تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867984192




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدافع ملوان بازی استقلال را از دست داد


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: مدافع ملوان بازی استقلال را از دست داد
مدافع ملوانان که بعد از 6 ماه دوری از فوتبال به دلیل مصدومیت در دیدار با ذوب آهن به میدان رفت اما این مصدومیت کهنه باعث شده بازی با استقلال را از دست بدهد.

به گزارش "ورزش سه"، احمد آهی در این باره گفت: من از بهمن ماه سال گذشته بازی نکردم و بعد از تقریبا 6 ماه به میادین برگشتم. حس خیلی خوبی بود. ابتدا کمی استرس داشتم و همانند کسی بودم که تازه می خواهد فوتبال را شروع کند. اما کمی که گذشت از بازی خودم راضی بودم و تماشاگران و مربی ها نیز از من رضایت داشتند.

او که دوباره دچار مصدومیت شده در همین باره ادامه داد: دیروز فیزیوتراپی بودم بعد از آن ام آر آی گرفتم، ام آر آی را به پزشک تیم مان نشان دادم متاسفانه باید 8 تا 10 روز استراحت کنم و بازی مهم استقلال را از دست دادم. دوست داشت به زور آمپول هم شده به بازی با استقلال برسم اما پزشک تیم مان گفت این کار به تو آسیب می زند.

این بازیکن در مورد کسب پیروزی مقابل ذوب آهن نظرش را اینگونه بیان کرد: تیم ذوب آهن مهره های خوبی دارد و خوب فوتبال بازی می کند. در ضمن تغییرات کمی نسبت به سال گذشته داشتند آنها خیلی زودتر از ما روند آماده سازی شان را شروع کردند اما ما با حضور هوادارانمان که برایمان سنگ تمام گذاشتند و چند ساعت قبل از بازی در استادیوم حضور پیدا کردند توانستیم حریف را از پیش رو برداریم. یکی، دو سال است از عدم حضور هواداران در استادیوم انتقادل می کنند اما هواداران ما با با میل خودشان استادیوم را پر می کنند. گرچه هوا خیلی بد بود و اذیت شدیم اما هر طور که بود توانستیم ذوب آهن را شکست بدهیم.

این بازیکن در مرد حضور امیر قلعه نویی در ملوان نظرش را اینگونه بیان کرد: امیرخان به تیم شخصیت داده و با این مهره های خوبی که داریم می توانیم جز 4 تیم مدعی قرار بگیریم. اما ما واقعا امکانات ضعیفی داریم نمی دانم چگونه آنها را توصیف کنیم شاید شما برداشت کنید امکانات تیم ما معمولی است ولی باور کنید در حد یک تیم دویی هم امکانات نداریم؛ نه زمین تمرین خوبی است، نه خوابگاه خوبی. امسال تیم ما خوب است و ازلحاظ مهره ای می توانیم با رقیبان رقابت کنیم اما از لحاظ امکانات نه. ما با 50، 60درصد آمادگی مان ذوب آهن را بردیم و به این تیم موقعیت خاصی ندادیم ولی از لحاظ امکانات با آنها برابری نمی کنیم. همه چیز ذوب آهنی ها روی اصول است.

آهی در پایان در مورددیدار مقابل استقلال در هفته دوم افزود: این دیدار بسیار حساس است، بازی با استقلال در آزادی همیشه سخت است اما خوشبختانه امیر قلعه نویی روی این تیم شناخت و تدابیر خاص خودش را برای این بازی دارد. برد در بازی اول لیگ باعث شد که ما روحیه بگیریم و الان هم به تهران بیاییم تاصددرصد ببریم. ای کاش می توانستم در این دیدار تیمم را همراهی کنم اما نمی شود برای هم تیمی هایم آرزوی موفقیت دارم.


12:36 1394/05/12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن