واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مازندران و خوزستان قهرمان مسابقات کشتی آزاد و فرنگی نونهالان کشور شدند خرم آباد - ایرنا - تیمهای مازندران و خوزستان قهرمان مسابقات کشتی آزاد و فرنگی نونهالان کشور شدند.

به گزارش ایرنا؛ در پایان مسابقات کشتی قهرمانی نونهالان کشور که جمعه شب در شهرستان خرم آباد برگزار شد در رشته کشتی آزاد استان های مازندران با کسب90 امتیاز ،تهران با 59 امتیاز،خراسان رضوی با 52 امتیاز ،لرستان الف با 43 امتیاز،گیلان با 35 امتیاز وکرمانشاه با 33 امتیاز به ترتیب مقام های اول تا ششم این دوره از رقابتها را کسب کردند.
همچنین در رشته کشتی فرنگی این دوره از مسابقات استان های خوزستان با کسب 83 امتیاز ، مازندران با 57 امتیاز ،تهران با 50 امتیاز ،گیلان با 46 امتیاز ،لرستان الف با 36 امتیاز و اردبیل با 33 امتیاز به ترتیب اول تا ششم شدند.
در این دوره از مسابقات در رشته کشتی آزاد304 کشتی گیر از31 استان کشور در غالب 34 تیم ورزشی با انجام 353کشتی طی 8 دوره به رقابت پرداختند.
همچنین در رشته کشتی فرنگی نیز 275 کشتی گیر از 31 استان کشور در غالب 33 تیم ورزشی با انجام321 کشتی طی 7 دوره به رقابت پرداختند.
در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور در رده سنی نونهالان محمد کریمی در وزن 66 کیلوگرم آزاد و محمد حسین کاویانی در وزن 53 کیلوگرم کشتی فرنگی هر دو از استان مازندران به عنوان فنی ترین کشتی گیر مورد تقدیر قرار گرفتند .
همچنین جام اخلاق این مسابقات در رشته های کشتی آزاد و فرنگی به ترتیب به استان های همدان و اردبیل تعلق گرفت.
محمد ستوده از لرستان به عنوان داور نمونه در رشته کشتی آزاد و کاظم عقیقی از خراسان جنوبی به عنوان داور نمونه کشتی فرنگی شناخته شدند.
همچنین حسن لشگری ازاستان لرستان و ناظر مشروطی ازاستان اردبیل به ترتیب عنوان مربیان نمونه کشتی آزاد و فرنگی مورد را کسب نموده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
مسابقات قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی خردسالان و نونهالان کشور از 28 تیر ماه در خانه کشتی شهید چاغروند شهرستان خرم آباد آغاز شده و به مدت شش روز تا 2 مرداد ماه سال جاری ادامه داشت که در دو روز اول کشتی گیران خرد سال به مصاف هم رفتند و سپس نونهالان بر روی تشک به رقابت پرداختند.
7267/6060/ 3404
02/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]