تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851628741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت ازدواج مسلمانان در آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
وضعیت ازدواج مسلمانان در آمریکا
کارشناس خانواده و مشاور ازدواج در آمریکا از استفاده گسترده مسلمانان آمریکایی از سایت‌های همسریابی خبر داد.

خبرگزاری فارس: وضعیت ازدواج مسلمانان در آمریکا



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از سایت مهرخانه، منیره لکوویک عزالدین مشاور ازدواج، ‪ نویسنده کتاب «قبل از ازدواج: سؤالاتی که جوانان مسلمان باید قبل از ازدواج بپرسند» و مدیر یک انتشارات در آمریکاست که سمینارهای متعددی نیز در رابطه با ازدواج و خانواده برگزار کرده و مقالات پرشماری در این زمینه دارد. در ادامه، گفتگوی مهرخانه را با این کارشناس خانواده و مشاور ازدواج در آمریکا می‌خوانید.
-    منیره، لطفاً خود را برای مخاطبین‌تان در ایران بیشتر معرفی کنید. 
خانواده من زمانی که تنها دو سال داشتم از یوگوسلاوی سابق به آمریکا مهاجرت کردند. من در آمریکا بزرگ شدم و 18 سال است که با همسر و 3 فرزندم در کالیفرنیا زندگی می‌کنم. مدرک کارشناسی‌ارشد در رشته مشاوره و لیسانس اقتصاد دارم. البته، یک مدرک هم در زمینه مشاوره قبل از ازدواج دریافت کرده‌ام و از سال 2008، به مراجعین خودم مشاوره می‌دهم. 
-    چطور شد که به موضوع خانواده علاقه‌مند شدید؟ مراجعین شما بیشتر چه کسانی هستند؟
من وقتی به موضوع خانواده علاقه‌مند شدم که روی اولین کتابم، «پیش از این‌که ازدواج کنیم» کار می‌کردم. آ‌ن‌ زمان متوجه شدم که زوج‌های مسلمان در جامعه آمریکا، موقع ازدواج درگیری‌هایی پیدا می‌کنند. این برمی‌گردد به 12 سال پیش و در این سال‌ها، دورنمای ازدواج و خانواده در حال تغییر است؛ چراکه مسلمانان این کشور شروع کردند قبل از ازدواج و تشکیل خانواده، بیشتر روی آن تفکر کنند. مراجعین من نسل دوم مسلمانان آمریکا هستند که عمدتاً سنین بین 20 تا 35 سال دارند. 
-    هنجارهای ازدواج در بین جوامع مسلمان و غیرمسلمان چه تفاوت‌هایی دارد؟ هیچ آماری وجود ندارد که وضعیت مسلمانان در کشورهای غیرمسلمان را از حیث ازدواج، تعداد، طلاق، هم‌خانگی، حضانت فرزند، خشونت، و از این قبیل روشن کند؟
با توجه به تحصیلات و تجربه‌ام فقط می‌توانم راجع به مسلمانان در جوامع غربی صحبت کنم، نه در جوامع اسلامی. آمار طلاق مسلمانان در جوامع غربی در حال افزایش است. جوانان مسلمان در حال عقب‌انداختن سن ازدواج هستند و آمار خشونت چیزی نزدیک به نرخ بقیه جامعه است. 
فشارهای اجتماعی در کشور آمریکا برای جوانان مسلمان چالش محسوب می‌شود؛ مخصوصاً که این جوانان در تلاش دایمی برای این هستند که هویت فرهنگی و مذهبی خود را با هم منطبق کنند.
 
-    شما مقالات چندی در مجلاتی چون Azizah‪,‬ IslamiCity‪,‬ Virtualmosque‪,‬ و... منتشر کرده‌اید. ضمناً نویسنده کتاب «راهنمایی درباره ازدواج» هستید. گروه هدف کتاب و مقالات شما چه کسانی هستند؟ می‌شود این کتاب را نوعی آسیب‌شناسی اجتماعات مسلمان در جوامع غیراسلامی نیز در نظر گرفت؟‬‬‬‬‬‬
گروه هدف کتاب من نسل دوم مسلمانان آمریکا هستند که درصدد ازدواج‌اند. تجربه این گروه خاص خیلی مختص مسلمانان مهاجری است که در مسیر ازدواج قرار گرفته‌اند و این امر، آن‌ها را از جوانان در شرف ازدواج که مسلمان و مهاجر نیستند، مجزا می‌کند. 
روش‌های سنتی نسل‌های قبل، مثل ازدواج‌های معین و از پیش تعیین‌شده، دوره نامزدی و آشنایی کوتاه، و غیره، با دیدگاه‌های نسل دوم و سوم مسلمانان آمریکا هماهنگ نیست و این کتاب رویکردی واقع‌گرایانه به آموزش زوج‌های بالقوه و نیز کمک به ایجاد یک شناخت شخصی از خود قبل از ازدواج دارد. 
-    به نظر شما از زمانی که کتاب شما منتشر شده، اوضاع فرقی هم کرده است؟ و این‌که، راهنمایی‌های کتاب شما هنوز هم در مورد زوج‌ها مصداق دارد؟
البته این کتاب حاوی نکات راهنمایی مستقیم نیست و بیشتر سؤالاتی برای شروع گفت‌وگو بین زوج‌های جوان است. موضوعات و سؤالاتی که من در کتابم گنجاندم هم‌چنان مرتبط به‌نظر می‌رسد و توجه به آن برای زوج‌ها قبل از ازدواج بسیار حیاتی به‌نظر می‌رسد. موضوعی که من در کتابم نگنجاندم و ممکن است بخواهم در چاپ بعدی به آن بپردازم، کاربرد فن‌آوری و تأثیر و نقش آن برای زوج‌های جوان است.
-    برآورد شما از روابط مجازی چیست؟ بایدها و نبایدهای این حوزه کدام‌اند؟
مسلمانان بیشتر و بیشتر از سایت‌های آنلاین برای آشنایی به‌منظور ازدواج استفاده می‌کنند. در 10 سال اخیر تعداد وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها برای افراد مجرد بیشتر هم شده است. دیدگاه زوج‌های جوان هم به‌گونه‌ای تغییر کرده که در گذشته تابو محسوب می‌شد که مثلاً با طرف مقابل خود به‌صورت آنلاین آشنا شوند، اما امروزه این امری عادی است که زوج‌ها بگویند آنلاین با هم آشنا شده‌اند. 
توصیه‌ای که من برای این زوج‌هایی که آنلاین با هم آشنا شده‌اند دارم، این است که هرچه زودتر آشنایی را وارد دنیای واقعی کنند. مراودات حقیقی انسان‌ها می‌باید در دنیای واقعی صورت گیرد و تنها در این صورت است که شناخت حاصل می‌شود. آشنایی آنلاین فاقد جنبه حقیقی است و تنها زمانی که چهره‌به‌چهره با هم مواجه شویم، می‌توانیم بگوییم رابطه، معتبر و معنادار است و می‌تواند منجر به رابطه دایمی شود. 
-    ارتباط بین‌المللی و بین نهادها چگونه می‌تواند تغییرات معنای ازدواج را کنترل کند؟
من فکر می‌کنم تغییرات و تحولات از خانه شروع می‌شود و به دنیای بیرون، اجتماع، شهر، کشور، و دنیا منتقل می‌شود، نه برعکس. تعامل جهانی، انعکاس همان فضای حاکم بر شهرها، اجتماعات، و خانه‌هاست. نهادهایی که مردم را برای زندگی هدف‌مند و ارزش‌مدار توانمند می‌کنند، بیشترین خدمت را به جامعه می‌کنند. 
-    لطفاً توصیه خود را به مخاطبین مهرخانه که در ایران پای صحبت شما نشسته‌اند، بفرمایید. 
از شما برای این‌که این فرصت را در اختیار من گذاشتید تا دیدگاه‌هایم را با مخاطبین‌تان مطرح کنم، سپاسگزارم. نکات پایانی من این است که؛ احساس من می‌گوید زنان از آن‌چه که فکر می‌کنند، قوی‌ترند. خداوند به زنان قدرت و آگاهی بی‌نظیری در رابطه با نقش‌شان به‌عنوان دختر، مادر، خواهر، همسر و غیره بخشیده است. 
حضور قدرتمند یا بی‌تأثیر یک زن در تجربه زندگی خانواده و اجتماع، تأثیر وصف‌نشدنی حتی بر نسل‌های بعد دارد. میراثی که هر زن می‌تواند به‌جا بگذارد فقط در آن‌چه که انجام می‌دهد نیست، بلکه در زندگی‌هایی است که با حضورش تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، از طریق فرزندانش، همکارانش، اجتماعش، ….؛ عشق و محبت یک زن می‌تواند به افراد و کل جامعه کمک کند تا رشد کنند و روحیات اصیل‌تری را حفظ کنند. 
-    از شما برای شرکت در این مصاحبه و وقت و تجربیات ارزشمندی که با ما در میان گذاشتید، متشکرم.
  انتهای پیام/

94/05/03 - 12:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن