واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۱۸ب.ظ)
رئيس پليس فتاي استان قم: موسسان شبکه هاي اجتماعي با فروش اطلاعات کاربران هزينه خود را تأمين مي کنند موج - قم - رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان قم، گفت: موسسان شبکه هاي اجتماعي با دريافت اطلاعات افراد و بهره برداري يا فروش آن ها، هزينه ها و درآمدشان را تأمين مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان قم، گفت: توسعه روزافزون شبکه اينترنت و راهيابي آن به سيستم تلفن هاي همراه، شيوه سنتي مکالمات را از بين برده و امروزه کاربران مي توانند با در اختيار داشتن تلفن هاي همراهي که قابليت اتصال به اينترنت را دارا هستند به راحتي با دوستان و آشنايان خود، در ارتباط باشند.
وي گفت: با توجه افزايش استفاده از گوشي هاي نسل هوشمند و اين شبکه ها، شرکت هاي سازنده گوشي هاي تلفن همراه، سعي کرده اند از سيستم عامل هايي استفاده کنند که قابليت نصب اين قبيل نرم افزارهاي هوشمند را داشته باشد و کاربر بتواند بوسيله آن از هرگونه شبکه اجتماعي استفاده کند.
سرهنگ علي موالي فعال شدن اين نرم افزارها و شبکه هاي اجتماعي بر روي گوشي هاي تلفن همراه را بسيار خطرناک دانست و گفت: اين شرکت ها با وجود اين که هزينه هاي بسيار سنگيني در قبال نگهداري، حفظ داده ها، ارتباط مخاطبان و پهناي باند اينترنت متحمل مي شوند، اما استفاده از اين شبکه هاي اجتماعي را بصورت رايگان در اختيار کاربر قرار مي دهند که اين به اين دليل است که با دريافت اطلاعات افراد و بهره برداري يا فروش آن ها، هزينه ها و درآمدشان را تأمين مي کنند.
وي در ادامه در خصوص قابليت ثبت و برداشت اطلاعات، تصاوير و پيام هاي شخصي فرد توسط اين نرم افزارها هشدار داد و افزود: کاربران با مجوزهاي اوليه اي که در زمان نصب يا بهره برداري در اختيار شرکت هاي موسس قرار مي دهند، منبع درآمد خوبي براي آن ها تأمين کرده و اطلاعات مفيدي را در اختيار سازمان هاي جاسوسي که مهم ترين بخش اين شبکه هاي اجتماعي است، قرار مي دهند.
وي به چند مورد از تهديدات اين نرم افزارها اشاره کرد و گفت: قابليت برداشت اطلاعات فردي و هويتي، خواندن و تغيير فهرست مخاطبان، ثبت تماس هاي دريافتي و ارسالي، دريافت اطلاعات موقعيت فردي با استفاده از GPS خود گوشي، دريافت اطلاعات پيام ها و تغيير آن ها، امکان ضبط صدا، تصويربرداري و عکاسي از مواردي است که خود کاربر در زمان عقد قرارداد و نصب نرم افزار اين اجازه را مي دهد.
رئيس پليس فتاي استان تاکيد کرد: با توجه به اين که اطلاعات کاربر شامل عکس و اطلاعات مخاطبين، تغيير پيامک ها و يا MMS ها و ساير داده هاي که در تلفن هاي همراه کاربر است، مي توانند به راحتي اطلاعات را تغيير دهند و بدون اجازه و اطلاع کاربر مي توانند آن را به ديگران واگذار و در مواردي نيز عليه خود فرد به کارگيري کنند.
سرهنگ موالي خاطر نشان کرد: دو شبکه اجتماعي وايبر و واتس آپ که بيشترين استفاده را در سطح دنيا دارند ماهيتي صهيونيستي دارند و موسسان آن ها از ابتدا براي شرکت هاي صهيونيستي کار مي کردند و ادعايشان در واگذاري اين شرکت ها، قطعا براي فريب و جلب اعتماد کاربر است و علي رغم واگذاري اطلاعات را همچنان دريافت مي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]