واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۴۵ب.ظ)
شناسنامه دار شدن تمام باغات تهران تا پايان سال/ شهرداري وظيفه اي در قبال ابنيه تاريخي شهر ندارد موج - معاون خدمات شهري شهرداري تهران از شناسنامه دار شدن تمام باغات پايتخت تا پايان سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، مجتبي عبدالهي با اعلام اين خبر تصريح کرد: در سازمان پارک ها و فضاي سبز شهرداري تهران اکنون ستادي راه اندازي شده و در اين ستاد به بررسي وضعيت باغات پرداخته مي شود.
وي افزود: بخش عمده باغات موجود در شهر داراي شناسنامه هستند و تا پايان سال نيز باغات باقيمانده شناسنامه دار خواهند شد.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران با اشاره به آغاز اقدامات به منظور اجراي تبصره يک ماده 6 قانون مبني بر تملک باغاتي که تعمدي خشک مي شوند، خاطر نشان کرد: تاکنون 30 باغ در شهر تهران شناسايي شده که مالکان آن به عمد اقدام به خشکاندن درختان آن کرده اند.
وي ادامه داد: با راي مراجع قضايي اين باغات به نفع مردم تصرف خواهند شد و به عنوان فضاي سبز و يا بوستان در اختيار شهروندان قرار خواهند گرفت.
عبدالهي از برپايي نمايشگاه باز باران خبر داد و اظهار کرد: اين نمايشگاه از چهارم تا 15 شهريور در سه محور برپا مي شود و در آن لوازم التحرير و وسايل مورد نياز دانش آموزان به ميزان 20 تا 30 درصد ارزان تر در اختيار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران در خصوص تغييرات صورت گرفته شده در محور 17 شهريور اذعان کرد: در حال حاضر نمايشگاه اسباب بازي در محور 17 شهريور برپا شده و اين نمايشگاه تا دو ماه آينده در اين مکان برپا خواهد بود.
وي افزود: تلاش کرده ايم محور 17 شهريور به مکاني پر تردد تر تبديل شده و يکي از راهکارهاي ما در اين زمينه تبديل آن به مکاني براي فروش وسايل مورد نياز قشر جوان است.
عبدالهي از آغاز اقدامات در منطقه 12 به منظور احياي منطقه خبر داد و گفت: در منطقه 12 بيش از 90 بناي تاريخي و قديمي شناسايي شده اند و در تلاش هستيم تعدادي از اين بناها را خريداري کنيم.
معاون خدمات شهري شهرداري تهران با تاکيد بر اين که خريد و يا بازسازي بناهاي تاريخي بر عهده شهرداري و سازمان زيباسازي نيست، تصريح کرد: در شرايطي که شهرداري وظيفه اي براي خريد ابنيه تاريخي ندارد اما تا حد امکان تلاش کرده ايم برخي از خانه هاي تاريخي در مناطق را خريداري کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]