تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837757978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: کارآفرینی دیجیتالی
ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)




بررسی راهکارهای افزایش بیننده یک سایت و تبلیغات گسترده کم هزینه، موضوعات مهمی هست که امروزه زمینه شکل گیری کسب و کارهای زیادی را سبب شده است.








 
 
 
 
برترین ها: باشگاه کارآفرینی دیجیتالی پرتال برترین‌ها، نخستین پایگاه اطلاع رسانی درباره معرفی کسب و کارهای موفق ایرانی و بین المللی در حوزه کسب و کارهای آی تی می‌باشد که در ظرف چند ماه گذشته، پرونده ده‌ها پرتال موفق کسب و کار اینترنتی در عرصه‌های مختلف از علی بابا و توییتر گرفته تا expedia و donedeal.ie، مورد بررسی واقع شده است و این روال همچنان ادامه دارد. معرفی برترین‌های کسب و کار در عرصه کارآفرینی دیجیتالی (Digital Entrepreneurship) دنیا، در واقع معرفی الگوهای موفق و فعال در این عرصه به کارآفرینان و علاقمندان به راه اندازی استارت آپ (Start-up) می‌باشد.


شاید برای خیلی از کاربران محترم و همراهان همیشگی باشگاه کارآفرینی دیجیتالی برترین‌ها، این سؤال پیش آمده باشد که با چه ایده‌هایی می‌توان کسب و کار خوب در فضای مجازی راه اندازی کرد و با ثبت دامنه و انتخاب سرور مطلوب، این کسب و کار را به پیش برد. ما قبلاً، در بخش مبانی کارآفرینی دیجیتالی، صدها نکته درباره اصول و مبانی راه اندازی یک پرتال موفق را تشریح کردیم.

 ایده بسیار است و هر چیز امکان دارد. اما برای معرفی برخی از ایده‌های خوب، تلاش کرده‌ایم تا شماری از آن ها را بر اساساً تجربه و شناخت خود از بازار، در اختیار مخاطبان عزیز قرار دهیم که قطعاً بخشی از هزاران ایده طلایی در این عرصه می‌باشد. بررسی پرونده تاریخ کارآفرینی دیجیتالی جهان در دو دهه اخیر نشان می‌دهد که حتی مسخره‌ترین ایده‌ها هم، توانسته است میلیون‌ها و بعضاً میلیاردها دلار، ارزش بازاری کسب کند.

 پرتالی که شما فقط 140 کاراکتر دران اجازه داشته باشید بنویسید! (Twitter.com) یا پرتالی که مردم، بتوانند از طریق یک نرم افزار هوشمند، اتاق یا خانه خالی خود را به طور دوستانه، اجاره بدهند (Airbnb.com) یا تاکسی اجاره کنند (Uber.com). فقط خلاق باشید و پشتکار داشته باشید. این‌ها، اهرم‌های موفقیت در کارآفرینی دیجیتالی است. در 8 بخش قبلی، ده‌ها ایده دیجیتالی جالب معرفی شد. در این گفتار نیز به معرفی ایده‌های دیگری می‌پردازیم و چندین الگوی موفق تجاری ایرانی و خارجی را به علاقمندان معرفی می‌کنیم.

اگر شما هم ایده جالبی دارید، به ما معرفی کنید.

 
ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)




1-    محافل اینترنتی خصوص دانشجویان و دانش آموزان راه اندازی کنید! دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سراسر کشور، از انجمن اینترنتی یا محفلی برای تبادل اطلاعات آموزشی و فنی برخوردار نیستند! این یک فرصت ایده آل برای تشخیص نیازهای آموزشی و فرهنگی مخاطبان و تلاش برای پاسخ گویی به این نیازها از طریق یک کسب و کار آنلاین است. شبکه اجتماعی مخصوص دانشجویان یا مخصوص دانش آموزان وجود ندارد.

 این باعث می‌شود تا این افراد، برای آشنایی با یکدیگر، به شبکه‌های اجتماعی عمومی مراجعه کنند که معمولاً فضای خوبی برای گپ و گفت های علمی و صنفی و تحقیقاتی نیست. اگر بستری فراهم کنید تا این افراد، از طریق فروم های اینترنتی، شبکه اجتماعی یا اپلیکیشن های موبایل، یکدیگر را پیدا کرده و با هم در ارتباط باشند، برگ برنده را در اختیار خواهید داشت. سایت‌هایی مانند کلوب، شبکه اجتماعی عمومی ایرانیان است که دران، انجمن‌های دانشجویی هم فعال است. اما به طور تخصصی و خاص چنین شبکه‌های در دسترس نیست. این ایده را شما می‌توانید دیجیتالی کنید.

2-    حتی وبلاگی که هر روز یک پرتال اینترنتی جالب را به مخاطبانش معرفی می‌کند نیز، می‌تواند زمینه یک کسب و کار موفق را فراهم کند. هر روز، یک ایده، یک سایت یک تحلیل!

3-     با نقد کردن سایت‌ها، درامد کسب کنید! ده‌ها میلیون سایت در اینترنت وجود دارد. هر روز، یکی از آن ها را نقد کنید (البته از جنبه منصفانه) و به مدیرانش، لینک متن انتقاد خود را ارسال کنید. مثلاً چرا فلان سایت، فرم ارتباطی الکترونیکی ندارد یا چرا بارگذاری صفحات داخلی به کندی انجام می‌شود یا پرتال مربوطه، نقشه سایت ندارد! بعد از شش ماه درخواهید یافت که 180 سایت را نقد کرده و حداقل، مدیران و مسئولان 180 پرتال فعال اینترنت، وبلاگ شما را مشاهده کرده‌اند.

 مطمئن باشید این افراد دوباره به سایت شما مراجعه خواهند کرد. نقد شما درباره یک پرتال یا یک وبلاگ، در موتورهای جست و جوی نمایه می‌شود و در فهرست نتایج جست و جوی مربوط به سایت یا وبلاگ نقد شده قرار خواهد گرفت. همه این‌ها فرصتی است برای دیدن سایت یا وبلاگ شما و بستری برای درآمد زایی آتی.

4-    فرصت سازی دیجیتالی برای فرهیختگان! به نویسندگان، شاعران، مترجمان، ورزشکاران، هنرمندان و افرادی که فکر می‌کنید، راه اندازی وبلاگ و پرتال برایان‌ها بتواند مثمر ثمر باشد و شما نیز قابلیت همراهی آن ها در این مسیر را دارید، پیشنهاد حضور آنلاین بدهید. از طریق ناشران و انجمن‌های صنفی این قشر، می‌توانید به اطلاعات تماس افراد مورد علاقه دسترسی پیدا کرده و با آنان جهت بررسی پیشنهادات اینترنتی خود رایزنی کنید. این هم راهی برای درامد زایی اینترنت می‌باشد! حتی می‌توانید برای آن‌ها در یک سایت خاص، صفحه ای درست کنید و آن ها را به مشاهده این صفحات ترغیب کنید. این، جریان سازی دیجیتالی را به همراه خواهد داشت.

5-    خدمات رایگان بدهید! یکی از روش‌های جذب مخاطب و مشتری، ارائه رایگان خدمات به طیفی خاص و متقاعد کردن طیفی دیگر به استفاده از خدمات غیر رایگان تخصصی هست. مثلاً سایتی را برای یک ناشر راه اندازی کنید به طور رایگان و تا شش ماه مدیریت کنید و در ازای آن، از ناشر مربوطه بخواهید تا همکارانش را برای راه اندازی پرتال اختصاصی از طرف شما، متقاعد و ترغیب کند! ایده بدی نیست، امتحانش کنید! سایت‌های ارائه کننده خدمات رایگان مانند پست الکترونی، به اشتراک گذاری میزبانی سایت، ترجمه آنلاین، ادیتور آنلاین، می‌تواند برای شما مخاطب کسب کند. همین سایت آپارات را نگاه کنید یا سایت دیوار. ایده‌های خوبی هستند برای کارهای بعدی! سایتی مانند http://xzn.ir و http://uplod.ir جالب است.

 
ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)



6-     روش‌های بهینه سازی رتبه یک پایگاه در موتورهای جست و جو، موضوعی است که برای شمار زیادی از وب مس‌ترهای پرتال‌های اینترنت در داخل و خارج از کشور، جالب توجه است. یادگیری این روش‌ها هم تخصص دکترا نیاز ندارد. با یادگیری این روش‌ها و ترفندها، نسبت به ارتقای رتبه پرتال‌های هدف خود اقدام کنید و درامد زایی کنید. نمونه این گونه سایت‌ها در وب بسیار است. ایده بگیرید! سایت‌هایی چون: http://www.seobook.com و seo.com الگوهای خوبی معرفی می‌کنند.
 

ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)



7-    با سرمایه اندک، بخشی از یک سرور را اجاره کرده و آن را بر اساس پنل های مختلف، به متقاضیان اجاره دهید. فروش سایت، به تازه کارها، کسب و کار دیجیتالی ارزشمندی است.
 

ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)



8-    مشتری برای دیگران پیدا کنید! حتی اگر خود شما طراح سایت و اجاره دهنده سرور نیستید، با شناسایی این قابلیت‌ها و بازاریابی اینترنتیان، مشتری کسب کرده و درآمد داشته باشید. حتی صد هزار تومان در سه ماه. از یک جا باید شروع کنید.

9-    اخبار چند زبانه! قبلاً هم اشاره کردیم. این جا دوباره تاکید می‌کنیم. سایت‌های فارسی، متاسفانه نسخه چند زبانه و مالتی مدیا ندارند. یک فرانسوی برای گرفتن اطلاعات درباره فلان موضوع در بین سایت‌های ایرانی، چه کار می‌تواند بکند؟ یک چینی چطور؟ وقتی یک پنجم کره زمین چینی صحبت می‌کند، این باید برای شما سیگنال خوبی باشد! انتشار اخبار فعالیت‌های مختلف صنایع و بازرگانان و بخش علمی و فرهنگی در ایران، معمولاً به زبان‌های زنده دنیا انجام نمی‌شود. اگر پایگاهی برای اطلاع رسانی صنایع ایران به زبان چینی یا فرانسوی یا اسپانیولی راه اندازی کنید، قطعاً به نیازهای اطلاعاتی هزاران چینی و فرانسوی و کشورهای اسپانیایی زبان که علاقمند به همکاری با صنایع ایران هستند، پاسخ داده‌اید و یک B2B  را شکل داده‌اید در فضای مجازی. سایت prnewswire.com ایده خوبی هست. این سایت، به بیش از 10 هزار پرتال، خوراک می‌دهد.
 

ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)



10-    اپلیکیشن "مامان جون" طراحی و راه اندازی کنید! اگر مثل یک کودک چهار ساله به دنیای اینترنت نگاه کنید، همه چیز برای شما جالب توجه است و برای تغییر و ارائه شیوه جدیدی از ارائه خدمات و محتوا، می‌تواند ایده بدهید. چون ذاتاً خلاق آفریده شده‌اید و خالق شما خلاق بوده است. ایده آخر، توجه به کودک درون و توجه به چگونگی بر آورده کردن آن در راستای فرصت سازی در محیط دیجیتال است. پرتال‌هایی برای کودکان و نوجوانان ایرانی با قابلیت‌های اطلاع رسانی، خدماتی و فنی متنوع و کاربر پسند، موضوعی است که قبلاً اشاره کردیم و این بار، باز تاکید می‌کنیم که موضوع کودکان در فضای مجازی، با طیف گسترده ای از خدمات و محصولات همراه است که می‌تواند بستر یک کسب و کار آنلاین را فراهم کند.

 
ایده‌های دیجیتالی خوب، برای کاربران خوب(9)


(فهرست 15 اپلیکیشن خوب برای مادران خوب جهت آیفون)


بستری که جای کار زیادی دارد. خیلی‌ها سایت برای این کار طراحی می‌کنند، شما اپلیکیشنی به نام "مامان جون!" طراحی کنید تا مادران بتوانند آن را دانلود و بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنند و از خدمات پرتال به صورت اپلیکیشنی استفاده کنند. نوآوری، یعنی همین. یعنی همه به فکر خدمات اینترنتی در وب باشند، اما شما، 90 درصد تمرکز خود را در ارائه خدمات، منعکس کنید به فضای گوشی‌های هوشمند که طیف وسیعی از خدمات و فعالیت‌ها را شامل می‌شود. از سایت parents.com، اپلیکیشن های خوب را مشاهده کنید که مخصوص والدین طراحی شده است و ایده بگیرید.

همچنان با ایده‌های دیجیتالی ما، همراه باشید... .

شماره بعدی، آخرین قسمت از مجموعه مطالب ایده‌های دیجیتالی برای کاربران خوب است که به جمع بندی ایده‌های خوب می‌پردازیم.








تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن