسیرها فعال می شوند هر چند که اقتصادی نباشند، گفت: قطعا مسیری که نا امن باشد هزینه حمل کالا و در نهایت قیمت نهایی کالا را افزایش خواهد داد اما دروازه های ایران باز است و کامیون سایر کشورها می توانند به سرعت وارد مسیر ایران شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]