تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836766713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رقابت ادبی بر سر جایزه ۶۰ هزار پوندی/ روایت برتر کدام است؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مروری بر نامزدهای اولیه «من بوکر»؛
رقابت ادبی بر سر جایزه ۶۰ هزار پوندی/ روایت برتر کدام است؟

جایزه من بوکر


شناسهٔ خبر: 2871000 - پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
فرهنگ > تازه های نشر جهان

از میان ۱۳ اثر راه یافته به فهرست اولیه جایزه ادبی«من بوکر» ۲۰۱۵ تنها ۶ اثر به انتخاب هئیت داوران این جایزه به دور نهایی راه می‌یابند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین امسال تنوع نویسندگان و آثاری که در این جایزه شرکت کردند در مقایسه با سال‌های قبل بیشتر بوده است. امسال از کشورهای مختلفی از جمله آمریکا، نیجریه، نیوزلند، هند، جامائیکا و انگلیس در این جایزه حاضر بودند که بیشترین تعداد نویسندگان از آمریکا و انگلیس بوده است.امسال دومین سالی است که نویسندگان از سراسر جهان می‌توانند با ارائه آثارشان به زبان انگلیسی در این جایزه شرکت کنند.آثار راه یافته به جایزه ۶۰ هزار پوندی من بوکر را با هم مرور می کنیم:«مروری بر ۷ قتل» نوشته مارلون جیمز/ جامائیکااین رمان سومین اثر مارلون جیمز نویسنده اهل جامائیکاست که در فهرست جایزه من بوکر جای گرفته است.
نامزدهای من بوکر
جیمز در این رمان درباره ترور نافرجام باب مارلی در سال ۱۹۷۶ نوشته و قصه‌ای درباره فساد، تجارت اسلحه، مواد مخدر و موسیقی در رمانش به مخاطب هدیه می‌کند. این اثر به اعتقاد بسیاری از منتقدان ادبی بسیار خوش خوان و جذاب نوشته شده است.«قرقره‌ای با نخ آبی» به قلم آن تایلرر/ آمریکاتایلر در این رمان داستان یک خانواده را به تصویر می‌کشد. این نویسنده که تا امروز بیش از  ۱۸  رمان را به رشته تحریر در آورده و جایزه ادبی پولیتزر را در کارنامه ادبی اش دارد یکی از سرسخت ترین رقیبان در فهرست جایزه من بوک امسال است.او در تازه‌ترین اثرش به رسم بسیاری از رمان‌هایش همچون «شام در رستوران دلتنگی» داستان زندگی و ماجراجویی‌های یک خانواده را به رشته تحریر در آورده است.«درازکش روی سیاره مشتری» نوشته انواردا روی/ هندانواردا نویسنده هندی در این رمان که با همکاری نشر مک لهوس آن را منتشر کرده ماجراجویی سه زن مسن را که برای رسیدن به یک صومعه قدیمی در سفر هستند به تصویر می‌کشد.
نامزدهای من بوکر
در این رمان این سه زن با جوانی رو به رو می‌شوند که مسیر زندگی آنها را بسیار پرخطر و پرحادثه می‌کند. انواردا روی در این رمان به موضوع دین، خشونت و آزار زنان در جامعه هند می‌پرداززد.«ماهیگرها» نوشته جیگوزی اوی اوما/ نیجریهرمان ماهیگیرها به قلم اوی اوما نویسنده اهل نیجرریه داستانی از زندگی ۴ برادر را روایت می‌کند که در حاشیه یک رودخانه زندگی می کنند و خرج زندگی و تحصیلشان را از ماهیگیری بدست می‌آوررند.آنها گرفتاری‌های زیادی در زندگی دارند و بین زندگی مدرن و سنت‌های حاکم بر خانواده‌شان دچار مشکل و پارادوکس بسیاری هستند.همین موضوع ماجراهای تراژیک زیادی را در مسیر آنها قررار می دهد.«آیا تا به حال خانواده داشته‌ای؟» نوشته بیل کلاگ/ آمریکااین رمان به قلم بیل کلاگ به عنوان بهترین رمان در سال ۲۰۱۰ شناخته شد.
نامزدهای من بوکر
داستانی یکه کلاگ در این رمان روایت می‌کند زندگی یک مرد جوان و معتاد است که خانواده‌اش را کشته و زندگی‌اش را به باد داده است. در این رمان موضوعات اجتماعی مختلفی از دیدگاه نویسنده در قالب داستانی طرح می شود.«جاده سبز» نوشته ان آن رایت/ ایرلندامسال آن رایت نیز با رمان جاده سبز در فهرست نامزدهای اولیه من بوکر ۲۰۱۵ راه یافته است.
نامزدهای من بوکر
او در رمان تازه‌اش حماسه‌ای خانوادگی را به تصویر می‌کشد. جاه طلبی‌هاو نفرت اعضای یک خانواده را که در غرب ایرلند زندگی می‌کند با مخاطبش در میان می گذارد.به گفته برخی از کارشناسان ادبی این اثر نیز یکی از شانس های دریافت جایزه من بوکر است.«تسویه حساب مور» نوشته لی‌آ لالامی/ آمریکالی آ لالامی از جمله نویسندگانی است که نامش در فهرست نامزدهای نهایی پولیتز راه یافته و امسال هم در فهرست اولیه جایزه من بوکر با رمان تسویه حساب مور دیده می شود.او در رمانش داستان زندگی یک برده مراکشی را به تصویر کشیده که در قرن پانزدهم  در اسپانیا زندگی می کرده است.«جزیره ساتن» به قلم تام مک کارتی/ امریکامک کارتی در این رمان حال و هوای پایان قرن بیستم را برای مخاطبش روایت می کند و در رمانش دغدغه انسان شناسی و ارتباط متقابل و تقابل انسان‌ها را سوژه اصلی داستانش کرده است.«روشنایی» نوشته اندرو اوهاگان/ امریکاروشنایی پنجمین رمانی است که به قلم اندرو اوگاهان به رشته تحریر در آمده است.
نامزدهای جایزه ادبی من بوکر
او در این رمان زندگی یک عکاس سالمند که در خانه سالمندان زندگی می‌کند را به رشته تحریر در آورده است.فردی که با ابتلا به آلزایمر و زوال عقل داستانی را برای نوه‌اش بازگو می‌کند.«سرگذشت یک فرار» نوشته سانجی ساهوتا/ آمریکاساهوتا در این رمان داستان افراط‌گرایی یک نوجوان انگلیسی را به رشته تحریر در آورده است. داستانی که در انگلیس اتفاق می‌افتد و از خشونت حاکم بر زندگی این نوجوان می‌گوید.«زندگی کوتاه» نوشته هانیا یاناگی‌ها/ آمریکایاناگی‌ها در رمان زندگی کوتاه که آن را در ۷۰۰ صفحه به رشته تحریر در آورده داستانی درباره دوستی و عشق را روایت می‌کند و در کنار این روایت عاشقانه موضوع کودک آزارای را نیز تم اصلی داستانش قرار داده است.«لیلا» نوشته ماریلین رابینسون/آمریکااین رمان سومین بخش از رمان سه گانه این نویسنده آمریکایی است که درباره یک زن به رشته تحریر در آمده است.
نامزدهای جایزه ادبی من بوکر
داستان زنی که پس از جست و جوی زیاد شوهرش را در کلیسا پیدا می‌کند. این کتاب چندی پیش موفق شد جایزه منتقدان کتاب سال امریکا را نیز به نام خود کند.«زنگ‌ها» به قلم آنا اسمایل/ نیوزلنداسمایل نیز در این رمان زندگی یک شاعر و ویولونیست اهل نیوزلند را روایت کرده. فردی که برای نجات مردم از شست و شوی مغزی و اعتقادات متعصبانه قرون وسطایی تلاش می‌کند.به گفته رئیس هیئت داوران جایزه «من بوکر» از میان این آثار تنها ۶ اثر به دور نهایی جایزه راه پیدا می کنند و برنده نهایی این جایزه نیز روز سیزدهم اکتبر انتخاب و معرفی می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن