تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833302213
ورود يک بازيگر قدرتمند به نام ايران به بازارهاي بينالمللي انرژي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۴ق.ظ)
ورود يک بازيگر قدرتمند به نام ايران به بازارهاي بينالمللي انرژي موج - ساير رسانه ها؛ نشريه «فارين پاليسي» در مقالهاي با عنوان «بازگشت ايران به بازارهاي انرژي خبر خوبي براي کمپانيهاي نفتي و خبر بدي براي روسيه است»، بهصراحت اعلام ميدارد که به تدريج يک بازيگر قدرتمند به نام ايران وارد بازارهاي بينالمللي انرژي خواهد شد.
ايرنا نوشت:
رقابت دولتهاي اروپايي براي بازگشت به ايران و بهرهمندي از منابع نفت و گاز اين کشور زودتر از موعد مورد انتظار آغاز شده است. گويا اروپاييها بيش از هر جاي ديگر منتظر امضاي توافق هستهاي بودند تا در يک مسابقه اقتصادي و سياسي دوباره خود را در ايران ببينند.
تنها چند روز پس از امضاي توافق هستهاي و در حالي که شوراي امنيت در حال تصويب قطعنامه لغو تحريمهاي ايران بود، يک هيأت بلندپايه آلماني به رياست معاون صدراعظم اين کشور و وزير اقتصاد و انرژي به ايران سفر کرد. پس از آن قرار است اين هفته، يک هيأت فرانسوي به ايران سفر کند. ايتالياييها هم خود را آماده سفر به ايران کردهاند. در اين ميان انگليسيها هم سعي دارند با آمادهسازي شرکتهاي خود، اين رقابت پرسود را از دست ندهند. گويي تحريمهاي اقتصادي اعمالي در سالهاي گذشته بيش از هر نقطهاي در جهان، اروپا را آزار داده است. بايد انتظار کشيد و ديد که رقابت اروپاييها در ماههاي آينده همزمان با اجرايي شدن توافق هستهاي چگونه رقم خواهد خورد.
از سوي ديگر ايجاد و تمهيد شرايط لازم در راستاي ايجاد جذابيتهاي سرمايهگذاري براي ورود سرمايههاي خارجي؛ با هدف توسعه حوزههاي نفتي و گازي؛ از طريق کاهش ريسک سرمايهگذاري به عنوان يکي از اساسيترين راهبردهاي استراتژيک در صنعت نفت است که اکنون به لطف توافق اخير هستهاي و رفع تحريمها، گام اساسي براي تحقق آن برداشته شد.
نشريه «فارين پاليسي» در مقالهاي با عنوان «بازگشت ايران به بازارهاي انرژي خبر خوبي براي کمپانيهاي نفتي و خبر بدي براي روسيه است» به صراحت اعلام ميدارد که به تدريج يک بازيگر قدرتمند به نام ايران وارد بازارهاي بينالمللي انرژي خواهد شد.
کشور ايران ذخاير نفتي و گازي فراواني دارد و بالطبع همواره مورد توجه کمپانيهاي معظم نفتي قرار داشته است. در ادوار مختلف، شاهد حضور شرکتهاي بزرگ نفتي در صنعت نفت بوده که دامنه آن از صنايع بالادستي و پاييندستي تا عرصههاي مختلف نفت و گاز و پالايش و پتروشيمي کشيده ميشده است.
از نشست اضطراري در اوپک براي حضور دوباره ايران در بازار نفت؛ غولهاي نفتي از اطراف و اکناف دنيا مانند توتال و شرکتهاي معتبر اتريشي و همچنين کمپانيهاي ايتاليايي، فرانسوي، کرهاي، هندي، ژاپني و حتي آفريقاي جنوبي نيز به طور رسمي از گسترش همکاريهاي اقتصادي با تهران خبر دادهاند و بهويژه اروپاييها گروههاي مذاکره کننده ارشدي را به ساختمان وزارت نفت، در خيابان طالقاني تهران گسيل کردهاند.
طي سالهاي گذشته ارتباط ايران با پالايشگران اروپايي قطع نشده و اروپاييها منتظر نفت ايران هستند. در اين راستا بايد از پالايشگاههاي ايتاليا و اسپانيا و يونان نام برد که اعلام کردهاند بلافاصله بعد از رفع تحريمها، خريد نفت را از ايران آغاز خواهند کرد.
به هر تقدير شرکتهاي اروپايي در حوزه صنعت نفت براي جلب فرصتهاي تجاري، به تعبير نشريه گاردين «به رقابت با يکديگر» برخاستهاند؛ چنانکه به نقل از يکي از فعالان اقتصادي؛ شمار شرکتهاي علاقهمند به سرمايهگذاري را در ايران «غيرقابل باور» خوانده است.
زودتر از همه، آلمانيها به ايران رسيدند و مذاکراتي را با مقامات ايراني به عمل آوردند. شبکه الميادين طي گزارشي اعلام کرده که ميزان مبادلات تجاري ايران و آلمان در سال ۲۰۰۵ حدود ۴.۵ ميليارد دلار بوده که در مدت تحريم تقريبا نصف شده و اکنون دو طرف تلاش دارند اين مبلغ را در دو سال به مرز ۵ ميليارد يورو برسانند.
بعد از آن، نوبت فرانسويهاست که بهطور اختصاصي نسبت به حضور در صنعت نفت کشورمان ابراز علاقه شديد کردهاند و در همين هفته يک هيأت بلندپايه از آن کشور براي مذاکرات به تهران ميآيد.
وزير خارجه فرانسه اعلام کرد: پس از توافق تاريخي ايران و کشورهاي گروه ۱+۵ هفته آينده به تهران سفر ميکند.
وي تأکيد کرد که اين يک سفر عادي است و پس از توافق جامع هستهاي وين، ايران و فرانسه بايد روابط عادي خود را از سرگيرند. گويا پاريس هم از حالا خود را براي بازگشت به صنعت نفت ايران، آماده کرده است.
بنا بر گزارش رويترز، در اوائل مهرماه امسال قراراست مهمترين لابي تجاري فرانسه موسوم به «مدف»، هيأتي متشکل از نمايندگان حدود ۸۰ شرکت فرانسوي را به تهران اعزام کند.
بنابر گزارش رويترز؛ فرانسه، انگليس و آلمان با واشنگتن توافق کردهاند که پس از برداشته شدن تحريمها، شرکتهايشان به دليل همکاري با ايران جريمه نشوند.
نشريه نيويورک تايمز خبر داده که سران شرکتهاي بزرگ نفتي (من جمله توتال) در ماه ژوئن در شهر وين با وزير نفت ايران ملاقات کرده و در هفتههاي اخير به دنبال «فرصتهاي سرمايهگذاري» در ايران هستند. در اين باره برخي کارشناسان و مقامات معتقدند که تمرکز فوري سرمايهگذاري در ايران، بايد بر بهبود زيرساختهاي هيدروکربني با هدف افزايش توليد باشد تا انجام اکتشافات جديد.
مدير شرکت توتال فرانسه نيز اظهار داشته: ما ايران را دوست داريم و علاقهمند هستيم به ايران بازگرديم، توتال و ايران ميتوانند در خصوص استخراج گاز با هم فعاليت زيادي داشته باشند و ميتوانند اين فعاليتها را ادامه دهند.
در همين حال، اين مقام مسوول تصريح کرد: اولويت نخست ما در ايران سرمايهگذاري در حوزه گاز است.
وي همچنين اشارهاي به همکاري اين شرکت در حوزه گاز در قبل از تحريمها داشت.
اکنون به نظر ميرسد نظام تصميمگيري کلان در فرانسه، نگاه ويژهاي به اهميت ايران براي آن کشور دارد.
از سوي ديگر ورود به بازارهاي ايران نيز از سوي تصميمگيران و مقامات ارشد فرانسه مورد حمايت قرار دارد.
برخي رسانههاي منتقد؛ دولت سعي دارند موضع سختگيرانه دولت فرانسه را در پرونده هستهاي ايران مانع بزرگي بر سر راه شرکتهاي فرانسوي در ايران تعبير کنند.
عضو کميته روابط خارجي سناي فرانسه، با ابراز تأسف از موضع سخت کشورش در مذاکرات هستهاي با ايران، به جايگاه و اهميت بالاي ايران در بازار جهاني انرژي اشاره کرد و گفت: من هميشه اعلام کردهام که موضع فرانسه در مذاکرات هرگز سازنده نبوده است و کمکي به حل مشکل نميکند. معتقدم که فرانسه بايد هميشه اهميت ايران را در بازار جهاني انرژي در نظر گيرد و رفتار خود را براساس آن تنظيم کند.
خانم ناتالي گوله همچنين با اشاره به حضور شرکتهاي نفتي فرانسوي در صنعت نفت ايران در گذشته بهويژه شرکت توتال اظهار داشت: زيان تحريمها براي شرکتهاي فرانسوي چشم افسا بوده است و اين زيان بهطور خاص در حوزه نفت و گاز و سرمايهگذاري در اين حوزهها با توجه به موضع سرسختانه پاريس، هميشه ميتواند باعث شود در کنار ديگر کشورها، شرکتهاي فرانسوي براي ورود به بازار ايران در حاشيه بمانند.
گوله، اما؛ در عين حال گفت که به حسن روحاني رئيسجمهوري ايران اعتماد دارد و از اينکه بعد از دو سال مذاکره، تهران و شش قدرت جهاني به توافق جامع هستهاي دست يافتهاند، خوشحال است.
وي اين توافق را براي اقتصاد جهاني و اقتصاد فرانسه به دليل ايجاد شرايط پايداري در حوزه انرژي با بازگشت ايران به بازارهاي انرژي يک فرصت بزرگ دانست.
خانم گوله که سمت معاون رئيس گروه پارلماني فرانسه و کشورهاي خليجفارس را هم بر عهده دارد با اشاره به برنامه سفر لوران فابيوس وزير خارجه اين کشور به تهران گفت: در اين ديدار به غير از مسائل سياسي، مسائل اقتصادي از جمله بازگشت شرکتهاي فرانسوي به حوزه سرمايهگذاري نفت و گاز ايران، استفاده از شبکه مالي، گسترش تجارت دوجانبه و امنيت سرمايهگذاري در ايران مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت.
وي با اشاره به مشکلات و چالشهايي که تحريمها در روابط اقتصادي و انرژي ايران و اروپا تحميل کرد اضافه کرد: من بسيار خوشحالم که باوجود لابيها و اتاق فکرهاي نزديک به جناحهاي تندرو، همچنين فشارهاي برخي کشورهاي عربي و اسرائيل، در نهايت توافق جامع هستهاي حاصل شد. مادامي که گزينه ديپلماسي و تعامل وجود دارد، تحريم، فشار و جنگ ابزارهايي ناکارآمد هستند که در سالهاي گذشته واقعا مردم عادي ايران را زير ضربه قرار داد. من هميشه طي اين سالهاي سخت تحريم مدافع مردم ايران بودهام و شناخت خيلي زيادي از اين کشور دارم.
اين سناتور فرانسوي در پاسخ به پرسشي پيرامون چگونگي تعاملات اقتصادي دو کشور در بعد از تحريمها اظهار کرد: ظرفيت توسعه ايران در دوران بعد از تحريمها بسيار بالاست و با شتاب خواهد بود، اما؛ نبايد از نظر دور داشت که خود اروپا نيز در رکود اقتصادي به سر ميبرد و همکاري با ايران ميتواند به اقتصاد اروپا کمکهاي شاياني کند که يکي از اين همکاريها؛ حوزه نفت و انرژي است.
خانم گوله در ادامه، توافق هستهاي را با ايران، پيروزي ديپلماسي، موفقيتي ژئوپوليتيکي و ژئو اکونوميکي عنوان کرد و گفت: بايد دوران درخشان بعد از تحريمها را به نظاره نشست و اثرات مثبت آن را نه تنها در روابط ايران و غرب، بلکه در کل منطقه ديد.
