تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871839561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون اول رئیس جمهوردر اردبیل: عده‌ای سعی می‌کنند از ارزش و اهمیت توافق هسته ای بکاهند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


معاون اول رئیس جمهوردر اردبیل: عده‌ای سعی می‌کنند از ارزش و اهمیت توافق هسته ای بکاهند استان‌ها > اردبیل - جهانگیری توافق هسته ای گفت: هر چند عده‌ای سعی می‌کنند تا از ارزش و اهمیت این توافق بکاهند اما با این توافق هسته‌ای ما به نقطه‌ای از قدرت و صلابت در عرصه بین‌المللی دست پیدا کردیم که دنیا امروز در مقابل ما مقهور است.

اسحاق جهانگیری اسحاق جهانگیری ظهر سه شنبه در جریان سفر یک روزه خود به استان اردبیل که در هجدهمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان سخنرانی می کرد گفت:  مناسبت‌های شاد و پرسرور اخیر با توافق هسته‌ای و پیروزی ملت ایران در مذاکرات قرین شده که باید همه ایرانیان به چنین توافق هسته‌ای شایسته و عزتمندانه افتخار کنند. وی ادامه داد: این توافق نوید اشتغال، تولید، سرمایه‌گذاری، توسعه دانش فنی و توسعه پایدار و همه‌جانبه کشور را می‌دهد و اگر بگوییم در روزهای گذشته چشم همه جهانیان به وین دوخته شده بود، سخنی گزاف نگفته‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور یادآور شد: توافق اخیر پیروزی منطق بر زور، تهدید و تحریم بر پیروزی و ایستادگی بود و همه جهانیان به احترام ملت بزرگ ایران به پاخاسته و این ملت را تحسین کردند.

اسحاقی بیان کرد: توافق هسته‌ای با تلاش قهرمانان، انسان‌های غیور، متدین و شجاع تیم هسته‌ای در عرصه دیپلماسی با نشاط خاص اتفاق افتاد تا منزلت ایرانیان در جهان اعتلا یابد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: شرایط کنونی فرصت جدیدی را به وجود آورده تا بحث سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی در بهترین شرایط اتفاق بیفتد که این اتفاق با تلاش تیم مذاکره‌کننده ایران بعد از 23 ماه با موفقیتی ارزنده به دست آمد که ما این موفقیت را مرهون استقامت و پایبندی ملت بزرگ ایران می‌دانیم.

جهانگیری تصریح کرد: در این پیروزی نقش رهبری‌ها و هدایت‌های مقام معظم رهبری، تدبیر و مدیریت رئیس جمهور و بالاتر از همه اینها عنایت الهی و دعای ملت ایران نقش اساسی و تأثیرگذار داشت، به طوری که در این صحنه نیز همچون دوران دفاع مقدس پیروز واقعی، ملت ایران بوده است.

معاون اول رئیس جمهور یادآور شد: ما در عرصه دیپلماسی همه قدرت‌های بزرگ دنیا را پای میز مذاکره نشاندیم و برای اولین بار یک کشور در حال توسعه توانست شش قدرت بزرگ دنیا شرق و غرب و اتحادیه اروپا و سازمان ملل را به پای میز مذاکره نشانده و  عظمتش را به نمایش بگذارد.

جهانگیری این توافق را دستاورد عظیمی برای ملت ایران توصیف کرد و ادامه داد: هر چند عده‌ای سعی می‌کنند تا از ارزش و اهمیت این توافق بکاهند اما با این توافق هسته‌ای ما به نقطه‌ای از قدرت و صلابت در عرصه بین‌المللی دست پیدا کردیم که دنیا امروز در مقابل ما مقهور است.

جهانگیری ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در این مقطع توافق را بر تخاصم ترجیح داد تا به جای جنگ و دعوا و ستیز تعامل در عرصه‌های جهانی حاکم شود.

وی بیان کرد: رئیس جمهور به وعده‌ای که در انتخابات سال 92 داده بود، عمل کرد که مهمترین این وعده حل مشکلات اقتصادی کشور با رفع تحریم‌ها و تهدیدها بود که از روحانی چهره شیخ دیپلمات ساخت.

وی گفت: امروز سایه شوم تحریم‌ها از این کشور برداشته شده و در یک حرکت بی‌نظیر شورای امنیت دیروز رأی بی‌سابقه‌ای را داد و شش قطعنامه صادر شده علیه ملت ایران با دست خود شورای امنیت ملغی کرد تا در عمر این شورا چنین حرکتی بی‌سابقه برای اولین بار رقم بخورد. معاون اول رئیس جمهور گفت:شورای امنیت 6 قطعنامه مهم برای فشار و تحریم های مختلف علیه ایران صادر کرده بود که در برخی از آنها اجازه هر اقدامی علیه ملت ایران داده و به کشورها اجازه داده بود. وی با اشاره به اینکه قطعنامه‌های صادر شده علیه ایران کنترل‌های شدیدی را در بردارد، گفت: به طوری که حتی مجوز جنگ علیه کشورمان را داده بود، چنین قطعنامه‌ای را شورای امنیت دیروز ملغی اعلام کرد تا این خود نقطه پیروزی و عزتمندی ملت ایران باشد. جهانگیری یادآور شد: امروز نتانیاهو و رژیم صهیونیستی از توافق هسته‌ای ایران ناراحت و نگران هستند چراکه می‌دانند جمهوری اسلامی ایران با برقراری روابط با کشورهای مختلف می‌تواند همچنان قدرت برتر منطقه‌ای و حتی جهانی باشد.

کلید واژه ها: استان اردبیل -




سه شنبه 30 تیر 1394 - 14:17:33





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن