تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871309627




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرخابی: سپاهان 4 اشکال اساسی دارد/ استقلال دونده، پرسپولیس با اشتباهات فصل قبل


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: قضاوت درباره لیگ زود است اما... چرخابی: سپاهان 4 اشکال اساسی دارد/ استقلال دونده، پرسپولیس با اشتباهات فصل قبل ایلنا: سرمربی اسبق تیم فوتبال سپاهان معتقد است این تیم فصل را با آمادگی کامل و حساب شده شروع کرد اما انتظارات از سپاهان برآورده نشد.
چرخابی: سپاهان 4 اشکال اساسی دارد/ استقلال دونده، پرسپولیس با اشتباهات فصل قبل

حسین چرخابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره عملکرد تیم سپاهان در هفته نخست لیگ پانزدهم افزود: سپاهان تقریبا تنها تیمی بود که بلافاصله بعد از اتمام فصل گذشته، یارگیری را شروع کرد و با نظر فرکی بازیکنانی که می‌توانستند به تیم کمک کنند را جذب کرد. از 8 هفته زمانی که این تیم برای آماده سازی پیش از شروع فصل در اختیار داشت به خوبی استفاده کرد. تیم سپاهان 8 هفته تا شروع مسابقات تمرین کرد و بازی‌های تدارکاتی خوبی در اردوی ترکیه انجام داد. در واقع تیم سپاهان به عنوان مدافع قهرمانی فصل را حساب شده آغاز کرد اما نتوانست انتظارات را برآورده کند. وی ادامه داد: به گفته فرکی اگر بازیکن آماده ای نظیر شهاب گردان درون دروازه سپاهان نبود شاید این تیم در هفته اول با شکست رو‌به رو می‌شد. درخشش و عملکرد عالی گردان بود که تیم را نجات داد، در غیر این صورت استقلال خوزستان می‌توانست در 10 دقیقه ابتدایی بازی، 2 گل به ثمر برساند. پیشکسوت فوتبال کشورمان درباره ضعف‌های سپاهان در این دیدار گفت: اول از همه، بازیکنان خارجی که با توجه به سابقه و توانایی‌های‌شان باید در تیم از ابتدا بازی می کردند که هرکدام به دلایلی در بازی نبودند. نکته دوم نبودن محرم نویدکیا بود که به گفته تمام کارشناسان فوتبال اگر فصل گذشته در سپاهان بازی نمی‌کرد تیم قهرمان نمی‌شد. نکته سوم را می توان دست کم گرفتن تیم استقلال خوزستان دانست. بازیکنان این تیم اگرچه جوان بودند و خیلی سرشناس نبودند اما خوب و باانگیزه ظاهر شدند. ایراد بعدی سپاهان علی کریمی و سرلک بود. استفاده از دو بازیکن هافبک دفاعی در سیستمی که چهار هافبک بیشتر نداشت اشتباه بود و جای خالی یک بازیکن طراح نیز حس می‌شد. سپاهان با همین سیستم باید با یک هافبک بازی کند. یا کریمی یا سرلک. وی همچنین متذکر شد: سپاهان از سال گذشته تاکنون هنوز دفاع تیمی منسجم و خوبی ندارد. اینکه بازیکنان استقلال خوزستان به راحتی در موقعیت گل قرار می‌گرفتند، نشان دهنده این است که "دفاع تیمی" سپاهان مشکل دارد. با تمام این اوصاف سپاهان توانست با تجربه خود 3 امتیاز این بازی را از آن خود کند اما اگر می‌خواهد بار دیگر قهرمان لیگ شود باید خیلی بهتر از این‌ها بازی کند. دفاع تیم باید بداند تیم‌های لیگ به ویژه ذوب‌آهن فوروارد‌های خطرناکی دارند و اگر مثل هفته پیش در دفاع اشتباه کنند، تیم حریف موقعیت‌ها را به این آسانی از دست نمی‌دهد. حسین چرخابی در انتها به عملکرد دیگر تیم‌های مدعی قهرمانی در هفته اول لیگ اشاره کرد و گفت: در هفته نخست اظهار نظر درباره مدعیان قهرمانی و سقوط خیلی زود است تنها می‌توان گفت استقلال متعصب و دونده بود. برهانی در سراسر عمر فوتبال خود هیچ‌ زمانی تا این اندازه ندویده بود و پاس نداده بود. این نشان می‌دهد مظلومی از لحاظ روحی و روانی توانسته تاثیرات بسیار مثبتی روی تیم بگذارد و بدنساز این تیم کارش را خیلی خوب انجام داده است. وی ادامه داد: قضاوت در مورد پرسپولیس زود است. این تیم 4-5 بازیکن اصلی از جمله مهدی طارمی و سوشا مکانی را در اختیار نداشت. پرسپولیس اگر بخواهد تا آخر رقابت‌ها همین تیمی باشد که ما دیدیم؛ مدعی قهرمانی‌نخواهد بود. پرسپولیس باید کامل به زمین بیاید تا قضاوت بهتری از عملکرد این تیم داشته باشیم. خط دفاع تیم وقتی خوب است که به هیچ‌وجه به مهاجمین تیم مقابل اجازه ندهد صاحب فرصت شوند. پرسپولیس مثل سال گذشته در کار دفاع خطی مشکل داشت و بازیکنان این پست اشتباهات بچه‌گانه زیادی انجام دادند.

۱۳۹۴/۰۵/۱۳ ۱۱:۰۶:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن