واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۱۹ب.ظ)
۳ ميليارد تومان اعتبار براي خريد بيمارستان صحرايي اختصاص يافت موج - مدير کل درمان تأمين اجتماعي استان تهران از اختصاص ۳ ميليارد تومان اعتبار براي خريد بيمارستان صحرايي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدتقي خسرواني مقدم، مدير کل درمان تأمين اجتماعي استان تهران، با بيان اين که اداره کل درمان استان تهران بزرگترين ارائه دهنده خدمات درماني سازمان تأمين اجتماعي در کشور است، اظهار داشت: در حال حاضر درمان 30 درصد از بيماران کشور در مراکز درماني استان تهران انجام ميشود.
وي افزود: اداره کل درمان تهران با 11 بيمارستان، 2 دي کلينيک، 16 کلينيک تخصصي و 9 درمانگاه خدمات درماني گوناگوني را به بيمه شدگان و مراجعان ارائه ميکند.
خسرواني مقدم گفت: در بخش بستري در بيمارستانها و دي کلينيکها يک هزار و 789 تخت فعال داريم و در سال 93، بالغ بر 135 هزار و 466 بستري در اين بخش انجام شده است.
مدير کل درمان تأمين اجتماعي استان تهران افزود: در سال گذشته حدود 503 هزار نسخه و 688 مورد مراجعه به آزمايشگاه صورت گرفت و در بخش سرپايي نيز 4 ميليون مراجعه به پزشک عمومي، 3 ميليون و 800 هزار مراجعه به پزشک متخصص و 641 مورد مراجعه به دندانپزشکي انجام شد.
وي اظهار داشت: اين اداره کل با دو هزار و 184 پزشک عمومي، يک هزار و 348 پزشک متخصص و 306 دندانپزشک طرف قرارداد است.
خسرواني مقدم تصريح کرد: در سال 93 بالغبر دو هزار و 300 ميليارد تومان در بخش درمان استان تهران هزينه شده است و تعداد 92 هزار و 437 عمل جراحي و 184 هزار و 368 جراحي سرپايي انجام شده است.
وي با تأکيد بر پرهيز از موازي کاري در بخش درمان و توجه به بيماريهاي خاص و صعبالعلاج، افزود: اين اداره هم اکنون در حال تعامل با سازمانهاي مرتبط براي پرهيز از موازي کاري در مورد بيماريهاي خاص است، بهطوريکه در سال گذشته در مورد بيماران تالاسمي 95 ميليون ريال هزينه توسط اين اداره کل هزينه شد.
وي افزود: در سال 93 بالغبر 644 مورد پيوند قرنيه و دو هزار و 233 دياليز در مراکز تأمين اجتماعي انجام شده است، 21 ميليارد ريال هزينه دارويي شيمي درماني و 107 ميليارد ريال نيز براي بيماران خاص هزينه شده است.
مدير کل درمان تأمين اجتماعي استان تهران اظهار داشت: بيماران در روند درمان درخواستهايي براي معاينات پزشکي دارند که ممکن است از ديدگاه پزشک معالج ضروري نباشد و اين موارد براي سازمان هزينه زا بوده و بايد گفت که لغو اين موضوع نياز به يک بحث فرهنگي دارد و بايد به اشکال مختلف به مردم براي حل اين معضل اطلاع رساني شود.
خسرواني مقدم گفت: کارت هوشمند سلامت ايده بزرگي است که از يک سال گذشته در سازمان در جريان است، اما؛ نيازمند سيستم جامع و بسترسازي است.
وي افزود: در سال 93 تلاش کرديم در حوزه تجهيزات پزشکي اقدامات بزرگي انجام دهيم که يکي از آنها ارتقاء دستگاههاي راديولوژي از حالت آنالوگ به ديجيتال بود که باعث کاهش اشعهگيري، پرتوگيري و تکرار تصويربرداري ميشود، از سوي ديگر فيلم راديولوژي که تخريب گر محيط زيست بود با شرايط جديد از اين چرخه حذف ميشود.
وي با اشاره به چگونگي امحاي پسماندهاي بيمارستاني در مراکز درماني تابعه اداره کل درمان استان تهران، اظهار داشت: تقريبا همه مراکز اين اداره کل به سيستم زبالهسوز مجهز هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]