واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۲۰ب.ظ)
در نشست خبري دهمين کنگره انجمن علمي جراحان عمومي مطرح شد؛ در يک سال اخير، 13 پزشک محکوم به حبس شدند/ ضرورت تجميع بيمه ها موج - رييس انجمن جراحان عمومي از توافقاتي ميان رييس قوه قضاييه و وزير بهداشت براي حل مشکلات قضايي پزشکان خبر داد.
به گزارش موج، سيدهاشم سيد مهدي دبير اجرايي دهمين کنگره انجمن علمي جراحان عمومي، در نشست خبري اين کنگره با بيان اينکه دهمين کنگره انجمن علمي جراحان عمومي از 21-23 مرداد، با نگرش بر مديريت جراحي در بحران (تروما) و به بررسي تومورهاي پستان نيز خواهد پرداخت گفت: تومورهاي پستان با علت هاي نامشخص رو به افزايش است.
وي افزود: اين بيماري نيمي از جمعيت کشور، يعني زنان را درگير کرده است و در صورت عدم تشخيص و درمان به موقع پرهزينه و مرگ آور خواهد بود.
دبير اجرايي کنگره انجمن علمي جراحان عمومي ايران افزايش سطح آگاهي و حساسيت زنان به اين بيماري را از وظايف رسانه ها و جامعه پزشکي عنوان کرد و افزود: گاهي اين نوع سرطان با يک معاينه ابتدايي قابل شناسايي است.
بهزاد رحماني رييس انجمن جراحان عمومي و متخصص جراحي عمومي با اشاره به مشکلات اداره انجمن ها به دليل عدم روحيه جمعي در ميان عموم جامعه ايران اظهار کرد: در شرايط فعلي که جامعه پزشکي با مشکلات زيادي دست و پنجه نرم مي کند، توجه به انجمن ها به دليل عدم وابستگي به دولت و افزايش روحيه نقد مثت مي تواند نظارت خوبي ر امور دولتي داشته باشد.
وي انتخاب معرفي يک پيشکسوت در اين کنگره خبر داد و اظهار کرد: برخلاف عرف مي خواهيم از يکي از چهره هاي در قيد حيات به عنوان چهره ماندگار در جراحي عمومي تقدير کنيم.
به گفته وي؛ دکتر محمد اسماعيل اکبري، چهره منتخب اين انجمن، در زمينه جراحي عمومي تمام توان و ظرفيتش را در سال هاي خدمت به کار برده است.
رحماني با انتقاد از افزايش غير متعارف شيوع بيماري هاي پستان و نبود مطالعات داخلي براي بررسي علل اين افزايش تصريح کرد:در مراجعات سرطان پستان با افزايش تعداد مراجعات و کاهش سن مبتلايان مواجه هستيم اما خوشبختانه بر خلاف سال هاي گذشته اغلب بيماران در فاز هاي پيشرفته به پزشک مراجعه مي کردند که به دليل پيشرفت بيماري مجبور به برداشتن سينه مي شديم، اما با کمک رسانه ها و پزشکان آگاهي مردم افزايش يافته و بيماران در مراحل ابتدايي تري مراجعه و در نتيجه درمان ها کم هزنيه تر مي شود.
به گفته وي برداشتن سينه 10 در مبتلايان به سرطان 10 درصد کاهش يافته که اين ميزان يک دهم 20 اسل گذشته بوده است.
رييس انجمن جراحان عمومي بابيان اينکه 13 پزشک محکومبه حبس در يک سال کاري حاضر وجود دارند که بيشتر آنها جراح عمومي وزنان هستند، تصريح کرد: بايد سعي کنيم مشکلات جامعه پزشکي را با روشهاي دموکراتيک حلوفصل کنيم.
وي در ادامه از توافقاتي که ميان رييس قوه قضاييه و وزير بهداشت براي حل مشکلات قضايي پزشکان خبر داد و گفت: قرار است موارد حبس جامعه پزشکي از سوي وزير بهداشت به رييس قوه قضاييه اعلام شود تا جلوي تصميمات فردي گرفت شود و تا زمان بازنگري قانون تعزيرات اين روند ادامه يابد.
رحماني همچنين طرح تحول سلامت را براي درمان به بيماران سرطاني ازنظر کمکهاي نسبي براي تأمين هزينهها مفيد خواند و افزود: اما اين کمکها به معناي پوشش کامل هزينههاي درماني نيست.
وي بابيان اينکه هزينه درمان يک بيماري سرطاني پيشرفته نيازمند 100 ميليون تومان است خاطرنشان کرد: بيمههاي تکميلي مبلغ بسيار محدودي، چيزي در حدود 5 ميليون تومان را براي پوشش بيمهاي درمان بيماريها در نظر ميگيرند که اين مبلغ تنها براي درمان يک بيماري آپانديست و فتق کافي است.
رحماني با تاکيد بااينکه تنها راه نجات از وضعيت حاضر بيمهاي در کشور تجميع بيمهها است افزود: اگر تجميع بيمهها انجام نشود درروي همين پاشنه ميچرخد.
رييس انجمن جراحان عمومي گفت: در حال حاضر رسيدگي به تروما و فوريتهاي پزشکي در کشور وضعيت مطلوبي ندارد تصريح کرد: در کشورهاي پيشرفته مراکز تخصصي تروما وجود دارد، در ايران نيز بهصورت پايلوت در بيمارستان سينا چنين مرکزي راهاندازي شد که نشانگر حرکت به سمت بهبود رسيدگي به تروما در کشور است.
رحماني همچنين مسووليت واردات وسايل پزشکي غيراستاندارد را بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت دانست و گفت: اگر نهادهاي مبناي قدرتمندي داشته باشيم نظارت بر اين مسائل افزايش پيدا مي کند و هيچکدام از مشکلات مبهم باقي نمي ماند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]