به اعتقاد وي، اقتصاد جهاني در آينده، شاهد تحولات مثبتي در قبال حضور ايران خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
بازگشت قدرتمند ایران به بازارهای بین المللی نفت
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه فارین پالیسی رخدادهای بین المللی دهه گذشته موجب شده بود زیرساخت های نفتی ایران در بازار جهانی از غول های نفتی مانند روسیه عربستان سعودی و آمریکا عقب بیفتد ولی با توجه به اینکه ایران دارای ذخایر بزرگتری از این بازیگران ابرنامه ورود تیمهای آسیایی به ایران مشخص شد
جام باشگاههای فوتسال آسیا برنامه ورود تیمهای آسیایی به ایران مشخص شد برنامه سفر باشگاههای مختلف آسیایی به ایران برای حضور در مسابقات فوتسال جام باشگاههای آسیا مشخص شد مسابقات فوتسال جام باشگاههای آسیا در حالی از روز جمعه هفته آینده و در شهر اصفهان آغاز میشود که تبازتاب گسترده توافق هستهای ایران در روزنامههای بینالمللی
رسانههای جهان از توافق هستهای گفتند بازتاب گسترده توافق هستهای ایران در روزنامههای بینالمللی روزنامههای بینالمللی تیتر نخست خود را به توافق هستهای ایران و گروه ۱ ۵ اختصاص دادند به گزارش ایلنا روزنامههای بینالمللی جهان همچون ایبیسی فیگارو لوموننام ایران به عنوان کشوری قدرتمند در خاطره جهانیان ثبت شد
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نام ایران به عنوان کشوری قدرتمند در خاطره جهانیان ثبت شد ایلنا مذاکرات ایران و ۱ ۵ در لوزان سوئیس و وین ماراتن سخت و طاقت فرسایی بود که به لطف خداوند و در سایه رهنمودها و حمایت های بیدریغ رهبر معظم انقلاب و دعای خیر هموطنان عزیز و به مدد تخصص و تبآمریکایی ها در اندیشه ورود به بازارهای ایران / اقتصاد جهان از رفع تحریم ایران نفع می برد
آمریکایی ها در اندیشه ورود به بازارهای ایران اقتصاد جهان از رفع تحریم ایران نفع می برد اقتصاد > اقتصاد سیاسی - تسنیم نوشت استاد اقتصاد دانشگاه نیویورک با اشاره به لغو تحریم ها در پی توافق هسته ای ایران گفت تحریم ها به صورت فوری برداشته نخواهند شد اما وقتی این اتفعضو هیئت رئیسه اتاق ایران خبر داد ورود هیئتهای تجاری اروپایی به ایران / توافق هستهای فضای تعاملات بینالمللی
عضو هیئت رئیسه اتاق ایران خبر دادورود هیئتهای تجاری اروپایی به ایران توافق هستهای فضای تعاملات بینالمللی را ارتقا میدهدعضو هیئت رئیسه اتاق ایران گفت از هفته آتی قرار است هیئتهای تجاری اروپایی و آمریکایی وارد کشورمان شوند تا توسعه مشارکتها و سرمایهگذاریهای اقتصادی آنهابرنامه غرب برای انرژی هسته ای ایران پس از اتمام توافق چیست؟
برنامه غرب برای انرژی هسته ای ایران پس از اتمام توافق چیست شناسهٔ خبر 2861636 - دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷ ۰۹ مجله مهر > دیگر رسانه ها يک سناريوي محتمل آن است که طرفهاي غربي در اين بازه محدوديت بهدنبال ارتقاي امکانهاي اطلاعاتي ـ نظامي خود جهت اقدام احتمالي موثر عليه زيرآمادگی شرکتهای تولیدکننده انرژی روسیه برای ورود به ایران
آمادگی شرکتهای تولیدکننده انرژی روسیه برای ورود به ایرانروسیه از جمله تأثیرگذار ترین کشورها در رسیدن ایران با گروه ۵ ۱ به توافق بود و بر اساس ارزیابی ها این کشور می تواند یکی از اصلی ترین برندگان این توافق باشد به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس اینیشن گزارش داد برندگان و بازندگان بازگشت ایران به بازارهای انرژی
نیشن گزارش دادبرندگان و بازندگان بازگشت ایران به بازارهای انرژینشریه نشین در مطلبی با موضوع اقتصاد ایران پس از توافق هستهای نوشته است که مردم و دولت ایران برندگان و تولید کنندگان نفت و گاز بازندگان اصلی بازگشت ایران به بازارهای انرژی پس از جمعبندی توافق هستهای ایران و ۱ ۵ هسبازتاب گسترده توافق در روزنامههای بینالمللی |اخبار ایران و جهان
بازتاب گسترده توافق در روزنامههای بینالمللی روزنامههای بینالمللی تیتر نخست خود را به توافق هستهای ایران و گروه ۱ ۵ اختصاص دادند کد خبر ۵۱۷۴۵۹ تاریخ انتشار ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۸ ۳۵ - 15 July 2015 روزنامههای بینالمللی تیتر نخست خود را به توافق هستهای ایران و گروه ۱ ۵ اختصاص دشورای امنیت آماده بررسی قطعنامه لغو تحریمهای ایران/ شرکتهای بینالمللی پشت درهای انتظار
شورای امنیت آماده بررسی قطعنامه لغو تحریمهای ایران شرکتهای بینالمللی پشت درهای انتظار بین الملل > دیپلماسی - ایرنا نوشت شورای امنیت سازمان ملل امروز -دوشنبه- قطعنامه ای را بررسی خواهد کرد که با تصویب آن سند برنامه جامع اقدام مشترک که در وین به تصویب رسید تأییدورود اورانیوم غنی شده و آب سنگین ایران به بازارهای جهانی
مهمترین محورهای توافق نهایی ورود اورانیوم غنی شده و آب سنگین ایران به بازارهای جهانی راکتور آب سنگین اراک به عنوان یک راکتور آب سنگین باقی مانده و ضمن مدرن سازی و اضافه کردن قابلیتها آزمایشگاهها و تاسیسات جدید به آن با همکاری صاحبان پیشرفتهترین و امنترین فنآوریهای روز جهاگاردین: شوق بیشتر شرکتهای اروپایی برای ورود به ایران پس از قطعنامه سازمان ملل/ فرانسه و اسپانیا در راه هستند
گاردین شوق بیشتر شرکتهای اروپایی برای ورود به ایران پس از قطعنامه سازمان ملل فرانسه و اسپانیا در راه هستندگاردین نوشت که با تصویب قطعنامه اخیر سازمان ملل شرکت های اروپایی در حال حرکت به سوی ایران برای جا افتادن در بازار داخل هستند در جدیدترین برنامه قرار است هیئتهای اقتصادیبا آرزوی ورود سریع به بازارهای ایران تلگراف: اقتصاد ایران به رغم تحریمها به دلیل دیرینگی صنعت در این کشور پاب
با آرزوی ورود سریع به بازارهای ایرانتلگراف اقتصاد ایران به رغم تحریمها به دلیل دیرینگی صنعت در این کشور پابرجا مانده استدر حالیکه رایزنیهای هستهای کشورمان با ۶ کشور غربی در جریان است یک روزنامه انگلیسی زمان کنونی را در صورت برداشته شدن تحریمها بهترین فرصت برای سرمایهگذارنخستین برنامه ورود ظریف به ایران
نخستین برنامه ورود ظریف به ایرانتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۵ ۱۴ وزیر امور خارجه کشورمان بامداد چهارشنبه پس از بازگشت از وین به مشهد مقدس سفر میکند به گزارش فارس محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از بازگشت از وین برای عرض ارادت به ساحت حضرت علیبنواکنش روزنامه ابتکار به اعتراض مردم و رسانهها به سفر «فابیوس» به ایران اینکه از ورود وزیر خارجه یک
واکنش روزنامه ابتکار به اعتراض مردم و رسانهها به سفر فابیوس به ایراناینکه از ورود وزیر خارجه یک کشور تاثیرگذار اروپایی جلوگیری کنیم هنر نیستروزنامه ابتکار در واکنش به اعتراض مردم و رسانهها به سفر فابیوس به ایران نوشت از آخرین سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران بیش از 12 سال می گذرشرمن:بدون حمایت شورای امنیت نمیتوان توافق ایران را یک قرارداد بینالمللی دانست/احتمال خروج نام قاسم سلیمانی ا
شرمن بدون حمایت شورای امنیت نمیتوان توافق ایران را یک قرارداد بینالمللی دانست احتمال خروج نام قاسم سلیمانی از تحریم های سازمان ملل وجود دارد مذاکره کننده ارشد آمریکا میگوید بدون حمایت شورای امنیت سازمان ملل نمیتوان توافق با ایران را یک قرارداد بینالمللی در نظر گرفت روز نو-
گوناگون
پربازدیدترینها