محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844916903
فارس گزارش میدهد ماجرای تبریز فیروزهای/فیروزهای که بود، فیروزهای که آمد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
ماجرای تبریز فیروزهای/فیروزهای که بود، فیروزهای که آمد
هرچند مسجد کبود تبریز را با آن کاشیهای آبی خوشرنگ و دلربا «فیروزه جهان اسلام» میدانند، اما چند سال پیش بود که در اقدامی خوشذوقانه از نام «فیروزه» برای یکی از بهترین جشنوارههای عکس ایران هم استفاده شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پنج سال از روزی که فیروزه اول آغاز به کار کرد و به دنبال آن عکاسان مطرح و پرآوازه ایرانی در تبریز گرد هم آمدند، میگذرد. روزهایی که کسبه بازار قدیمی تبریز با دوربینها آشتی کردند و رو به لنز دوربین عکاسان لبخندهای مهربانانه تحویل دادند، روزهایی که به لطف فیروزه تصاویر مختلفی از تبریز ثبت و منتشر شد و حالا فیروزه تنها نام یک آبی خوشرنگ نبود.
در تمام این پنج سالی که از برپایی فیروزه سپری شده، این جشنواره عکس هم مثل خیلی از جشنوارههای گوناگون با افتوخیزهای مختلف روبهرو بوده است، با این حال نقطه مشترک تمام این دورهها آن حس خوب گرد هم آمدن چندین عکاس طی چند روز در تبریز و رقم زدن اتفاقی فرهنگی بود که حتی شهروندان زیادی را هم با خود همراه کرده بود.
حالا با آغاز تابستان امسال و دقیقاً در روزهایی که هنرمندان و عدهای از مردم علاقمند به جریانهای هنری منتظر انتشار فراخوان ششمین دوره برگزاری جشنواره عکس فیروزه بودند، بنرهایی در سطح شهر نصب شده که بیش از هر چیزی، آن فیروزه پررنگ میانیاش نگاه را متوجه خود میکند.
با کمی نگاه دقیقتر میبینی که این فیروزه که حتی برای نوشتن آن (طراحی لوگو) کمترین تلاشی صورت نگرفته که لااقل لوگو آن را تغییر دهند، آن فیروزه پنج شش ساله نیست.
فیروزهای که بود، فیروزهای که آمد
این بار شهرداری تبریز از نام فیروزه برای برپایی «جشنواره محلات تبریز» استفاده کرده تا مجموعهای از فعالیتهای فرهنگی را در قالب این نام طی تابستان امسال در شهر برگزار کند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهردار تبریز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خصوص نامگذاری این جشنواره و تداخل آن با عنوان جشنواره عکس فیروزه بر این باور است که باید از تمامی فرصتها برای مطرح کردن نام «فیروزه» به عنوان نماد مسجد کبود و تبریز استفاده کرد.
حجتالاسلام احمد حمیدی در پاسخ به این سئوال که فکر نمیکند این نامگذاری روند برگزاری جشنواره عکس فیروزه را تحت تأثیر قرار دهد، میگوید: ارزیابی ما مثبت است؛ همچنان مثل سابق در خارج از تبریز عنوان فیروزه برای جشنواره ملی عکس استفاده میشود و در داخل تبریز در بیشتر برنامهها از این عنوان استفاده میشود تا شهروندان بیش از پیش با این عنوان ارتباط برقرار کنند.
وی هدفگذاری برگزاری جشنواره محلات فیروزه را کشف استعدادهای شهروندی در تمام مناطق شهر تبریز قلمداد کرده و یادآوری میکند: نخستین جشنواره محلات فیروزه طی تابستان امسال در موضوعات فرهنگی، هنری، تفریحی، گردشگری، آئینی و قرآنی برگزاری میشود. حمیدی افزود: تلاش میکنیم با اجرای برنامههای جشنواره فیروزه با ابزارهایی نظیر عکاسی، کارگاههای بین رشته ای ، داستان کوتاه، نگارگری، تصویرسازی، فیلم کوتاه، خوشنویسی، نقاشی، سرود، تواشیح، نمایشنامه، انیمیشن، پوستر، ایده خلاقانه در دل محلات، کل شهر تبریز به فرهنگسرا تبدیل شود.
موازی کاری یا جایگزینی ؟
حال با این توضیحات حجتالاسلام حمیدی، ماجرا جنبه دیگری هم پیدا میکند. به بیانی دیگر اکنون فقط جشنواره عکس فیروزه نیست که در قالب این برنامهریزی دستخوش تحول شده، بلکه یکی دیگر از برنامههای چند ساله سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز یعنی «جشنواره تابستانه» نیز در این زمینه دچار تحولاتی میشود.
حمیدی در واکنش به اینکه اکثر آیتمهای جشنواره محلات فیروزه در سالهای گذشته تحت عنوان برنامههای جشنواره تابستانی سازمان فرهنگی هنری برگزار میشد، بیان میکند: جشنواره محلات فیروزه به صورت عام و جامع است و همه جشنوارهها مانند جشنواره تابستانی، عکس فیروزه و ... در این قالب برگزار میشود و تمام مجموعههای شهرداری، در اجرای جشنواره محلات فیروزه، همکاری دارند.
با توجه به اظهارات حمیدی، بار دیگر این گمانهزنی به وجود میآید که آیا معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری عهدهدار مسئولیتهای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز میشود؟ و یا در نتیجه انفعال و بیتحرکی این سازمان بوده که معاون شهردار خود دست بکار برگزاری جشنوارهها و برنامههایی شده که تا پیش از این با خروجی سازمان فرهنگی هنری شهرداری برپا میشد.
وی در پاسخ به این گمانهزنی با تأکید بر اینکه هیچکدام از جشنوارههای دورههای گذشته سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز لغو نمیشود، ادامه میدهد: جشنوارههایی مثل موسیقی مقامی، عاشیقلار، جایزه ادبی تبریز، کتاب سال، فیروزه و ... با برنامهریزی و بازبینی کارشناسی اجرا میشوند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهردار تبریز در خصوص تقویم برگزاری این جشنوارهها با بیان اینکه سعی ما اجرای تمام جشنواره در مدت زمان باقی مانده سال است، متذکر میشود: برگزاری هریک از جشنوارهها، در ابتدا منوط به ارائه طرح از سوی سازمان فرهنگی هنری است و مطمئناً در صورت آمادگی سازمان، هیچ منع و مخالفتی در این زمینه وجود ندارد و پس از بررسیهای کارشناسی و اختصاص اعتبار، تمام برنامههای مدنظر اجرا میشوند.
حمیدی با اشاره به اینکه تاکنون با اجرای هیچ کدام از برنامههای سازمان فرهنگی هنری مخالفتی صورت نگرفته است، تأکید میکند: همانگونه که گفته شد، در صورت اعلام آمادگی و ارائه طرح از سوی مدیران سازمان، تمام جشنوارهها قابلیت برگزاری دارند.
قحطی اسم و واژه نیست
در این بین، دبیر چند دوره جشنواره عکس فیروزه، نامگذاری مشابه این عنوان برای جشنواره جدید محلات را اقدامی سطحی دانسته و میگوید: تصمیمگیری به این شیوه موضوعی مرسوم در کشورهای جهان سوم است.
کریم متقی در توضیح این گفته خود ادامه میدهد: هیچ تعهدی در این زمینه وجود ندارد و هر شخصی آزادانه اختیار انتخاب نام دارد. به گونهای که برای مثال بنده میتوانم پسرم را، هم اسم برادرم نامگذاری کنم و در تصور عمومی هم هیچ اشکالی ندارد، اما این نکته را نیز باید در نظر داشت که قحطی اسم نیست و میتوان با درایت بیشتر تصمیم بهتری گرفت تا بهرهوری مدنظر نیز بیش از پیش به دست آید.
متقی به تأثیرگذاری مثبت احتمالی این موضوع بر جشنواره عکس فیروزه هم اشاره و اضافه میکند: شاید این نامگذاری مشترک، به منظور جایگزینی آن در اذهان عمومی در صورت عدم برگزاری جشنواره عکس فیروزه باشد.
این عکاس تبریزی در خصوص برگزاری جشنواره عکس فیروزه در قالب جشنواره محلات فیروزه هم میگوید: این موضوع همانند سال گذشته است که تمام جشنوارهها در قالب هفته نکوداشت برگزار شد و نتیجه و تبعات آن نیز در همان زمان به خوبی برای همه مشخص شد.
خود را محدود به یک اسم و واژه نکنیم
تجربه نشان داده وقتی ما آدمهای زندگی ماشینی، سراغ واژهها، بناها، خاطرهها و هر چیز ماندگار دیگری میرویم آنقدر بیگدار به آب میزنیم و آنها را لوث میکنیم که در نهایت از طرف دیگر بام سقوط میکنیم.
حالا ظاهراً ماجرای تبریز فیروزهای هم انگار چیزی شبیه به این شده است. به بیانی واضحتر، آنقدر روی در و دیوار را فیروزه باران میکنیم تا تمام آن آبی ِ قشنگ خاطره انگیز تبدیل به واژهای دم دستی و معمولی شود.
رئیس سابق حوزه هنری آذربایجانشرقی با ابراز بیاطلاعی از برگزاری جشنواره محلات فیروزه، ضمن امتناع از ارزیابی محتوایی این جشنواره، در خصوص نامگذاری آن و اشتراک قرار گرفتن عنوان جشنواره جدید با جشنواره شناخته شده عکس فیروزه میگوید: به اعتقاد من قحطی اسم نبوده و مطمئنا دوستان محترم فعال در مجموعه فرهنگی شهرداری تبریز با کمی دقت نظر و بکارگیری خلاقیت میتوانستند عنوان مناسبتری را انتخاب کنند.
شهرام خدایی در اظهار نظری جالب با بیان اینکه ماهیت عنوان فیروزه متعلق به تبریز نیست، ادامه میدهد: خاستگاه این نام، منطقه شمال شرق ایران است. با این حال استفاده از این نام به عنوان صفت سنگی زیبا و ارزشمند هیچ اشکالی ندارد، اما بهتر آن بود که نام دیگری که با فرهنگ و هویت بومی تبریز و خطه آذربایجان سنخیت بیشتری داشت، انتخاب میشد.
خدایی با ارزش بودن عنوان فیروزه برای تبریز به دلیل وجود مسجد کبود و به عنوان نماد پایتخت جهان تشیع را دلیل گرایش به این نام دانسته و یادآوری میکند: این امر قابل ستایش است و پیش از این هم به همین منظور و با هدف رایج کردن بیش از پیش عنوان فیروزه، جشنواره عکس به همین نام ایجاد شد که اکنون با گذشت پنج دوره از برگزاری آن، به عنوان جشنوارهای ملی شناخته شده است.
وی با تأکید بر اینکه عنوان فیروزه برای جشنواره عکس صاحب برند شده و در هر گوشه کشور و حتی کشورهای منطقه، علاقمندان زیادی را جذب کرده است، میگوید: لزومی به استفاده مجدد از این عنوان برای جشنواره دیگر وجود ندارد و نباید خودمان را در یک نام محدود کنیم.
پیشنهاد استفاده از خردجمعی و انتشار فراخوان برای انتخاب نام جدید
شهرام خدایی برگزاری جشنواره عکس فیروزه و دیگر برنامههای سازمان فرهنگی هنری در قالب جشنواره دیگر با همین عنوان و زیر نظر معاونت فرهنگی اجتماعی را نوعی همپوشانی دانسته و اضافه میکند: تبریز و آذربایجان ظرفیتهای زیادی دارد که مسئولان امر با آزاد نگه داشتن تفکرات خود و استفاده از خرد جمعی از طریق اعلام فراخوان برای انتخاب عنوان جشنواره، میتوانستند تصمیم بهتری بگیرند تا بهرهوری بیشتری نیز عاید متولی امر شود.
معاون سابق فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز با ابراز تأسف از عدم برگزاری جشنوارههای مختلف این سازمان در یک سال اخیر، میگوید: جشنوارههای دورههای گذشته سازمان فرهنگی هنری که تلاشهای زیادی از سوی مدیران گذشته برای راهاندازی آنها صورت گرفته و هر کدام در میان عموم شهروندان و اهالی فرهنگ و هنر تبریز با اقبال مواجه شده بودند، نباید این چنین راکد بمانند.
خدایی دلیل اصلی عدم برگزاری این جشنوارهها براساس تقویم زمانی سالانه را عدم تخصیص بودجه میداند و میگوید: برگزاری تمام این جشنوارهها، ارتباط جامعه شهروندی با موضوعات فرهنگی نه تنها در سطح شهر تبریز بلکه در بین استانهای همجوار را به خوبی حفظ کرده است. امیدوارم با تدبیر عمل مسئولان مربوطه، مشکلات اجرای این برنامهها برطرف شده و شاهد رونق دوباره برنامههای فرهنگی شهرمان باشیم.
نگاهی به تقویم برگزاری دورههای مختلف جشنواره عکس فیروزه نشان میدهد تا امروز یا حداقل همین روزها باید فراخوان فیروزه ششم هم منتشر میشود. از فیروزهای که تبدیل به برند عکاسی تبریز شده بود، این روزها تنها بنرهای ریز و درشتی در نقاط مختلف شهر باقی مانده است.
در حال حاضر باید منتظر باشیم و ببینیم در این چینش جدید که جشنواره تابستانه تبریز در جشنواره محلات تبریز(فیروزه) حل شده است، تکلیف نهایی آن فیروزه واقعی چه میشود. ******************** گزارش از کریم جمالی ******************** انتهای پیام/60002/ذ40
94/04/31 - 16:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد ماجرای حذف یارانه نقدی برخی کارمندان، کارگران و بازنشستگان/ ملاک حذف یارانه هنوز شفاف نیست
فارس گزارش میدهدماجرای حذف یارانه نقدی برخی کارمندان کارگران و بازنشستگان ملاک حذف یارانه هنوز شفاف نیستهرچند تلاش مسئولان برای اجرای قانون هدفمندی یارانه و حذف یارانه غیر نیازمندان قابل تقدیر است اما حذف یارانه برخی کارمندان کارگران بازنشستگان و حقوق بگیران در ماههای اردیبفارس گزارش میدهد: صاحب کتاب «وسائلالشیعه» که بود/ماجرای شفای بیماری «حر عاملی» توسط امام
فارس گزارش میدهد صاحب کتاب وسائلالشیعه که بود ماجرای شفای بیماری حر عاملی توسط امام زمان عج علامه شیخ حر عاملی روایت میکند که در دوران کودکی به بیماری مبتلا شده که همه از او قطع امید کرده بودند اما در عالم رؤیا ائمه ع را ملاقات میکند و امام زمان عج نیز به وی کاسهای آب میدفارس گزارش میدهد قیمت انواع میوه و سبزی + جدول
فارس گزارش میدهدقیمت انواع میوه و سبزی جدولقیمت هندوانه از محصولات پر مصرف تابستانی با کاهش 500 تومانی در دو هفته اخیر به هر کیلوگرم هزار و 500 تومان رسیده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس قیمت هر کیلو گرم هندوانه که از جمله میوههای پر مصرف تابستان است دفارس گزارش میدهد کشف حجاب رضاخانی تا مانور ساپورتپوشان
فارس گزارش میدهدکشف حجاب رضاخانی تا مانور ساپورتپوشانامروز در قامتی دیگر بدحجابی در جامعه ما در شکل و شمایل ساپورت پوشانی تجلی پیدا کرده است که به ادعای بسیاری کشف حجاب نوین رضاخانی به شمار میرود به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل در حالی دومین روز از هفته حجاب و عفاف در کشورفارس گزارش میدهد بازهم غافلگیری سازمان هواشناسی در پیشبینی پدیده طوفان تهران
فارس گزارش میدهدبازهم غافلگیری سازمان هواشناسی در پیشبینی پدیده طوفان تهرانطوفان دیروز تهران خسارات متعددی برجای گذاشت و این در حالی است که سازمان هواشناسی اخطاری مبنی بر احتمال بروز خسارات نداده بود و ظاهرا دوباره در پیشبینی این طوفان غافلگیر شدند به گزارش خبرنگار گروه جامعهفارس از قم گزارش میدهد سفیران جامعةالمصطفی و شکست حصار رسانه ای غرب / پیامی که باید به گوش ملتها رساند
فارس از قم گزارش میدهدسفیران جامعةالمصطفی و شکست حصار رسانه ای غرب پیامی که باید به گوش ملتها رساندامروز وظیفه ایران به عنوان پایگاه اصلی اسلام ناب محمدی تریبت مبلغانی از ملت های گوناگون است که پیام انقلاب را به گوش افکار عمومی جهان برسانند و مانع از آن شوند که برخی تصویرسازیفارس گزارش میدهد تکهتکه شدن خرس قهوهای با چاقوی شکارچیان غیرمجاز در کلاردشت
فارس گزارش میدهدتکهتکه شدن خرس قهوهای با چاقوی شکارچیان غیرمجاز در کلاردشتدو شکارچی غیرمجاز در حالی روز گذشته در کلاردشت دستگیر شدند که تکههایی از گوشت خرس قهوه را همراه داشتند و چاقوی تیز آنها بدن خرس قهوهای نایاب را تکهتکه کرده بود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان کلاردفارس گزارش میدهد گزینه جنجالی وزارت کشور برای استانداری فارس کیست؟/ اصلاحطلبی با سابقه استعفا در حمایت از مت
فارس گزارش میدهدگزینه جنجالی وزارت کشور برای استانداری فارس کیست اصلاحطلبی با سابقه استعفا در حمایت از متحصنین مجلس ششمسخنگوی وزارت کشور مدعی است که گزینه آنها برای استانداری فارس هیچگونه سابقه افراطیگری ندارد ولی با مرور سابقه این گزینه در دوران اصلاحات به نقاط قابل تاملیفارس گزارش میدهد برپایی شبهای قدر در گلزار شهدای گچساران + تصویر
فارس گزارش میدهدبرپایی شبهای قدر در گلزار شهدای گچساران تصویرمردم متدین گچساران با حضور در نقاط مختلف این شهرستان به برپایی شب بیست و سوم رمضان منسوب به شب قدر پرداختند به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران شب گذشته و در سومین شب از شبهای منسوب به شبهای قدر مردم گچسفارس گزارش میدهد پایان فعالیت طرح ضیافت الهی در 250 بقعه متبرکه مازندران
فارس گزارش میدهدپایان فعالیت طرح ضیافت الهی در 250 بقعه متبرکه مازندرانطرح ضیافت الهی با برپایی نماز عید فطر اجرای برنامههای فرهنگی مذهبی و برپایی محافل قرآنی در 250 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران بهکار خود پایان داد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری با آغاز ماه مبافارس گزارش میدهد توسعه فرهنگی زیر سایه بقاع متبرکه
فارس گزارش میدهدتوسعه فرهنگی زیر سایه بقاع متبرکهاستان مقدس قم در شمار استانهایی است که وجود آرامگاههای معصومین بر ارزش آن افزوده و همین بقاع متبرک آنرا به استانی مبدل ساخته که روح تاریخ و حقیقت در نقطه نقطه آن خودنمایی می کند به گزارش خبرگزاری فارس از قم بی تردید وجود بقاعفارس گزارش میدهد ترفند شرکت عربستانی برای به دست گرفتن بازار روغن ایران/ تولید داخل در آستانه ورشکستگی
فارس گزارش میدهدترفند شرکت عربستانی برای به دست گرفتن بازار روغن ایران تولید داخل در آستانه ورشکستگیاین روزها تولیدکنندگان روغن در کشور در حالی با انباشت محصولات خود در انبارها روبرو هستند که یک شرکت متعلق به سهامدار عربستانی در تلاش برای افزایش سهم خود در بازار روغن ایران از طفارس گزارش میدهد حکایت تلخ وقوع سیل در مازندران/ خشم رودخانه از ساختوساز غیر مجاز
فارس گزارش میدهدحکایت تلخ وقوع سیل در مازندران خشم رودخانه از ساختوساز غیر مجازوقوع سیل در مازندران حکایت تکراری و غمانگیزی است در حالی که هنوز خاطرات تلخ سیلهای گذشته و خساراتهایی که بار آورده از اذهان مردم پاک نشده شاهد آن بودیم به گزارش خبرگزاری فارس از شهرسفارس گزارش میدهد جزئیات نقل و انتقال پولهای بلوکه شده ایران؛ از ۱۰۰ میلیارد دلار ادعایی تا ۲۹ میلیارد دلار ا
فارس گزارش میدهدجزئیات نقل و انتقال پولهای بلوکه شده ایران از ۱۰۰ میلیارد دلار ادعایی تا ۲۹ میلیارد دلار اعلامیصحبت رئیس کل بانک مرکزی درباره میزان پولهای بلوکه شده ایران ابهاماتی رابه وجود آورد اما بررسی نقل و انتقال داراییهای کشور در چند سال اخیر این ابهامات را برطرف میکفارس گزارش میدهد افزایش ۴۷ درصدی سرمایه بانک پارسیان از محل تجدید ارزیابی دارایی
فارس گزارش میدهدافزایش ۴۷ درصدی سرمایه بانک پارسیان از محل تجدید ارزیابی داراییمعاون مالی و سرمایه گذاری های بانک پارسیان از افزایش 47 درصدی سرمایه این بانک از 15 840 به 23 000 میلیارد ریال خبر داد به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس مهدی رضایی از افزایش سرمایه بانک پارسیان ازفارس گزارش میدهد ضرورت تامین اعتبار ملی برای احداث سد هشونی کوهبنان
فارس گزارش میدهدضرورت تامین اعتبار ملی برای احداث سد هشونی کوهبنانفارس از انبوه مشکلات شهرستان کوهبنان از جمله ضرورت تامین اعتبار ملی برای احداث سد هشونی و فرسودگی شبکههای آب و برق کوهبنان گزارش میدهد به گزارش خبرگزاری فارس از کوهبنان به منظور طرح مشکلات شهرستان کوهبنان نشستفارس گزارش میدهد اعتراض بیحاصل به واردات ممنوع برنج/ منشاء واردات مشخص نشد
فارس گزارش میدهداعتراض بیحاصل به واردات ممنوع برنج منشاء واردات مشخص نشددر حالی که واردات برنج به علت رونق بخشی به بازار داخلی این محصول از سال گذشته ممنوع شده است آمار گمرک از واردات 243 میلیون دلار به سهم ارزشی 2 35 درصد از این محصول به کشور حکایت دارد به گزارش خبرنگار اقت-
گوناگون
پربازدیدترینها