تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870293462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امريكايي‌ها از مواضع سنتي خود پس‌از سه‌دهه كوتاه آمدند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: امريكايي‌ها از مواضع سنتي خود پس‌از سه‌دهه كوتاه آمدند
نفر دوم تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي مي‌گويد كه دستيابي به برجام در مذاكرات هسته‌اي در وين، نتيجه 10 سال مقاومت ايران در برابر تحريم‌هاست...


نفر دوم تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي مي‌گويد كه دستيابي به برجام در مذاكرات هسته‌اي در وين، نتيجه 10 سال مقاومت ايران در برابر تحريم‌هاست؛ ديدگاهي كه حميد بعيدي‌نژاد، ديگر عضو دائم مذاكره‌كننده هسته‌اي نيز آن را تأييد كرده و گفته كه ثبات قدم ايران و بي‌اثر ماندن سياست فشار، تهديد و تحريم طي 13 سال گذشته، باعث دستيابي به نتيجه مذاكرات وين شده است.
عباس عراقچي معاون وزير خارجه كه از انتشار محتواي جلسه خصوصي چند روز قبل خود با مديران ارشد صدا و سيما دلگير شده، روز يك‌شنبه در سخناني گفته كه پيروزي تيم هسته‌اي نتيجه 10 سال مقاومت مردم در برابر تحريم‌هاي ناعادلانه است. عراقچي كه در جشنواره‌اي در شميرانات صحبت كرده، گفته دستاوردهاي هسته‌اي و پيروزي تيم مذاكره‌كننده متعلق به همه مردم ايران است‌ و تأكيد كرده: «اين پيروزي نتيجه 10 سال مقاومت مردم در برابر تحريم‌هاي ناعادلانه قدرت‌هاي برتر جهاني بود.» معاون وزير خارجه معتقد است: «پيروزي تيم هسته‌اي نتيجه 10 سال مقاومت مردم در برابر تحريم‌هاي ناعادلانه قدرت‌هاي برتر جهاني بود كه منجر به تأمين حقوق مسلم و حفظ منافع و مصالح ملي كشور و نظام شد.» بر اساس گزارشي كه خبرگزاري صدا و سيما از سخنان عراقچي منتشر كرده، او همچنين گفته است: «شجاعت و حمايت مردم از اعضاي تيم مذاكره‌كننده در سايه رهنمودهاي حكيمانه رهبر معظم انقلاب اسلامي موجب شد تا طرف‌هاي مذاكره‌كننده بدانند هيچ‌كس نمي‌تواند بر سر يك ايراني فرياد بزند.» حميد بعيدي نژاد، رئيس تيم كارشناسي مذاكره‌كننده هسته‌اي در گفت‌و‌گويي جداگانه، با صراحتي بيشتر از عراقچي، به اثر گذاري «سياست دولت‌هاي مختلف» در نتيجه مذاكرات وين اشاره كرده و گفته كه معتقد است «سياست دولت‌هاي مختلف تأثيرات مهمي در روند مذاكرات هسته‌اي داشته» اما آنچه باعث شده پس از 13 سال موضوع هسته‌اي به يك جمع‌بندي مشخص برسد « ثبات قدم ايران و بي‌اثر ماندن سياست فشار، تهديد و تحريم» است؛ موضوعي كه به گفته او «طرف مقابل را به اين قطعيت رساند بايد به مصالحه‌اي با ايران تن بدهد كه در آن حقوق هسته‌اي ايران تأمين شود.» بعيدي نژاد معتقد است سخت‌ترين مذاكرات دو سال گذشته نيز «گفت‌وگوهاي تيرماه 1393» بوده كه به گفته او «در نهايت مذاكرات پس از يك سال براي هفت ماه ديگر تمديد شد.» بعيدي‌نژاد در عين حال معتقد است: «اگر كسي جز حسن روحاني در رأس مذاكرات بود، نمي‌توانستيم به اين شكل پيش رويم.» اين مذاكره‌كننده هسته‌اي مي‌گويد: «اعتقاد داريم متني كه مذاكره شده، تأمين‌كننده خطوط اصلي نظام است و براي مباحث ديگر راه‌حل‌هاي متوازني را ارائه مي‌كند.» بعيدي نژاد مي‌گويد: «امريكايي‌ها هيچ وقت در معرض مذاكراتي كه ناچار شوند تا اين حد به مواضع طرف مقابل تن دهند قرار نگرفته بودند. اصولاً هميشه آنها بودند كه پشت ميز مذاكره شرايط و نتيجه را تعيين مي‌كردند، اما در مذاكرات هسته‌اي از مواضع سنتي و ديرينه خود پس از سه دهه كوتاه آمدند.» عضو تيم مذاكره كننده در اين گفت‌و‌گو با ايسنا، درباره سخنان رئيس‌جمهور كه گفته حداقل دوبار ميز دستور ترك ميز مذاكره را داده، مي‌گويد: البته منظور ترك قطعي مذاكرات نبود، چون اگر ميز مذاكره را ترك مي‌كرديم ديگر به مذاكرات باز نمي‌گشتيم بلكه منظور خروج موقتي است تا اين پيام را برسانيم كه در آن مرحله نمي‌توانيم به دليل سختگيري بيش از حد طرف مقابل از وضعيتي كه در آن قرار گرفته‌ايم، عبور كنيم و تنها كار در اين شرايط اين است كه برگرديم به پايتخت‌ها و به مقامات‌مان گزارش دهيم و اين يعني مذاكرات با يك بن‌بست جدي مواجه شده است كه يكي از اين مقاطع لوزان 1 بود.»

  هشدار به آمانو
سخنگوي سازمان انرژي اتمي به حضور مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در كنگره امريكا اشاره كرده و گفته كه مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ضامن استقلال و بي‌طرفي اين نهاد بين‌المللي محسوب مي‌شود: «بايد طبق اساسنامه آژانس و موافقتنامه پادمان، ملاحظات امنيتي كشورمان مدنظر قرار گيرد. صرف‌نظر از تصميم مديركل آژانس براي اينكه به كجا سفر مي‌كند، آنچه براي ما اهميت دارد، استقلال و بي‌طرفي آژانس است و مديركل ضامن استقلال و بي‌طرفي اين نهاد بين‌المللي محسوب مي‌شود.»
 به گفته سخنگوي سازمان انرژي اتمي، تأكيد ايران در تمام مذاكرات با آژانس، حفظ ملاحظات و نگراني‌هاي كشور در رابطه با محرمانه ماندن اطلاعات و چگونگي تركيبات توافق شده با اين نهاد بين‌المللي است. رضا نجفي، نماينده دائم ايران در آژانس نيز پذيرش دعوت سنا را جزو اختيارات مديركل آژانس دانسته ولي تأكيد كرده بود: «چون تفاهمنامه ميان اين نهاد و ايران محرمانه است، متن آن نمي‌تواند در اختيار نمايندگان امريكا قرار گيرد.» نجفي به خبرگزاري ايسنا گفته است: «قطعاً توافق‌ها بين يك كشور عضو و آژانس كه جنبه محرمانه دارد به هيچ وجه نمي‌تواند در اختيار هيچ كشور ديگري قرار بگيرد.»

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن