تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803028589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جریمه و زندان برای تماشای تلویزیون! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جریمه و زندان برای تماشای تلویزیون!
نداشتن مجوز تماشای تلویزیون در انگلیس سالانه هزاران نفر را به دادگاهها می کشاند و بیش از پنجاه نفر را نیز راهی زندان می کند.
کد خبر: ۵۲۲۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸ - 08 August 2015


نداشتن مجوز تماشای تلویزیون در انگلیس سالانه هزاران نفر را به دادگاهها می کشاند و بیش از پنجاه نفر را نیز راهی زندان می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن ، در انگلیس، تماشای زنده برنامه های تلویزیونی و یا ضبط آن ها در زمان پخش، از روی تلویزیون و یا دیگر ابزارهای دیدن برخط و اینترنت نیاز به مجوزی دارد که تی وی لایسنس نامیده می شود.

همه افراد تا رسیدن به سن 75 سالگی، به این مجوز نیاز دارند. مجوز تلویزیون برای افراد نابینا یا افرادی که به کم بینایی شدید مبتلایند، نیم بهاست اما این افراد باید برای کم توانی یا ناتوانی خود، مدرک ارائه دهند.

یی‌بی‌سی با منشور سلطنتی تأسیس شد و در توافق با معاونت فرهنگ، رسانه و ورزش وزیر کشور بریتانیا فعالیت می‌کند. هزینه فعالیت بی‌بی‌سی از محل صدور مجوز تلویزیون که سالانه خانوارها و شرکت‌های بریتانیایی می خرند، تأمین می‌شود. مبلغ این مجوز را دولت انگلیس تعیین و مجلس این کشور تصویب می‌کند.

از اول آوریل 2014 میلادی، بودجه بی بی سی نیز که در سال 1932 راه اندازی شد و برنامه های رادیویی، تلویزیونی و خدمات برخط به 28 زبان از جمله زبان های عربی و فارسی ارائه می دهد، از محل مجوز تماشای تلویزیون تامین می شود.

اگر چه بی بی سی از تماشا کنندگان  تلویزیون در انگلیس پول می گیرد اما به 28 زبان جهان رایگان برنامه پخش می کند.

مجوز تلویزیون برای تلویزیون های سیاه و سفید در سال 2015 میلادی، سالانه 49 پوند است. این مبلغ برای تلویزیون های رنگی ، سالانه 50/145  پوند است.

براساس توافق بی بی سی با دولت در سال 2010 میلادی، منابع بدست آمده از فروش مجوز تلویزیون، علاوه بر تامین بودجه بی بی سی، بخشی از هزینه های تامین باند پهن برای مردم انگلستان را نیز تامین می کند .

دارا بودن مجوز تلویزیون به این معنی است که فرد می تواند برنامه های زنده تلویزیون را با استفاده از گیرنده های تلویزیون ، رایانه های شخصی و قابل حمل ، تلفن همراه، ردیاب های ماهواره ای و دیگر ابزارهای قابل حمل ببیند.

• جعبه های دیجیتال  (پی وی آر ها )، ماهواره و کابلی همچون فری ویو ، فری ست ، اسکای، ویرجین مدیا ، بی تی ویژن ، یو ویو ، اپل تی وی ، کروم کست ، روکو  و آمازون فایر تی وی .


• پیشانه بازی ها


• ضبط کننده های دی وی دی ، اشعه آبی  و وی اچ اس

شماری از دستگاه های نام برده شده در بالا، می توانند بدون استفاده از برق، از باتری های خودشان استفاده کنند و مجوز تلویزیون منزل این امکان را فراهم می آورد تا با استفاده از آن ها، در بیرون از منزل نیز بتوان برنامه های زنده تلویزیون را تماشا کرد. اگر در بیرون از منزل، یکی از این دستگاه ها به منظور تماشای برنامه های زنده تلویزیونی، به شبکه برق وصل شود، باید در آن نشانی، مجوز تماشای تلویزیون خریده شده باشد (به جز در وسایل حمل و نقلی همچون قطار، خودرو یا قایق).

تماشا و یا ضبط برنامه های تلویزیونی زنده، خلاف قانون و جرم است و شامل استفاده از وسایلی همچون گیرنده تلویزیونی، رایانه، تلفن همراه، پیشانه های بازی، جعبه های دیجیتال یا ضبط کننده های دی وی دی/ وی اچ اس می شود. تماشای تلویزیون بدون مجوز پیگرد قانونی دارد که حضور در دادگاه و جریمه تا یکهزار پوند (بدون منظور کردن هزینه های قانونی و دادرسی ) را نیز در پی خواهد داشت .

بی بی سی با روش های گوناگون، از داشتن یا نداشتن مجوز تلویزیون، آگاه می شود. یکی از روش ها، دسترسی به پایگاه اطلاعات و آمار ملی است که در آن، اطلاعات درباره حدود 31 میلیون نشانی دارای مجوز یا فاقد مجوز تلویزیونی، نگهداری می شود. ماموران پیگیر مجوز تلویزیون، به اطلاعات این پایگاه دسترسی دارند و می توانند داشتن یا نداشتن مجوز تلویزیون را بررسی کنند.

همه فروشگاهها و مغازه ها نیز موظفند نشانی خریداران تلویزیون را دریافت و بلافاصله آن را به مرکز کنترل مجوزهای تلویزیون ارسال کنند .

حتی در زمانی که شهروندان انگلیسی  به ماموران مربوط اطلاع دهند که تلویزیون ندارند ، ماموران ممکن است محل زندگی آنان را بررسی کنند تا از صحت این موضوع، مطمئن شوند.

خودروهای گشت ردیاب نیز می توانند با استفاده از دستگاه هایی که بر روی آن ها نصب شده است، وجود گیرنده های تلویزیونی را شناسایی کنند.

به نوشته روزنامه دیلی میل در 22 ژانویه 2015، هر هفته به طور متوسط سه هزار نفر به علت نداشتن مجوز تماشای تلویزیون، به پرداخت جریمه محکوم می شوند که اغلب آنان را زنان تشکیل می دهند.

به نوشته این روزنامه، در سال 2014 میلادی، بیش از 150 هزار نفر به علت نداشتن مجوز تلویزیون، روانه دادگاه شده اند به گونه ای که به گفته سجاد جاوید، وزیر وقت فرهنگ، ده درصد از پرونده های دادگاه های بریتانیا، صرف پرونده های ناشی از نداشتن مجوز تلویزیون می شود.

روزنامه دیلی میل نوشت در سال 2015 میلادی، از بودجه حدود 4 میلیارد پوندی بی بی سی، بیش از 3 میلیارد و 720 میلیون پوند آن از محل فروش مجوز تلویزیون تامین می شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن