واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۲۳ب.ظ)
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان قم: موجوديت کارگاه ها ضامن حفظ و صيانت از فرصت هاي شغلي موجود است موج - قم - مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان قم گفت: حفظ و صيانت از نيروي کار در سايه موجوديت کارگاه ها امکان پذير است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان قم در نشست شوراي معاونين با روساي ستادي و اجرايي خود با اشاره به وظايف اين اداره کل گفت: حفظ و صيانت از نيروي کار در سايه موجوديت کارگاه ها امکان پذير است.
وي افزود: تعامل شرکاي اجتماعي اعم از کارگر، کارفرما و دولت به ما اين امکان را مي دهد تا بتوانيم ضمن استيفاي حقوق کارگران و کارفرمايان از فرصت هاي شغلي موجود نيز صيانت کنيم.
نصراله بازوند در جمع معاونين اداره کل از اهميت لزوم کاهش زمان رسيدگي به پرونده هاي شکايات کارگران و کارفرمايان در مراجع حل اختلاف تاکيد نمود و گفت: در اجراي دستور العمل شماره 34 روابط کار در خصوص استانداردسازي زمان هاي مقاطع رسيدگي در مراجع حل اختلاف کار اداره کل مکلف است براي دستيابي به زمان هاي تعيين شده تمام امکانات خود را به کار برده و در مدت زمان پيش بيني شده بر اساس اوضاع و احوال پرونده نسبت به صدور راي قانوني اقدام و از ساير اقدامات بي رويه که منجر به طولاني تر شدن زمان رسيدگي گردد اجتناب نموده و قبل از تشکيل پرونده نسبت به مشاوره روابط کار به مراجعين اقدام نمايند.
وي حفظ و ارتقاي تکريم ارباب رجوع و رعايت حرمت آنان را ضروري خواند و اظهار داشت: تکريم ارباب رجوع جزو برنامه هاي تحول اداري است و بايستي در اولويت کار قرار گيرد.
بازوند در ادامه با اشاره به سياست ها و برنامه هاي کاري خود گفت: برنامه ريزي، مديريت زمان، استفاده از خردجمعي، آموزش، ارتقاء بهره وري و تعامل و هم افزايي از جمله اين برنامه ها است که در سايه آنها مي توان خدمات مطلوبتري به مردم ارائه داد.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان قم بر اهميت تشکيل تعاوني هاي جديد تاکيد نمود و گفت: در حالي که بر اساس برنامه پنجم توسعه مي بايست سهم بخش تعاون در اقتصاد به 25 درصد مي رسيد، اما؛ هم اکنون اين سهم حدود 5 درصد مي باشد که رقمي غيرقابل قبول است و نيازمند برنامه ريزي مناسب در اين زمينه است.
وي افزود: توسعه بخش تعاون يکي از راهکارهاي مهم براي تحقق عدالت اجتماعي است. با توسعه و گسترش فعاليت تعاوني ها در بخش هاي صنعتي و کشاورزي مي توان بستر مناسبي را براي افزايش فرصت هاي شغلي در کشور ايجاد کرد که در نهايت اين ايجاد شغل مي تواند زمينه بروز بيکاري را در جامعه کاهش دهد.
بازوند بيکاري را يکي از دغدغه هاي مهم دولت تدبير و اميد دانست و گفت: در صورتي که با سرمايه هاي اندک بتوان فعاليت هاي اقتصادي را در قالب تعاوني ها راه اندازي کرد، مي توان کمک موثري به ايجاد ثروت و توسعه فرصت هاي شغلي نمود.
وي عملکرد 3 ماه اول سال جاري اداره کل را در حضور اعضاي جلسه شوراي معاونين مورد بررسي و پيگيري قرار داد و از روسا خواست که در خصوص عملکردشان پاسخ قانع کننده بدهند.
گفتني است: در اين نشست هريک از روساي ستادي و اجرايي به ارايه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداخته و تصميمات لازم در اين زمينه اتخاذ شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]