واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش یک روزنامه هندی از قاچاق انسان در یک شهر مرزی بنگلادش دهلی نو - ایرنا - یک روزنامه هندی روز شنبه نوشت: شهر «شاه پریر دویپ» بنگلادش در مرز میانمار به جولانگاه قاچاقچیان انسان تبدیل شده است، به گونه ای همه مردم این شهر مرزی از ماهیگیران، مغازه داران، مقامات پلیس و دولتی نگران تجارت چند میلیاردی قاچاق انسان شده اند.
روزنامه «هندو» چاپ هندوستان در گزارشی از این شهر مرزی بنگلادش نوشت: شهر «شاه پریر دویپ» در طول سالیان گذشته به علت اقدامات بوداییان افراطی علیه مسلمانان روهینگیایی در میانمار و روانه شدن سیل مهاجران به این شهر و تبلیغات قاچاقچیان انسان برای انتقال آنها به کشورهای آسیای جنوب شرقی و داشتن زندگی بهتر باعث رونق هرچه بیشتر قاچاق انسان شده است.
به گفته مقامات دولتی بنگلادش، نزدیک به 32 هزار مهاجر روهینگیایی در اردوگاهی در جنوب شرقی بنگلادش در مرز میانمار زندگی می کنند.
این روزنامه هندی نوشت: در سالیان گذشته، جریان کوچک قاچاق انسان در این شهر مرزی با افزایش فشار بر مسلمانان روهینگیایی و تبلیغات قاچاقچیان انسان برای داشتن زندگی بهتر در کشورهای جنوب شرق آسیا به سیل خروشانی تبدیل شد و همه فعالیت این شهر کوچک مرزی را تحت تاثیر قرار داد.
توجه جامعه جهانی به قاچاق انسان در این شهر پس از غرق شدن یک قایقی به ظاهر ماهیگیری در دریا و شناور شدن تعداد زیادی از اجساد روی آب در بهار امسال جلب شد.
همچنین کشف گورهای دستجمعی در اردوگاه های قاچاقچیان تایلند در مرز مالزی و اقدامات غیرانسانی آنها از شکنجه و محرومیت از آب و غذا باعث شد که توجه جامعه جهانی به اقدمات غیرانسانی قاچاقچیان انسان جلب شود.
این سوداگران انسان، از هر یک از این مهاجران فقیر برای انتقال آنها به جنوب شرق آسیا سه هزار دلار دریافت می کنند و در مواردی با تحت فشار قراردادن خانواده ها از آنها پول بیشتری طلب می کنند.
به دنبال افزایش تلاش ها برای مقابله با قاچاقچیان، تعدادی از مهاجران گرسنه و تشنه در میان امواج خروشان اقیانوس رها شدند که تعدادی از آنها جان خود را از دست دادند.
در بخش دیگری از گزارش روزنامه هندو آمده است: در شهر «شاه پریر دویپ»، قاچاق انسان در ابتدا متوجه افرادی بود که به دنبال زندگی و شغل بهتر به کشورهای پیشرفته تر مانند مالزی، تایلند و سنگاپور بودند، اما اکنون این تجارت به یک عملیات شکار در مقیاسی بسیار بزرگ تبدیل شده است.
قاچاقچیان با استفاده از روش های فشار برای پر کردن قایق های غیراستاندارد و شکننده خود از مهاجران نیازمند به خصوص مسلمانان روهینگیا که از فقر و مرگ در حال فرار بودند، استفاده می کنند.
این قاچاقچیان گاهی با مهاجرانی که توانستند به مالزی و سایر کشورها برسند، برای تشویق بستگانشان به سفر همکاری می کنند.
مهاجرت دسته جمعی مسلمانان روهینگیا و مردم بنگلادش اکنون به یک بحران بزرگ انسانی در منطقه جنوب آسیا تبدیل شده است.
با افزایش کنترل آب های بین المللی اکنون تجارت پرسود قاچاق انسان به صورت مخفیانه انجام می شود که این امر باعث نگرانی بیشتر مجامع بین المللی شده است .
آساق*267*1600**1545
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]