تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812365953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده نسل دیجیتال به کجا خواهد رسید؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آینده نسل دیجیتال به کجا خواهد رسید؟
اعتیاد کودکان به انواع گجت ها تاثیر منفی بر روی آینده اجتماعی‌شان دارد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  سر و صدای بچه ها تا چندی پیش در گوشه و کنار خانواده ها به گوش می رسید. اما اکنون آن شور و حال و سر صدا جای خود را به صدای کلیک کردن روی تبلت ها و گوشی های هوشمند داده است.


شاید والدین از این که گجت ها می توانند فرزندانشان را برای مدتی به خود  مشغول کرده و به آنها فرصتی برای استراحت بوجود آورند خوشحال شوند اما این امر صحیح نیست و واقعیت داستان این است که کودکان در سنین پایین باید تحرک و سر و صدا داشته باشند.



نسل دیجیتال / در حال کار




این موضوع تنها در خیره شدن کودکان به صفحه نمایشگر ها نیست. چرا که اگر به گونه ای دیگر نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که این امر در طولانی مدت ممکن است تبعات زیان باری برای آینده اجتماعی آنها داشته باشد. 


اگر به نسل گذشته و سرگرمی های کودکان نگاه کنیم خواهیم دید که بازی ها مضامین کار گروهی و خلاقیت را در خود داشتند، ولی حالا دنیای امروزی کودکان در خیره شدن به صفحه نمایشگر ها خلاصه شده است و حتی با وجود تنوع بازی های فکری در انواع گجت ها سبب افزایش خلاقیت آنها نمی شود. 



نسل دیجیتال / در حال کار


 

فاطمه رنجبری پور روانشناس، در گفتگو با خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعتیاد کودکان به تبلت و گوشی های هوشمند را یک مسئله مهم دانست و گفت: تا زمانی که کودک به تعادل جسمی و ذهنی نرسد استفاده از گوشی و تبلت  توصیه نمی شود.


وی همچنین میزان استفاده در روز را نهایتا یک ساعت دانست چرا که استفاده بیش از حد از آن، به آینده اجتماعی کودک آسیب می رساند و موجب منزوی شدنش می شود.همچنین عدم تحرک و تغذیه نامناسب از عوامل جانبی این موضوع محسوب می شود.



رنجبری پور با بیان اینکه این کودکان دچار بلوغ زودرس می شوند گفت:کودکانی که وابستگی بیش از حد به استفاده از تبلت و تلفن همراه و ....دارند در آینده برای برقراری ارتباط با دوستانشان به با مشکلات جدی بر می خورند. 


وی در پایان افزود:بهترین راه برای جلوگیری این مسئله فرستادن کودک به مهد است چرا که با شرکت آنها در برنامه های گروهی به تحرک کودکان کمک کرده و وابستگی آنها به وسایل ارتباطی را کاهش می دهد.   


و در این خصوص خبر جالبی در فضای مجازی منتشر شد. سالانه در آمریکا 11 میلیون خانواده فرزندان خود را  به اردو های تابستانی می فرستند.  ولی در این بین کودکی پیدا شده است که به نظر می رسد از از اجبار خانواده  اش برای رفتن به این اردو ممانعت کرده است . و برای والدینش نامه ای پرخاشگرایانه نوشته تا میزان خشونت خود را نشان دهد.  این موضوع می تواند نشان دهنده افزایش ویروس اعتیاد به تبلت ها و گوش های همرا باشد که باعث تنبل شدن کودکان بی میل بودن آنها به شرکت در برنامه های گروهی و عدم تحرک آنهاست. 


اما با وجود همه این اوصاف امروزه تقریبا در همه خانه ها می توان تلوزیون , گوشی و تبلت یافت. بنابراین کودک به راحتی می تواند بین گزینه های فراوان موجود یکی را انتخاب کند. پس بهتر است والدین با کنترل بهتر و آموزش های مناسب کودک را از وابستگی به این وسایل دور کند چرا که کودک  به طرف بنگرد یک نمایشگر خواهد دید.  

گزارش:مروارید شیرخدایی

انتهای پیام/







۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن