واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مرداد ۱۳۹۴ (۱۹:۲۸ب.ظ)
مريدي خبر داد : دانشگاه تابستانه فرهنگ و هنر در شيراز آغاز به کار کرد موج - مديرکل فرهنگ و ارشاداسلامي استان فارس از آغاز فعاليت دانشگاه تابستانه فرهنگ و هنر در مرکز آموزش عالي فرهنگ و هنر شيراز خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، بهزاد مريدي با اشاره به اينکه هر سال به ويژه در تابستان مشتاقان بسياري در کلاس هاي آموزش هنر شرکت مي کنند، افزود: چرا تعداد بسياري از اين افراد از ادامه آموزش باز مي مانند و ادامه راه نمي دهند؟پاسخ به اين پرسش مستلزم بازنگري در روش ها و سرفصل هاي آموزش هنر در آموزشگاه ها است.
اين مقام فرهنگي استان بيان داشت:در همين راستا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي فارس با همکاري وزارت فرهنگ و ارشاداسلامي درحوزه دفتر آموزش و توسعه فعاليتهاي همگاني هنر و دانشگاه هاي شيراز اقدام به برگزاري دوره تخصصي آموزش هنر تحت عنوان «دانشگاه تابستانه هنر و فرهنگ» کرده است.
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان فارس با علام اينکه در اين دوره از اساتيد مطرح کشوري در زمينه هاي مختلف آموزشي دعوت به عمل آمده است گفت: در بخش تجسمي محمد رضا مريدي، آرش صداقت کيش، فرهاد گاوزن و نرگس اعرابي در بخش موسيقي دکتر آذين موحد، ناصر نظر و دکتر آزاده فر و در بخش نمايش محمود رضا رحيمي و قطب الدين صادقي و در آخر در بخش فيلم و عکس نيوشا توکليان، دکتر مجيد رضائيان، مهرداد افسري، محمد رضا اصلاني، گروه مدرسين را تشکيل مي دهند.
مريدي اظهارداشت، مشاوراني که در اين طرح دانشگاه تابستانه حضور دارند را دکتر محمد تقي شريفي قادري مدير کل دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و شهريار عليزاده کارشناس مسئول برنامه ريزي و اشتغال هستند.
مديرکل فرهنگ و ارشاداسلامي استان فارس به برنامه و اهداف دوره ياد شده اشاره داشت و گفت: مباحث دوره شامل روش هاي نوين تدريس و نقد و بررسي سرفصل هاي تدريس هنر در آموزشگاه ها است و به شرکت کنندگان در اين دوره گواهي معتبر داده خواهد شد.
دکتر بهزاد مريدي با تاکيدبراينکه طبق آيين نامه دفتر آموزش و توسعه فعاليت هاي هنري وزارتخانه، آموزشگاه ها به زودي رتبه بندي خواهند شد، ابراز داشت: آموزشگاه هايي که مدرسان آنها گواهي شرکت در اين دوره را داشته باشند، امتياز بالاتري در رتبه دهي دريافت خواهند کرد.
دبيرشوراي فرهنگ عمومي استان، شرط صدور و تمديد مراکز مهارت آموزي را از جمله امتيازاتي دانست که درثبت نام اساتيد و مدرسين آموزشگاه ها در اين کارگاه هاي تخصصي لحاظ خواهد شد و مسئولين مراکز مهارت آموزي لازم است از مدرس هايي که در دوره هاي تخصصي آموزش هنر، شرکت کرده اند،دعوت به همکاري کنند.
مريدي گفت: اگرچه اولويت با ثبت نام مدرساني است که از سوي آموزشگاه ها معرفي مي شوند اما علاقه مندان به تدريس نيز مي توانند در اين دوره شرکت کنند و گواهي دريافت نمايند. بديهي است که دارندگان گواهي دوره از اولويت در دعوت به تدريس برخوردار مي شوند واين دوره ويژه مدرسان هنر است؛ لذا با توجه به محدوديت ثبت نام، اولويت با هنرمنداني است که از طرف موسسات و آموزشگاه ها به اين دوره معرفي شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]