تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837125108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور ابتکار در زنجيره انساني حفاظت ازجنگلهاي هيرکاني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳۷ق.ظ)
حضور ابتکار در زنجيره انساني حفاظت ازجنگلهاي هيرکاني موج - شماري از اعضاي سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي روز پنجشنبه همزمان با حضور معصومه ابتکار رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور در مازندران در منطقه جنگلي حفاظت شده پلنگ دره شيرگاه اين استان زنجيره انساني شکل دادند.
به گزارش خبرگزاري موج،در اين زنجيره انساني، اعضاي سازمان‌هاي مردم نهاد بر لزوم توقف بهره برداري از جنگل‌ها تاکيد و اظهار داشتند قوانين دولتي بر حفاظت از جنگل‌هاي هيرکاني بدرستي و دقيق عملياتي و اجرا شود تا دخل و تصرف به عرصه‌هاي جنگلي کاهش يابد.
سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي مازندران همچنين نسبت به تخليه زياله و بهره برداري غير اصولي از جنگل و تخريب و تغييرکاربري عرصه‌هاي ملي انتقاد کردند.
به گفته اعضاي تشکل‌هاي زيست محيطي، شکل دادن زنجيره انساني هشداري است تا زمينه دخالت در عرصه‌هاي ملي گرفته شود.
جنگل‌هاي هيرکاني با وسعت حدود 1.9 ميليون هکتار داراي 90 گونه درختي، 211 گونه درختچه اي و 558 گونه علفي است و از آستارا در شمال استان گيلان تا گليداغ در شرق استان گلستان گسترش دارد.
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور صبح پنجشنبه از طريق راه زميني وارد مازندران شد و از منطقه سيل زده زيرآب اين استان نيز بازديد کرد.
در جريان سفر يکروزه معصومه ابتکار علاوه بر بررسي مشکلات زيست محيطي استان، چند طرح حفاظتي زيست محيطي از جمله محيط باني محمدآباد کياسر ساري افتتاح و به بهره برداري مي‌رسد.
همچنين پنجشنبه نشست تشکل‌هاي زيست محيطي با حضور يکصد تن از هنرمندان ملي و استاني در کياسر مازندران برگزار مي‌شود.
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور خطاب به کشاورزان، روستاييان و دهياران استان‌هاي شمالي گفت: تغيير کاربري و ويلا سازي ممکن است منفعتي کوتاه مدت داشته باشد، اما يقين کنيد که آيندگان با پيامدهاي سنگيني مواجه مي‌شوند.
معصومه ابتکار روز پنجشنبه در جمع سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي مازندران که در محل عرصه جنگلي پلنگ دره شيرگاه زنجيره انساني حفاظت از منابع ملي را شکل داده‌اند، افزود: هر چه با عملياتي شدن بسياري از قوانين و مقررات زيست محيطي به ويژه در حفاظت از عرصه‌هاي طبيعي جنگلي فاصله بگيريم، خسارات حوادث طبيعي سيل بر جوامع انساني جبران ناپذير خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه پيامدهاي تخريب، تجاوز، تغيير کاربري و بهره برداري غير اصولي از عرصه‌هاي جنگلي شمال براي نسل‌هاي آينده وحشتناک خواهد بود، تصريح کرد: لايحه توقف بهره برداري از جنگل‌هاي شمال در دولت يازدهم کليد خورده و در حال حاضر بدنه دولت به خصوص، وزارت جهاد کشاورزي، سازمان جنگل‌ها و مجلس شوراي اسلامي با اين لايحه موافق هستند.
وي با ييان اينکه قوه قضاييه نيز جنگل خواري، تخريب و تغيير کاربري را جرم تلقي مي‌کند، ادامه داد: با وجود اينکه قوانين جامعي در حفاظت از عرصه‌هاي طبيعي وجود دارد، اما مشارکت مردم در حراست و مراقبت از انفال تنها راه موفقيت مأموريت‌هاي زيست محطيي است.
ابتکار به کاهش سطح آتش سوزي عرصه‌هاي جنگلي در سال جاري اشاره کرد و گفت: در حاليکه به دليل بالا رفتن شدت گرما و سهل انگاري برخي از گردشگران امسال به لحاظ تعداد آتش سوزي افزايش داشته‌ايم، اما با مشارکت و دلسوزي مردم و آمادگي بيشتر دستگاه‌هاي مسوول، خسارت آتش سوزي به مراتب کمتر بوده است.
وي از شکل گيري کميته پايش و مطالعات مقابله با آتش سوزي در عرصه‌هاي جنگلي خبر داد و بيان داشت: توقف بهره برداري تجاري و قاچاق چوب نيز مورد توجه دولت يازدهم قرار گرفته است.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور با بيان اينکه معيشت مردم از طريق حفاظت جنگل بايد کسب شود، بيان داشت: طرح‌هاي حفاظتي و گردشگري طبيعت يکي از راههاي ايجاد اشتغال در استفاده از عرصه‌هاي جنگلي است.
ابتکار به اهميت نقش سازمان‌هاي مردم نهاد در مقولات زيست محيطي اشاره کرد و گفت: جلب مشارکت بيشتر مردم و آگاهي بخشي از مأموريت‌هاي مهم سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي است.
وي با اشاره به شعار جنگل‌هاي شمال را از زباله پاکسازي کنيم، گفت: دولت براي حل معضل پسماند و زباله استان‌هاي شمالي به خصوص مازندران برنامه ويژه اي را طراحي کرده است که به زودي از طريق استانداران اعلام مي‌شود.
وي از شناسايي چند منطقه جنگلي هيرکاني شمال براي ثبت در يونسکو خبر داد و گفت: اين طرح در سازمان حفاظت محيط زيست در حال بررسي است.
شماري از اعضاي سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي روز پنجشنبه با حضور معصومه ابتکار رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور در منطقه جنگلي حفاظت شده پلنگ دره شيرگاه استان مازندران زنجيره انساني شکل دادند.
در اين زنجيره انساني، سازمان‌هاي مردم نهاد بر لزوم توقف بهره برداري از جنگل‌ها تاکيد و اظهار داشتند قوانين دولتي بر حفاظت از جنگل‌هاي هيرکاني بدرستي و دقيق عملياتي و اجرا شود تا دخل و تصرف در عرصه‌هاي جنگلي کاهش يابد.
سازمان‌هاي مردم نهاد زيست محيطي مازندران از رييس سازمان حفاظت محيط زيست گشور نسبت به تخليه زياله و بهره برداري غير اصولي از جنگل و تخريب و تغييرکاربري عرصه‌هاي ملي انتقاد کردند.
به گفته اعضاي تشکل‌هاي زيست محيطي, شکل دادن زنجيره انساني هشداري است تا دخالت برخي از عوامل نفوذي به عرصه‌هاي ملي گرفته شود.
جنگل‌هاي هيرکاني با وسعت حدود 1.9 ميليون هکتار داراي 90 گونه درختي، 211 گونه درختچه اي و 558 گونه علفي است و از آستارا در شمال استان گيلان تا گلي داغ در شرق استان گلستان گسترش دارد.
معاون رييس جمهوري و رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور صبح روز پنجشنبه که از طريق راه زميني وارد مازندران شد پيش از حضور در جمع سازمان‌هاي مردم نهاد از منطقه سيل زده زيرآب اين استان بازديد کرد.
در جريان سفر يکروزه معصومه ابتکار علاوه بر بررسي مشکلات زيست محيطي استان، چندين طرح حفاظتي زيست محيطي از جمله محيط باني محمدآباد کياسر ساري افتتاح و به بهره برداري مي‌رسد














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن