تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864041510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جبهه بندي عليه حزب کارگران کردستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۲ق.ظ)
جبهه بندي عليه حزب کارگران کردستان موج - با ادامه حملات ترکيه به مواضع حزب پ.ک.ک، مقامات اقليم کردستان نيز از سياست هاي حزب کارگران کردستان انتقاد کردند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، منابع خبري و نيروهاي امنيتي ترکيه اعلام کردند، روز يکشنبه (4 مرداد) در انفجار بمب در جنوب شرقي اين کشور، دو سرباز کشته شده و دست کم چهار تن زخمي شده اند. اين انفجار که در مسير عبور کاميون هاي ارتش در استان دياربکر رخ داد، به شاخه نظامي حزب کارگران کردستان موسوم به پ.ک.ک نسبت داده شده است.
فرمانده نظامي دياربکر در مورد اين حادثه گزارش داد، سربازان ترکيه براي حفاظت از جان و مال و امنيت شهروندان ترکيه در حين عمليات بودند که در ساعت 22:30 به وقت محلي آنکارا در 25 جولاي 2015 در درگيري با نظاميان پ.ک.ک و در زمان گذر از جاده ليچه در استان دياربکر بر اثر انفجار بمبي کار گذاشته شده توسط نظاميان پ.ک.ک دو سرباز ترکيه کشته و 4 تن ديگر زخمي شده اند.
حملات هوايي و توپخانه اي ترکيه به مواضع شاخه نظامي حزب کارگران کرستان نيز همچنان ادامه دارد. نخست وزير ترکيه نيز در همين راستا اعلام کرد، ترکيه هرگز نيروي زميني به سوريه نخواهد فرستاد. احمد داوود اوغلو گفت: ما با واشنگتن بر سر ضرورت فراهم کردن پوششي هوايي براي مخالفان سوري توافق کرده ايم.
در همين حال اعتراض هاي خياباني در استانبول و آنکارا، به ورود پليس ضدشورش و درگيري با مردم انجاميد. اعتراضات خياباني به دولت رجب طيب اردوغان، بعد از حملات اخير دولت ترکيه به اردوگاه هاي حزب کارگران کردستان در عراق، شدت يافته است.
مسعود بارزاني رئيس اقليم کردستان عراق نيز در جديدترين اظهارنظر خود گفت: اقدام نظامي دولت ترکيه عليه حزب کارگران نتايج مهم و مشخصي دارد و بايد آن را به خوبي مورد مطالعه قرار داد.
بارزاني اعلام کرد ملاحظاتي درخصوص حزب کارگران دارد و اين حزب را به مداخله در امور کردستان عراق و کنترل کامل داشتن بر شمال سوريه متهم کرد.
بارزاني با صدور اطلاعيه اي اعلام کرده است، مسوول ترسيم سياست هاي ترکيه نيست و در خصوص حزب کارگران نيز مسووليتي ندارد و از طرفين خواست پاي ميز مذاکره بازگردند.
نخست‌وزير اقليم کردستان عراق نيز همچون رياست اقليم در بيانيه‌اي به تنش در روابط پ.ک.ک و ترکيه و به خطر افتادن پروسه صلح در اين کشور واکنش نشان داد.
نيچروان بارزاني که از سوي رسانه‌هاي وابسته و نزديک به حزب دمکرات کردستان (پارتي) به‌ عنوان يکي از عوامل موثر در به نتيجه رسيدن مذاکرات ميان پ.ک.ک و آنکارا و آغاز پروسه صلح در ترکيه و مخاطب قرار گرفتن عبدالله‌ اوجالان در امرالي در اين پروسه معرفي مي‌شود، در واکنش خود به تحولات کنوني، به‌تندي از پ.ک.ک انتقاد کرد.
در بيانيه نخست‌وزير اقليم کردستان آمده است: بمباران و توپ باران مناطقي از اقليم کردستان و هدف قرار دادن مواضع پ.ک.ک از سوي ارتش ترکيه‌ پس از اظهارات و موضع گيري هاي رهبري اين حزب و اعلام پايان پروسه صلح با ترکيه از سوي آنان و تاکيد اين حزب بر اينکه حزب دمکراتيک خلق‌ها (‌‌HDP) و عبدالله اوجالان نمي‌توانند در خصوص خلع سلاح پ.ک.ک تصميم بگيرند، انجام شد.
پارلمان کردستان عراق به رياست يوسف محمد وابسته به جنبش تغيير، موضعي متفاوت از رياست و دولت اقليم در قبال بمباران مواضع پ.ک.ک در خاک اقليم از سوي دولت ترکيه در پيش گرفت و به‌شدت اين اقدامات آنکارا را محکوم کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن