تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827403422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيش‌بيني شرکت ملي نفت از افت شديد قيمت در نيمه دوم سال


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۲۸ب.ظ)
پيش‌بيني شرکت ملي نفت از افت شديد قيمت در نيمه دوم سال موج - طبق تحليل امور بين‌الملل شرکت ملي نفت، انتظارات در زمينه افزايش قيمت نفت در نيمه دوم سال کمرنگ شده و اکنون بيشتر تحليل‌گران احتمال مي‌دهند که قيمت‌هاي نفت در نيمه دوم سال افت شديدتري را تجربه خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، امور بين الملل شرکت ملي نفت در تحليل بازار نفت آرده است: ضعف عوامل بنيادين سبب شد تا روند نزولي قيمت نفت‌خام در بازارهاي جهاني ادامه يافته و قيمت نفت برنت براي اولين بار از ژانويه سال جاري به کمتر از 50 دلار در هر بشکه برسد. در حاليکه بازار نفت با حجم متنابه عرضه و مازاد آن روبروست، نگراني معامله‌گران از ورود نفت ايران و منبع جديد براي تشديد شکاف ميان عرضه و تقاضاي نفت بيشتر شده است.
وزير نفت گفته است که يک هفته پس از برداشته شدن تحريم‌ها روزانه 500 هزار بشکه و يک ماه پس از آن يک ميليون بشکه در روز به توليد نفت ايران افزوده خواهد شد. تأثير اين خبر هنگامي بيشتر شد که جان کري؛ وزير امور خارجه ايالات متحده بر آن شد تا در پايتخت قطر با وزراي خارجه شش کشور عضو شوراي همکاري خليج‌فارس ديدار کند تا از هراس آنان از جمع‌بندي هسته‌اي با ايران بکاهد.
يک مقام وزارت خارجه آمريکا گفت: اين سفر فرصتي واقعي براي وزير خارجه آمريکا است تا به سؤالات باقيمانده وزراي خارجه شوراي همکاري خليج‌فارس عميقاً" پاسخ دهد به اين اميد که آن‌ها را راضي کند و اطمينان حاصل شود که آنان از تلاش‌هاي رو به جلوي ما حمايت مي‌کنند.
اين در حالي است که دست‌اندرکاران بازارهاي جهاني نفت از کاهش توليد شيل‌اويل نيز نااميد شده و بر تلاش اکثر توليدکنندگان نفت به افزايش سطح توليد و کسب سهم از بازار تأکيد مي‌ورزند. بالا رفتن تعداد دکل‌هاي حفاري نفت در هفته گذشته نيز مؤيد اين نظر بود.
کارشناسان بانک Barclays نيز اعلام کردند: گروه 101 شرکت نفتي که 40 درصد توليد نفت جهان را در دست دارند، توليدشان را در سال 2015 کاهش ندادند. آن‌ها پس از رشد يک ميليون بشکه در روز توليد در سال 2014 سعي دارند که رشد مذکور را در سال 2015 به 1.4 ميليون بشکه در روز رسانيده و آن را براي سال 2016 نيز حفظ کنند.
از سوي ديگر، نگراني در خصوص چشم‌انداز نامطلوب تقاضا نيز رو به افزايش است چرا که به طور معمول ضريب بهره‌برداري پالايشي در آمريکا که براي توليد و تأمين تقاضاي بنزين در فصل رانندگي طي ماه ژوئيه به اوج خود مي‌رسد، در ماههاي اوت تا اکتبر رو به کاستي مي‌گذارد.
کاهش تقاضا براي نفت تنها معلول اين عامل نبوده و عوامل اقتصادي نيز در آن دخيل‌اند؛ به طوريکه پارامترهاي اقتصادي دو کشور بزرگ مصرف‌کننده نفت يعني آمريکا و چين نيز چندان نويدبخش نيست. با اينکه شاخص هزينه‌هاي مصرفي خانوارهاي ايالات متحده در ماه ژوئن 0.2 درصد رشد داشته (به علت بالا رفتن شاخص قيمت کالاهاي مصرفي) اما اين ميزان کمترين رشد از ماه فوريه به شمار مي‌رود که معرف کمتر شدن سطح درآمد خانوارهاست.
همچنين وزارت بازرگاني اين کشور اعلام کرده است که شاخص مديران خريد آمريکا از 53.7 در ماه ژوئن به 52.7 در ماه ژوئيه کاهش يافته است. علاوه بر اين، شرايط اقتصادي در چين نيز مدتي است که توجه تمامي کارشناسان اقتصادي را به خود معطوف داشته است.
مدتي است که افت بازار بورس شانگهاي موجب تلاش سياستگذاران چين براي کنترل بازار سهام شده و اينک گزارش کاهش توليد صنعتي اين کشور در ماه ژوئيه نيز توانست تأثير منفي بر بازار نفت و ساير کالاها بر جاي گذارد به طوريکه شاخص S&P500 در روز دوشنبه دودرصد افت کرد.
وضعيت ساير شاخصهاي بازارهاي بورس نيز به همين منوال گزارش شد. اين عوامل سبب شدند تا بهاي نفت‌خام برنت در بازار ICE لندن براي تحويل در ماه سپتامبر طي معاملات روز سوم اوت 2.69 دلار (5.2 درصد) تقليل يافته و در سطح 49.52 دلار در هر بشکه به تثبيت برسد.
همچنين قيمت نفت‌خام WTI در بازار نايمکس نيويورک براي تحويل در ماه سپتامبر نيز با 1.95 دلار (4.1 درصد) کاهش به بشکه‌اي 45.17 دلار رسيد که پايين‌ترين قيمت از ماه مارس محسوب مي‌شد. WTI و برنت که از 30 ماه ژوئن تاکنون به ترتيب 24 و 22 درصد کاهش قيمت داشتند، داراي فاصله قيمتي کمتر از 5 دلار در هر بشکه شده (4/35 دلار) و در اين خصوص استراتژيستهاي Bank of America Corp پيش‌بيني مي‌کنند که قيمت WTI در سال آينده از برنت بالاتر رود.
با اين وجود انتظارات در زمينه افزايش قيمت نفت در نيمه دوم سال کمرنگ شده و اکنون بيشتر تحليل‌گران احتمال مي‌دهند که قيمت‌هاي نفت در نيمه دوم سال افت شديدتري را تجربه خواهد کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن