تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869901980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیات اسکواش زنجان از نبود کورت استاندارد در مضیقه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هیات اسکواش زنجان از نبود کورت استاندارد در مضیقه است زنجان - ایرنا - رییس هیات اسکواش استان زنجان گفت: این رشته ورزشی زنجان از نبود کورت (زمین بازی) استاندارد در مضیقه است و این باعث شده تا ورزش اسکواش این استان از رشد چندان خوبی برخوردار نباشد.


سید ولی موسوی، شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در زمان حاضر کورت های ورزش اسکواش زنجان از جنس چوب MDF است در حالیکه باید بتنی و از نوع مصالح خاص باشد.
وی با بیان اینکه هیات اسکواش استان زنجان به منظور رفع این مشکل در پی جلب و جذب خیرین مدرسه ساز به منظور تجهیز این رشته ورزشی زنجان به کورت های بتنی از نوع مصالح خاص است اظهار کرد: هزینه مورد نیاز برای ایجاد این کورت ها 500 میلیون ریال است که به حتم با مرتفع شدن مشکلات سخت افزاری اسکواش زنجان روند رو به رشدی به خود خواهد گرفت.
رییس هیات اسکواش استان زنجان، تنها حامی این رشته ورزشی زنجان را شرکت بیمه آسیا ذکر کرد و گفت: حمایت های صورت گرفته از سوی بیمه آسیا باعث شده تا ورزشکاران و دست اندرکاران هیات با انگیزه و دلگرمی بیشتری فعالیت کنند.
موسوی با تاکید براینکه ورزش اسکواش زنجان با وجود قدمت 11 ساله به دلیل مشکلات سخت افزاری آنگونه که باید و شاید رونق نگرفته است تصریح کرد: این رشته ورزشی زنجان طی یک سال اخیر فعالیت های خود در سطح استان را به صورت جدی آغاز کرده و ورزشکاران زنجان به رغم کمبود امکانات و تجهیزات و نبود زمین بازی استاندارد در مسابقات کشوری شرکت و عناوین قابل قبولی را کسب کرده اند که این بسیار امیدوار کننده است.
رییس هیات اسکواش استان زنجان با اشاره به اینکه به منظور همگانی کردن این رشته ورزشی باید دست اندرکاران و عوامل ذیربط دست به دست هم دهند گفت: فعالیت در رشته ورزشی اسکواش می تواند از مهد کودک ها آغاز و تا 50 سالگی ادامه یابد.
موسوی به برگزاری مسابقات دانش آموزی ورزش اسکواش از سال تحصیلی جدید خبرداد و اضافه کرد: با توجه به اینکه مربیان این رشته با مراجعه به مهدهای کودک و مدارس، دانش آموزان مستعد را شناسایی کرده اند بنابراین ورزش اسکواش به طور جدی از مهر امسال در مدارس استان زنجان به منظور گسترش این رشته آغاز خواهد شد.
وی اظهارکرد: از 17 نفری که در هیات اسکواش فعال هستند 12 نفر کارت الماس طرح استعداد یابی تیم ملی فدارسیون جمهوری اسلامی ایران را دریافت کرده اند.
رییس هیات اسکواش استان زنجان به برگزاری یک دوره کلاس مربیگری برای 20 نفر از ورزشکاران زنجانی علاقه مند به حرفه مربیگری در ورزش اسکواش اشاره کرد و گفت: بیش از 90 درصد از شرکت کنندگان موفق به اخذ کارت مربیگری شدند و دو نفر از مربیان زنجان نیز دارای کارت سطح یک آسیا هستند.
موسوی افزود: فعالان در عرصه ورزش اسکواش زنجان باید کارت بیمه ورزشی داشته باشند چرا که بدون وجود بیمه امکان فعالیت برای ورزشکاران این رشته وجود ندارد.
7325/6085



03/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن