واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مرداد ۱۳۹۴ (۲۱:۲ب.ظ)
وزير آموزش و پرورش عنوان کرد: آموزش و پرورش اسلامي تربيت تک بعدي ندارد موج - وزير آموزش و پرورش گفت: در سند تحول نظام آموزش و پرورش بر استناد تعليم و تربيت اسلامي، شش ساحت تربيتي وجود دارد و ما در آموزش و پرورش اسلامي، تربيت تک بعدي را قبول نداشته بلکه تربيتي همه جانبه را قائل هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج ، علي اصغر فاني عصر جمعه در مراسم افتتاحيه مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان کشور در شيراز، با بيان اينکه تدوين و تصويب سند تحول نظام آموزش و پرورش کشور ۱۰ سال به طول انجاميده، گفت: اين سند با تاکيد مقام معظم رهبري و رئيس جمهور به عنوان يک سند مهم بالادست رهگشاي آينده آموزش و پرورش در برنامه هاي توسعه ششم و هفتم و مبناي تدوين و مباني تدوين آن ها در بخش آموزش و پرورش خواهد بود.
وي افزود: فرهنگ سازي و انتقال فرهنگ از نسل گذشته به نسل آينده و نيروسازي دو مورد از کارکردهاي آموزش و پرورش است، گفت: تمام دانش آموزاني که در مدارس مشغول به تحصيل هستند سازنده جامعه محسوب مي شوند و بنابراين آموزش و پرورش مهم ترين نهاد هر نظام حکومتي است و به تدبير مقام معظم رهبري هر گونه هزينه اي در آموزش و پرورش سرمايه گذاري براي کشور است.
فاني تربيت اعتقادي و اخلاقي، تربيت علمي و فناورانه، تربيت حرفه اي واقتصادي، تربيت زيباشناختي و هنري، تربيت سياسي و اجتماعي و تربيت بدني و جسماني را از جمله اين شش ساحت ذکر کرد.
وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: همچنين آموزش و پرورش نيازمند است که سرمايه هاي در اختيار خود يعني دانش آموزان را در بعد علمي و فناوري تربيت کند.
فاني افزود: افرادي که در مدارس مشغول به تحصيل هستند بايد قادر باشند در آينده بار اقتصادي کشور را حمل کنند و بايد افرادي تربيت شوند که حرفه اي را در کشور عهده دار شوند.
وي ادامه داد: دانش آموزان بايد به گونه اي تربيت شوند که نسبت به عواطف، هنر و زيباشناختي حساس شوند و اين امور در وجودشان نهادينه شود.
وزير آموزش و پرورش همچنين با تاکيد بر لزوم آشنايي دانش آموزان با مسائل سياسي و اجتماعي، افزود: همچنين دانش آموزان بايد به گونه اي تربيت شوند که بتوانند سلامت خود را حفظ کنند.
فاني گفت: با وجود اين شش ساحت در سند تحول آموزش و پرورش به دنبال تربيت همه جانبه است.
وي با بيان اينکه در بخش اعتقادي و اخلاقي قرآن مي تواند نسخه شفابخش تربيتي و اخلاقي باشد، تصريح کرد: روخواني، روان خواني، مفاهيم و درک مفاهيم قرآن، نهج البلاغه و صحيفه سجاديه و منابعي که ازآن ها منشا مي گيرد، مي تواند در تربيت اخلاقي موثر باشد و بنابراين دانش آموز از اول ابتدايي تا پايان دوره متوسطه به فراگيري قرآن و مسائل ديني مي پردازد.
وزير آموزش و پرورش گفت: برگزاري مسابقات قرآن دانش آموزان در شيراز و بخش مسابقات صوت قرآن در مشهد مقدس بخشي از فعاليت هاي تربيتي است که طي تابستان ۹۴ دنبال مي شود.
فاني گفت: کودکان و نوجوانان در سنيني هستند که يادگيري طي آن بيشتر و مشغله فکري کمتر است و قطعا قادر خواهند بود آموزش هاي خود را به نگرش و نگرش را به رفتار تبديل کنند و قرآن در رفتار آن ها متجلي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]