تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852774401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ولایتی: دیپلماسی آینده دیپلماسی علمی است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ولایتی: دیپلماسی آینده دیپلماسی علمی است
دیپلماسی آینده، دیپلماسی علمی خواهد بود و آینده علمی خوبی را با همکاری مشترک بین کشورهای عضو پیش بینی می کنم.
کد خبر: ۵۲۰۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۳ - 29 July 2015


رییس مرکز تحقیقات استراتژیک در دیدار با هیات عالی رتبه علمی و فناوری جنبش عدم تعهد گفت: دیپلماسی آینده، دیپلماسی علمی خواهد بود و آینده علمی خوبی را با همکاری مشترک بین کشورهای عضو پیش بینی می کنم.

به گزارش  ایرنا، علی اکبر ولایتی روز چهارشنبه در این دیدار افزود: هندوستان اولین کشوری بود که پس از انقلاب اولین کشوری با آن وارد همکاری شدیم.

وی ادامه داد: در کنار روابط دو جانبه در روابط چند جانبه، منطقه ای و بین المللی نیز به طور نزدیک در قالب جنبش عدم تعهد همکاری داشتیم، علاوه بر این که مسول علم و فناوری جنبش عدم تعهد (NAM) نیز هند بوده است.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک یادآور شد: هردو کشور پیشرفت های خوبی در حوزه فضا داشته اند و می توانیم به تبادل تجربیات اساتید و دانشجویان دو کشور در قالب دوره های 6 ماهه بپردازیم و دانشگاه شهید بهشتی در سطح دانشگاهی نیز می توانند این برنامه را به جلو ببرند.

ولایتی ادامه داد: همین طور در حوزه های دیگر مانند تکنولوژی، اقتصادی، مباحث مهندسی، اجتماعی وارد همکاری های مشترک شویم و می توانیم روابط خود را قوام دهیم.

وی گفت: با تایید قانون برنامه پنج ساله توسعه می توانیم روابط خود را با هندوستان بیش از پیش افزایش دهیم و می توانیم انواع تخصص ها را در زمینه داروهای گیاهی در اختیار یکدیگر قرار دهیم تا طب سنتی را مجددا زنده کنیم چرا که در این زمینه در ابتدای راه هستیم و می توانیم وارد همکاری شویم.

ولایتی ادامه داد: بنابراین باید زمینه ورود این رشته ها را فراهم سازیم تا همکاری ها فراهم و هموار شوند و موسساتی چون موسسات موجود در ایران می تواند همتای خوبی برای همکاری بیشتر در هند باشند.

رییس مرکز تحقیقات استراتژیک افزود: ما آمادگی داریم تا این ارتباطات تقویت شود و حتی اعزام هیاتی از دانشگاه شهید بهشتی به هند می تواند سبب تبادل تجربیات و نزدیکی بیشتر میان دو کشور شود.

ولایتی با تاکید بر این که هند BRICS را شکل داده و جایگاه ویژه ای در جهان به دست آورده است، تصریح کرد: در چین بودم پیشنهاد دادند که ایران در BRICS ملحق شود زیرا کشورهای اسلامی در این مجموعه حضور ندارند؛ چون ایران کشور مستقلی است و در حوزه علوم و فناوری پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت.

وی افزود: همین طور برای همکاری شانگهای نیز پیشنهاد کردند و خصوصا روسیه مایل به همکاری علمی و فناوری با ایران بود که باید تمامی این پیشنهادات را مورد بررسی قرار داده و با نتیجه گیری درست به نتیجه خوبی دست یافت.

پیشنهاد همکاری در زمینه علوم فضایی

در ادامه این دیدار کولشرشتا رییس مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد گفت: از استقبال شما از کشور هند بسیار خرسندم . با نگاهی به تاریخ متوجه می شویم روابط نزدیکی از زمان آغاز تمدن ایران و هند همواره وجود داشته است.

وی افزود: باعث افتخار است که از زمان ماه می 2012 توانسته ایم در کارگاه علوم و فناوری که با حضور شما افتتاح شد دوباره شما را ملاقات کنیم و بحث دیپلماسی علوم در آن زمان شناخته شده نبود .

رییس مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد ادامه داد: در چین نشست دیگری را در سال 2014 برگزار کردیم اما نشست نخست به واسطه حضور ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار بود. دیپلماسی علوم از جمله مواردی است که سبب نزدیکتر شدن کشورها به یکدیگر می شود و ایران و هند از قابلیت بالایی در این زمینه برخوردار هستند.

وی ادامه داد: در کشور زیبای شما جلساتی در حوزه سیاست های علمی و همین طور در خصوص داروهای گیاهی و الکترونیک داشتیم و جلسه ای تخصصی در خصوص سیستم آموزشی در هند برگزار کردیم که برخی از تجربیات ما برای کشور ایران می تواند مفید واقع شود.

کولشرشتا گفت: از نظر من بحث دیپلماسی علوم بسیار اهمیت دارد و خوشحالم که شما ریاست این مرکز را برعهده دارید چرا که همین موسسه مشابه نیز در هند وجود دارد . موسسه تخصصی پژوهش و نظام اطلاعاتی که ویژه کشورهای جنبش عدم تعهد است.

وی یادآور شد: پیشنهاد می کنم که خوب است که مرکزی در خصوص دیپلماسی علوم و فناوری در ایران داشته باشیم تا افرادی را در این حوزه تربیت کنیم و این مرکز را می توان از طریق تلاش شما و برخی کشورهای دوست راه اندازی کنیم.

رییس مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد ادامه داد: خوشبختانه ایران دستاوردهای علمی و فناوری بسیاری را به دست آوره است و به همین دلیل درخواست می کنم تا اساتید و اندیشمندان دو کشور ایران و هندوستان در جهت تبادل اطلاعات علمی و فناوری با یکدیگر همکاری داشته باشند.

وی با ارایه پیشنهاد همکاری های دو کشور در زمینه آی .تی خاطر نشان کرد: ما می توانیم با همکاری یکدیگر مرکز آی .تی را در ایران تاسیس کنیم و به این وسیله در حوزه های مهندسی و الکترونیک، ماکرو الکترونیک و رادیو فرکانس و سایر بخش ها به توسعه علوم و تبادل نظر با هم بپردازیم.

کولشرشتا با بیان اینکه هندوستان 40 سال پیش اولین ماهواره طراحی شده خود را به فضا پرتاب کرد گفت: ما می توانیم در زمینه تولید محصولات و تکنولوژی ماهواره ای و فضایی با یکدیگر همکاری های زیادی داشته باشیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن