تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821121596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت بیوکامپوزیت چوب پلاستیک از ضایعات ماهی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ابداع محققان ایرانی؛ ساخت بیوکامپوزیت چوب پلاستیک از ضایعات ماهی تهران- ایرنا - دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به ساخت بیو کامپوزیت چوب پلاستیک از ضایعات ماهی شد.


به گزارش ایرنا از واحد علوم و تحقیقات، علی کاظمی تبریزی با بیان اینکه مواد مرکب چوب پلاستیک (WPC ) به عنوان گروه جدیدی از مواد در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حال تولید و گسترش هستند، گفت: این مواد کاربردهای فراوان و قابلیت جایگزینی با چوب و پلاستیک دارند.
وی افزود: میانگین تولید مواد مرکب چوب پلاستیک با احتساب رشد 14 درصدی در سال، به 270هزار تن در اروپا و 1.7 میلیون تن در امریکا در سال2010 رسیده است و این مواد کاربردهایی در ساخت کف پوش، دیوارپوش، صنایع خودروسازی، کشتی سازی و هواپیما سازی دارند.
کاظمی به مصرف روزافزون این محصول جدید، موج توجهات به مسائل زیست محیطی در صنعت و فعالیت های تحقیقاتی برای تولید موادی که اثرات تخریبی کمتری برای محیط زیست داشته باشند اشاره کرد.
وی تصریح کرد: محققان و صنعتگران با توجه به پلیمرهایی نظیر پلی پروپیلن و پلی اتیلن با تخریب پذیری بسیار پایین که به طور معمول در ساخت این محصول به طور صنعتی استفاده می شوند، به دنبال راهکاری در مورد این اثر زیست محیطی هستند.
این محقق جوان ادامه داد: محصول چوب پلاستیک به علت وجود الیاف طبیعی از تخریب پذیری بهتری نسبت به محصولات بدون الیاف طبیعی برخوردار است ولی در هر صورت تخریب پذیری و بازگشت به طبیعت آنها قابل مقایسه با چوب ماسیو نیست.
وی بازگشت به طبیعت این محصول را در کنار مقاومت های مکانیکی پایین تر آن نسبت به چوب ماسیو از عوامل محدود کننده در برابر جایگزینی روزافزون این محصول به جای محصولات چوبی دانست و اظهار داشت: محققان در تلاش برای یافتن جایگزین هایی طبیعی هستند که بدون کاهش در مقاومت ها و همچنین بیشتر نکردن الیاف چوبی (که خود معضلی بزرگ در صنعت است) بتوانند بازگشت به طبیعت این محصولات را افزایش دهند.
کاظمی مشکلات ناشی از هزینه های بالا استفاده کامل از پلیمرهای تخریب پذیر مانند پلی لاکتیک اسید و گیتوسال ها را یادآور شد و گفت: در این راستا، مطالعه بر روی امکان استفاده از ضایعات پودر ماهی به عنوان قسمتی از پر کننده آغاز شد و در این اختراع، اثر مقدار ماده افزودنی ضایعات پودر ماهی، نوع ماده زمینه و مقدار ماده جفت کننده (MAPE) بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چند سازه های چوب پلاستیک مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته وی براساس نتایج بررسی ها، افزایش ضایعات پودر ماهی تا 10 درصد موجب افزایش میزان مقاومت خمشی و کاهش ناچیز مقاومت ها می شود و با افزایش 4 درصدی میزان جفت کننده، مقاومت ها افزایش و میزان مقاومت به ضربه نمونه ها به طور معنی داری کاهش یافته است.
این دانشجوی پژوهشگر مهمترین آزمون این مطالعه را بررسی اثر پودر ماهی بر میزان تخریب پذیری چند سازه چوب پلاستیک برشمرد و اظهار داشت: براساس نتایج حاصله، افزایش میزان پودر ماهی و کاهش مِیزان عامل جفت کننده، منجر به بیشترین مقدار تخریب پذیری می شود.
ساخت و اختراع بیو کامپوزیت چوب پلاستیک از ضایعات ماهی با همکاری دکتر امیر نوربخش و دکتر سید محمد جواد سپیده دم و مهندس سفیدروح صورت پذیرفته است.
علمی**1055**1440



10/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن