واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دولت انگلیس درصد استفاده از ارتش برای مقابله با بحران پناهجویان لندن - ایرنا- منابع انگلیسی روز جمعه گزارش دادند که دولت انگلیس درصدد استفاده از نیروهای ارتش در کنار ماموران پلیس به منظور مقابله با هرج و مرج ایجاد شده در جنوب شرقی این کشور بدنبال تشدید بحران پناهجویان در کاله فرانسه، است.

به گزارش ایرنا، این منابع ازجمله روزنامه تایمز گفتند که سربازان انگلیس در کنار ماموران پلیس قرار است در سرتاسر جنوب شرقی انگلیس مستقر شوند.
منابع یادشده عنوان کردند این نیروها قرار است با شرایط حاد و هرج مرج ایجادشده به دنبال تلاش شمار زیادی از پناه جویان در بندر کاله برای عبور از تونل مانش، مقابله کنند.
رسانه های گروه انگلیس شامگاه پنجشنبه گزارش دادند که به دنبال بروز اختلال در تردد قطارها در تونل مانش، در حال حاضر بیش از 6 هزار کامیون در جاده های منتهی به بندر "دوور" واقع در منطقه " کنت" صف کشیده اند.
به گزارش این رسانه ها، وجود صف طولانی کامیون ها، مشکلات زیادی را در تردد مردم و خودروها در راه های منتهی به بندر دوور واقع در 120 کیلومتر شرق لندن ایجاد کرده است.
روزنامه تایمز در این مورد نوشت: در روز دوشنبه گذشته در حدود 3 هزار پناه جو به تلاش کردند با عبور از حصارهای امنیتی در اطراف پایانه تونل مانش در بندر کاله به نحوی خود را به انگلیس برسانند.
به نوشته این روزنامه، پناه جویان هر شب در حال تکرار این تاکتیک جدید برای عبور از حصارهای امنیتی در اطراف تونل مانش هستند و گفته می شود حداقل 150 پناه جو در طول هفته گذشته توانسته اند به نحوی چه از طریق سوارشدن بر کامیون های عبوری و یا مخفی شدن در قطارها خود را خاک انگلیس برسانند.
این روزنامه افزود: بیش از ده نفر از این مهاجران غیرقانونی روز پنجشنبه گذشته در داخل یک کامیون در منطقه کنت توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
این وقایع در حالی به وقوع می پیوندد که دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس روز پنجشنبه گذشته به دلیل تشبیه پناه جویانی که قصد آمدن به این کشور دارند، به گروه "زنبوران "، موردانتقاد شدید حزب کارگر و نیز گروه های مدنی این کشور قرار گرفت.
وی در مصاحبه ای در ویتنام که روز پنجشنبه در شبکه های خبری انگلیس منتشر شد، گفته است: " مردم همانند گروه زنبوران، از مدیترانه برای زندگی بهتر از مدیترانه عبور می کنند و خواهان آمدن به انگلیس به دلیل شرایط کار بهتر و اقتصاد رو به رشد آن هستند. این محل خوبی برای زندگی است اما نیازاست که از امنیت مرزهایمان با همکاری فرانسه حفاظت کنیم و این دقیقاً همان چیزی است که ما در حال انجام آن هستیم."
دیوید کامرون همچنین تمرکز دولت انگلیس را بر حل مساله پناه جویان با همکاری دولت فرانسه دانست، گفت که مقامات فرانسوی قول داده اند که 120 نیروی پلیس اضافی به کاله بفرستند و لندن نیز درصدد است برای افزایش امنیت و ایجاد حصار امنیتی در اطراف پایانه یوروتونل هزینه کند.
وی بابیان این که مهاجران غیرقانونی از انگلیس اخراج خواهند شد و این کشور جایی امن برای آنها نخواهد بود، افزود: مهاجران با گذشتن از مدیترانه در جستجوی زندگی بهتر هستند و باید مشکل را از ریشه حل کنیم.
خانم "هریت هرمن " رهبر موقت حزب کارگر روز پنجشنبه در واکنش به اظهارات کامرون گفت: او باید به یاد داشته باشد که درباره انسان و نه حشرات صحبت می کنیم.
رهبر موقت حزب کارگر تصریح کرد کامرون بجای تحریک پناه جویان در بندر کاله و هشدار مکرر در ماه های گذشته، لازم است که وضعیت کنونی ایجادشده را سروسامان دهد.
بر اساس گزارش های منتشرشده، بیش از 3 هزار پناه جو در حال حاضر در زاغه هایی در اطراف شهر کاله بسر می برند و تلاش دارند به هر نحوی با استفاده از کامیون های حمل بار یا با کشتی و یا قطار، خودشان را به انگلیس برسانند.
بیشتر این پناه جویان که از کشورهای آفریقایی و کشورهای حوزه خاورمیانه ازجمله افغانستان هستند، در شهر کاله در شمال فرانسه در شرایط بسیار بدی بسر می برند.
اروپام**4**1552

09/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]