واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: حاشیه دیدار استقلال تهران و خوزستان
اعلام ترکیب دو تیم و برخورد گرم ویسی و مظلومی
ترکیب دو تیم فوتبال استقلال خوزستان و تهران برای دیدار دوستانه امروز مشخص شد.
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای استقلال تهران و استقلال خوزستان از ساعت 18 در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی آغاز میشود و از همین رو پرویز مظلومی تیمش را با ترکیب سید مهدی رحمتی، مگویان، مهدی کربلایی، امین حاجمحمدی، میثم مجیدی، روزبه چشمی امید ابراهیمی، جاسم کرار، بهنام برزای جابر انصاری و سجاد شهباز زاده به مصاف استقلال خوزستان خواهد فرستاد.
*فرناندو موسی کولیبالی، ادواردو محمد طیبی، پیمان شیرزاد، میثم دورقی، نوید آشوری، عبدالهادی خنیفر، رحیم ذهیری، حسن بیت سعید و فرشاد جان فضا یازده بازیکن عبدالله ویسی برای دیدار با استقلال تهران به زمین خواهند رفت.
*محمد نیکسیرت بازیکن اسبق تیم استقلال امروز در ورزشگاه آزادی حضور داشت و با وحید طالبلو و منصور پورحیدری خوش و بش کرد.
*ریوالدو هافبک برزیلی آبیپوشان امروز مثل روز گذشته به دویدن دور زمین پرداخت.
*حنیف عمرانزاده و مجید صالح قبل از شروع مسابقه با عبدالله ویسی برخورد گرمی داشتند، ویسی همچنین با پرویز مظلومی نیز به خوش و بش پرداختند.
*هنگامی که پرویز مظلومی داخل زمین آمد تا ترکیب تیمش را آماده کند تعدادی از هواداران استقلال از او پرسیدند آقای مظلومی چرا دیروز قهر کردی و رفتی که سرمربی استقلال از این موضوع تعجب کرد و به آنها گفت: قهر کدام است، جلسه داشتم و به باشگاه رفتم.
*سیروس نعمتینژاد که زمانی در تیم استقلال تهران همراه با ابراهیم تهامی مهاجم بود و حتی با پیراهن استقلال تهران گلزنی هم کرد امروز به عنوان یکی از دستیاران عبدالله ویسی روی نیمکت استقلال خوزستان نشسته است.
وی برای دقایقی با پرویز مظلومی گفتوگو کرد و با سرمربی استقلال به صحبت پرداخت.
*مهدی رحمتی و وحید طالبلو قبل از شروع بازی دوستانه با پرویز مظلومی گفتوگو کردند.
*خسرو حیدری و میلاد فخرالدینی در بازی دوستانه امروز حضور ندارند.
*تیم فوتبال استقلال تهران با پیراهن آبی و شاگردان عبدالله ویسی با پیراهن زردرنگ در این مسابقه به میدان خواهند رفت.
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]