تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871818019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتاق ایران چهارشنبه میزبان هیات تجاری عالیرتبه ایتالیایی/2 وزیر ایتالیایی در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اتاق ایران چهارشنبه میزبان هیات تجاری عالیرتبه ایتالیایی/2 وزیر ایتالیایی در تهران
معاون امور بین الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از برگزاری اجلاسی بزرگ با حضور صاحبان شرکت ها و صنایع عمده ایتالیایی طی چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: هیات تجاری عالیرتبه ایتالیایی به سرپرستی خانم فدریکو گویدی وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا در این اجلاس شرکت خواهد کرد.
آفتاب : علی اکبر فرازی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با بیان آنکه این هیات عالیرتبه تجاری ایتالیایی سه شنبه این هفته وارد تهران خواهد شد، افزود: وزیر امور خارجه ایتالیا همچنین این هیات را در سفر به تهران همراهی خواهد کرد، هیات ایتالیایی علاوه بر دیدار با مقامات سیاسی و عالیرتبه کشورمان، با همتایان ایرانی خود درخصوص چگونگی توسعه مناسبات در بخش های مختلف اقتصادی با یکدیگر گفت وگو خواهند پرداخت.

وی تصریح کرد: مدیران ارشد شرکت های بیمه ساچه، بانک های معتبر، شرکت های خودروسازی، داروسازی، شرکت نفتی امی و شرکت هایی که در زمینه آب، نیرو، انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت دارند در این هیات ایتالیایی حضور دارند.

فرازی با تاکید براینکه اتاق بازرگانی ایران روز چهارشنبه این هفته میزان این هیات عالیرتبه تجاری ایتالیایی است، اظهار داشت: از طرف های ایرانی اعم از مدیران شرکت های ایرانی و مسئولان بخش های دولتی و خصوصی برای حضور در این اجلاس دعوت به عمل آمده که امیدواریم آنها با مذاکره با همتایان ایتالیایی خود به نتایج مثبتی دست یابند.

معاون امور بین الملل اتاق ایران با بیان آنکه ایتالیا قبل از تحریم، مهمترین شریک تجاری ایران بوده است، گفت: به طور طبیعی این کشور بدنبال تحکیم و گسترش وضعیت اقتصادی خود در ایران است اما این موضوع بدان معنا نیست که بازار ایرانی برای واردات هر نوع کالا باز است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران بر حضور شرکت های معتبر کارآفرین و سرمایه گذار و شرکت هایی که دارای تکنولوژی پیشرفته هستند، تاکید دارد.

فرازی در پایان اظهار امیدواری کرد که سفر هیات ایتالیایی سفری راهگشا برای ادامه همکاری های تجاری، صنعتی و اقتصادی بین طرفین باشد.

گفتنی است، دولت ایتالیا در تلاش برای ارتقای روابط با تهران، پائولو جنتیلونی وزیر امور خارجه و فدریکا گوییدی وزیر توسعه اقتصادی را روزهای 13 و 14 مرداد ماه در راس هیاتی تجاری به تهران اعزام می کند تا نخستین گام های واقعی را در بازار 80 میلیون نفری ایران که درهایش پس از توافق هسته ای باز شده است، بردارد.

شرکت های ایتالیایی نیز در بخش های مختلف اقتصادی قبل از توافق هسته ای در صف امضای قرارداد با طرف ایرانی قرار گرفته اند.

بازار مصرفی ایران برای شرکت های بحران دیده ایتالیایی یک فرصت طلایی و حیاتی برای ادامه فعالیت آنها محسوب می شود. فضای اقتصادی به وجود آمده از توافق وین، رقابت میان شرکت های ایتالیایی و اروپایی را که در صدد جبران موقعیت از دست رفته در ایران هستند، افزایش داده است.



تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن