واضح آرشیو وب فارسی:فارس: راهاندازی رسمی شبکه نسل چهارم ایرانسل در تبریز
سامانه پاسخگویی 700 خدمات مشترکان ایرانسل با گویش آذری مجهز شد
مدیرعامل ایرانسل از راهاندازی رسمی شبکه نسل چهارم ایرانسل در تبریز خبر داد و گفت: از امروز سامانه پاسخگویی مرکز خدمات مشترکان 700 ایرانسل همزمان با زبان ملی به گویش آذری در شمالغرب کشور هم پاسخگو است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علیرضا قلمبر دزفولی ظهر امروز در مراسم راهاندازی شبکه LTE/4G ایرانسل در تبریز اظهار داشت: مرکز خدمات مشترکان ایرانسل به عنوان بزرگترین مرکز پشتیبانی مشتریان در ایران، با بهرهگیری از دانش نیروهای مجرب و کار آزموده ، در تمام هفته و به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سئوالات و درخواستهای مربوط به خدمات پس از فروش ایرانسل است. وی با بیان اینکه شماره 700 به طور شبانهروز در اختیار مشترکان ایرانسل قرار دارد، گفت: با تدابیر اتخاذ شده از امروز در استانهای آذربایجانشرقی، غربی، اردبیل، زنجان، قزوین و همدان همزمان با گویش آذری نیز در اختیار مشترکان است. وی اضافه کرد: مشترکان در صورت تماس با شماره 700 از خط ایرانسل خود می توانند به جز ارتباط با اپراتور، از طریق سیستم گویا(IVR) ایرانسل و دنبال کردن دستورالعمل هایی که برای انجام عملیات های مختلف اعلام می شود، عملیات مورد نظر خود را شخصاً و بدون نیاز به تماس با اپراتورهای خدمات مشترکان انجام دهند. مدیرعامل ایرانسل تعداد مشترکان ایرانسل را 22 میلیون مشترک اعلام کرد و گفت: 7.5 میلون مشترک نیز از اینترنت ایرانسل با پهن باند با مصرف روزانه 253 ترابایت استفاده میکنند. وی کل سرمایهگذاری انجام شده در شبکه ایرانسل از سال 84 تا به امروز را نزدیک 5 میلیارد دلار اعلاک کرد و گفت: برای راهاندازی شبکه نسل سوم و چهارم ایرانسل در کشور یک میلیارد دلار سرمایهگذاری شده است. دزفولی میزان سرمایهگذاری ایرانسل در آذربایجانشرقی را 743 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: 92 میلیارد تومان ایرانسل پروژه در حال سرمایهگذاری در استان دارد. مدیرعامل شرکت ایرانسل با بیان اینکه استان آذربایجانشرقی دهمین استان ایران از نظر شاخص جهانی ITU درتوسعۀ فناوری اطلاعات و ارتباطات است، افزود: در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در استان آذربایجانشرقی پایینتر از میانگین کشور و ضریب تلفن ثابت بالاتر از میانگین کشوری است. وی با بیان اینکه شرکت ایرنسل در استان آذربایجانشرقی در حال حاضر در 62شهر، 652 روستا و و 2 هزار و 40 کیلومتر از جادههای فرعی و اصلی را تحت پوشش خدمات خود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر در شهر تبریز تحت پوشش نسل 4 قرار گرفته و به زودی دو شهر دیگر استان نیز تحت پوشش شبکه 4G ایرانسل قرار میگیرند. مدیرعامل شرکت ایرانسل در بخش دیگری از سخنان خود از راهاندازی سریعترین شبکه اینترنت همراه کشور در تبریز گفت: پس از اخذ پروانه رسمی ارتقا شبکه به نسلهای سوم و چهارم تلفن همراه و ارائه موفقیتآمیز خدمات نسل سوم باند پهن همراه در بیش از 400 شهر و دهستان کشور توسط ایرانسل، شبکه 4G/LTE ( نسل چهارم) به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباطی حال حاضر دنیا و سریعترین شبکه اینترنت همراه کشور برای نخستین بار در تبریز راهاندازی شد. وی افزود: همزمان با این مراسم شبکه نسل سه(وی افزود: همزمان با این مراسم شبکه نسل سه در شهرهای تبریز، اهر، آذرشهر، مرند، مراغه، میانه و شهر جدید سهند و منطقه ازاد جلفا نیز به صورت رسمی مورد بهرهبرداری قرار گرفت. به گفته دزفولی مصرف ماهانه دیتای شبکه ایرانسل در پایان تیرماه به بیش از ۸۰۰۰ ترابایت رسیده که این میزان مصرف در قیاس با دورهی قبل از بهره برداری در شهرهای تحت پوشش اینترنت پهن باند، ۴۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی درباره سرعت انتقال دیتا تصریح کرد: سرعت انتقال داده در شبکه اینترنت 3G ایرانسل در حال حاضر به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه نسل ۲.۷۵ (EDGE) و سرعت انتقال داده در شبکه اینترنت 4G ایرانسل درحال حاضر به طور متوسط ۱۰ برابر شبکه ۳G و ۱۰۰ برابر نسل ۲.۷۵ است. گزارش فارس حاکی است، شبکه نسل چهارم تلفن همراه4G/LTE به عنوان سریعترین شبکه اینترنت همراه کشور در تبریز راه اندازی شد تا این شهر علاوه بر نسل سوم تلفن همراه، تحت پوشش فناوری LTE نیز قرار گیرد. ویژگیهای شبکه نسل چهارم تلفن همراه
با راهاندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل، برای اولین بار در ایران، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باند پهن همراه کشور میتوانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کرده و با استفاده از سیمکارتهای Usim به عنوان سیمکارتهای نسل جدید ایرانسل، خدمات 4G را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند.
نسل چهارم تلفن همراه تمام قابلیتهای مدرنترین گوشیهای موجود در بازار را پشتیبانی میکند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایلهای ویدئویی با کیفیت HDبازی به صورت آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامههای کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوقالعاده فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/60002
94/05/13 - 15:06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]