تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870337541




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تایید سفر رئیس دفتر امنیت ملی سوریه به ریاض |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تایید سفر رئیس دفتر امنیت ملی سوریه به ریاض
یک روزنامه عربستانی چاپ لندن با تکذیب همه اخبار مربوط به عدم سفر رئیس دفتر امنیت ملی سوریه به «ریاض» تأکید کرد که این سفر صورت گرفته و دو طرف مسائل دو جانبه را بررسی کردند.
کد خبر: ۵۲۲۸۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴ - 08 August 2015


یک روزنامه عربستانی چاپ لندن با تکذیب همه اخبار مربوط به عدم سفر رئیس دفتر امنیت ملی سوریه به «ریاض» تأکید کرد که این سفر صورت گرفته و دو طرف مسائل دو جانبه را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، طی چند روز گذشته اخبار ضد و نقیضی از سفر «علی المملوک» رئیس دفتر امنیت ملی سوریه با میانجیگری روسیه به ریاض و دیدارش با «محمد بن سلمان» ولی عهد عربستان منتشر شد.

برخی از منابع خبری اعلام کردند که این سفر صورت نگرفته و رئیس دفتر امنیت ملی سوریه با ولی‌عهد عربستان دیدار نکرده است.

«منابع سعودی بلندپایه» در گفت‌وگو با روزنامه سعودی «الحیاة» چاپ لندن، امروز شنبه این سفر را که به «دیدار معجزه» مشهور شده، تأیید کردند و گفتند که دو طرف از شروط و شرایط خود سخن گفتند.

پیش از این، از منابع خبری نیز درباره جزئیات و محتوای این دیدار اعلام کردند که در این دیدار دو طرف اختلافات را بررسی کردند و در جریان آن مسئول سوری از بن سلمان پرسید که «چگونه در پس شیخ‌نشین قطر حرکت می‌کنید»، وزیر دفاع عربستان نیز اعلام کرده بود که «پایه مشکل ما ائتلاف شما با ایران است».

در همین راستا، وزیر دفاع عربستان نیز  در 19 ژوئن با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه دیدار و پرونده‌های یمن و سوریه را بررسی کرده بود.

پوتین در این دیدار به بررسی وضعیت سوریه پرداخته و گفته بود که تروریسم در حال نزدیک شدن به عربستان است، «وضعیت ارتش سوریه از نظر میدانی در حال بهبود است و هیچ کس در دنیا به جز ترکیه و عربستان نمی‌پندارد که امکان دارد نظام «سوریه» سرنگون شود. از این روی باید با آن (سوریه) در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری کرد». وزیر دفاع عربستان نیز که کم کم قانع شده بود سبب شد که پوتین ایده دیدار با یک مسئول امنیتی بلندپایه سوری را مطرح کند.

پس از ده روز یعنی 29 ژوئن «ولید معلم»، «فیصل مقداد» و «بثینه شعبان» وزیر خارجه، معاون وی و سخنگوی رسانه‌ای رئیس جمهور سوریه وارد مسکو شدند تا با پوتین دیدار کنند. پوتین در این دیدار پایبندی خود را به سوریه را اعلام و ایده ائتلاف چهارگانه سوریه، ترکیه، اردن و عربستان را مطرح کرد. ولید معلم نیز با این جمله که «این کار نیازمند معجزه است» تعجب خود را ابراز داشت ولی پوتین از وی خواست که این پیشنهاد را برای «بشار اسد» مطرح کند. این مسئله نیز میان معلم، اسد و علی مملوک محرمانه باقی ماند.

سرویس اطلاعاتی عربستان مسئول برقراری تماس با مملوک بود. عربستانی‌ها شرط گذاشتند که این دیدار باید در ریاض باشد و دمشق نیز با این مسئله مخالفت نکرد. پس از چند هفته یک هواپیمای روس وارد فرودگاه دمشق شد و مملوک را به عربستان برد. این دیدار با حضور «صالح الحمیدان» رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان صورت گرفت.

در این دیدار مسئول سوریه عربستان را «مسئول رخدادهای سوریه از جمله نابودی، تخریب، حمایت مالی از از تروریسم و تشویق برای جدایی از ارتش سوریه» عنوان کرده بود.

مملوک در این دیدار گفته بود که چرا عربستان باید دنباله‌رو سیاست قطر باشد و از همکاری‌های گذشته دمشق و ریاض به ویژه درباره پرونده لبنان سخن گفته بود.

رئیس دفتر امنیت ملی سوریه همچنین تأکید کرده بود که وضعیت میدانی سوریه پایدار است و درباره پیشروی‌های ارتش سوریه سخن گفته بود و ابراز امیدواری کرده بود که دیدگاه عربستان در قبال سوریه تغییر کند.

وزیر دفاع عربستان نیز گفته بود که مشکل اصلی ریاض با دمشق این است که سوریه در پس ایران حرکت می‌کند و با ایران ائتلاف کرده است.

وی همچنین مدعی شده بود که حرکت کردن سویه در پس جنبش حزب الله لبنان از جمله عوامل مشکلات ریاض با دمشق است و ادعا کرده بود که این جنبش قصد دارد «کنترل لبنان را به دست بگیرد و ان را به یک پادگان ایرانی تبدیل کند».












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن