واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۳۸ب.ظ)
در ادامه نشستهاي تخصصي با فدراسيونهاي المپيکي؛ مسوولان فدراسيون شمشير بازي در کميته ملي المپيک حضور يافتند موج-مسوولان و کادر فني تيم ملي شمشيربازي کشورمان با حضور در کميته ملي المپيک،نشست تخصصي خود براي حضوري موفق در بازيهاي المپيک 2016 ريودوژانيرو را برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از روابط عمومي کميته ملي المپيک، در ادامه نشست هاي تخصصي مسوولان کميته ملي المپيک با فدراسيون هاي المپيکي همچون کشتي، تکواندو، وزنه برداري، بوکس و دوچرخه سواري،مسوولان فدراسيون شمشيربازي نيز به همراه کادر فني اين رشته با حضور در کميته ملي المپيک به بررسي نحوه کسب سهميه و همچنين بررسي برنامه هاي آماده سازي اردونشينان پرداختند.
در ابتداي اين نشست کيومرث هاشمي رئيس کميته ملي المپيک ضمن اشاره به موفقيت شمشير بازان کشورمان در رقابت هاي جهاني ابراز داشت: شمشير بازي کشورمان انصافا در اين چند ساله رشد خوبي داشت و در بازي هاي آسيايي اينچئون خوش درخشيد و در بخش پايه نيز سرمايه گذاري خوبي کرده و آينده خوبي خواهد داشت.
وي ادامه داد: فدراسيون شمشير بازي در عمل نشان داده برنامه محور بوده و قطعا با تلاش شبانه روزي و برنامه ريزي که دارند خواهند توانست در رقابتهاي کسب سهميه و حتي بازي هاي المپيک خوش بدرخشند و کميته ملي المپيک نيز با حداکثر توان از اين مجموعه حمايت خواهد کرد.
در ادامه شاهرخ شهنازي، دبيرکل کميته ملي المپيک ضمن اشاره به فعاليت هاي اثر گذار فدراسيون و موفقيت هاي شمشير بازي ابراز داشت: بدون ترديد فدراسيون هاي مختلف مي بايست هماهنگي بيشتري با ستاد مبارزه با دوپينگ داشته باشند تا کارواني پاک راهي ريو کنيم و استفاده از مکمل هاي دارويي و غذايي هم مي بايست با نظارت صورت پذيرد.
سپس باقرزاده، رئيس فدراسيون شمشير بازي خاطرنشان کرد: انصافا شمشير بازي بايد پروسه طولاني مدت و سنگيني را براي کسب سهميه المپيک پشت سر بگذارد و امسال تکواندو و بوکس هم با همين مسأله مواجه هستند ولي در شمشير بازي شرايط سخت تر و هزينه برتر از گذشته شده است و به همين دليل نياز به حمايت بيشتري داريم.
پيمان فخري، دبير فدراسيون هم ضمن قدر داني از حميات هاي کميته ملي المپيک گزارشي در خصوص وضعيت فعلي تيم هاي ملي سه اسلحه،سابر،اپه و فلوره پرداخت و گفت: در حال حاضر سه نفر از ورزشکاران کشورمان در بالاترين رنک قاره قرار دارند و کسب يک سهميه المپيک قطعي شده است و تلاش داريم تا بتوانيم در ادامه با حضور قدرتمندانه در رقابت هاي پيش رو به دو سهميه ريو دست پيدا کنيم.
وي ادامه داد: البته در ديگر ماده ها نيز برنامه ريزي داريم ولي کسب سهميه در آن ها سخت تر است و در صورت حمايت بيشتر مي توانيم در ماده هاي ديگر هم سهميه بگيرم و در مسابقات آسيايي هم اميد داريم بتوانيم به سهميه برسيم.
اصغر رحيمي رئيس مرکز نظارت بر تيم هاي ملي، فراهاني حراست کميته،نائب رئيس فدراسيون شمشير بازي و کادر فني تيم هاي ملي شمشير بازي در اين نشست حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]