واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۱۱ب.ظ)
تدابير پليس راهور قم به منظور کاهش ترافيک و پيشگيري از حوادث ترافيکي در تعطيلات تابستاني موج - قم - رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قم از تدابير و طرح هاي پليس راهور اين استان به منظور کاهش ترافيک و پيشگيري از تصادفات و حوادث ترافيکي در طول تعطيلات تابستاني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قم با اشاره به اين که استان و به ويژه شهر مقدس قم در طول تعطيلات تابستان، به سه دليل متاثر از ترافيک وسايل نقليه خواهد بود، گفت: دليل اول زائرپذيري و مقصد بودن آن است که تعداد زيادي از هموطنان به قصد زيارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و نيز مسجد مقدس جمکران به قم مسافرت مي کنند.
وي معبر بودن استان قم را در درجه دوم عنوان کرد و افزود: تعداد زيادي از مسافران براي تردد به مرکز، شمال و جنوب کشور، معابر درون شهري و برون شهري استان قم را انتخاب مي کنند.
سرهنگ سيد کرم الله حسيني گفت: دليل سوم نيز بار انداز بودن شهر مقدس قم است که در تمامي اين موارد، مسافران در شهر قم توقف و استراحت دارند.
وي افزود: از اين رو پليس راهنمايي و رانندگي استان با آگاهي قبلي از وضعيت ترافيکي معابر و خيابان هاي سطح شهر، همواره طرح ترافيکي به روز و آماده دارد، محدوديت هايي نيز مانند محدوديت تردد در هسته مرکزي شهر؛ به ويژه خيابان ارم، خيابان شبستان و طول بلوار بهار وجود دارد.
سرهنگ حسيني با اشاره به اين که سه پارکينگ زائر، شرقي و همچنين پارکينگ هايي در حاشيه بلوار زائر براي پارک خودروها پيش بيني شده است، اضافه کرد: از رانندگان انتظار مي رود در صورت پر شدن اين پارکينگ ها، وسائط نقليه خود را در معابر کم عرض مانند بلوار زائر و هسته مرکزي پارک نکنند که اين عمل، موجب ايجاد گره ترافيکي و سد معبر خواهد شد.
رئيس پليس راهور استان با بيان اين که امسال نيز همچون سنوات گذشته از تمام توان و استعداد خود به منظور اجراي اين طرح هاي ترافيکي استفاده خواهيم کرد، ابراز اميدواري کرد تمامي مردم ايمن و در سلامت کامل به سفر خود ادامه داده و در سلامت کامل به منزل بازگردند و حداقل مشکلات براي زائران شهر کريمه اهل بيت (س) ايجاد شود.
سرهنگ حسيني ضمن ارائه توصيه هايي به رانندگان و مسافران، گفت: انسان به عنوان مهم ترين رکن در چرخه ترافيک نسبت به دو فاکتور راه و وسيله نقليه مورد توجه است، رانندگان وسايل نقليه در عرصه عبور و مرور درون شهري و برون شهري محور اين موضوع بوده و نياز به آموزش و تداوم يادگيري مهارت رانندگي دارند که اين امر همواره در رفع معضلات ترافيکي مثمر ثمر بوده است.
وي افزود: بايد توجه داشت توانايي راننده در کنترل وسيله نقليه تحت تأثير عواملي از قبيل وضعيت وسيله نقليه، شرايط جاده، محيط و عوامل جسمي و روحي خود راننده مي باشد و اکثر رانندگان، آموزش هاي لازم در مواقع برخورد با خطرات احتمالي را نديده اند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان قم با بيان اين که بي تجربگي، خستگي و هيجانات روحي، توانايي راننده را در ادراک خطر، تصميم گيري و اقدام به پيشگيري از تصادف تضعيف مي کند، گفت: علاوه بر عوامل فوق، صحبت کردن، خوردن و نوشيدن، سيگار کشيدن و استفاده از تلفن همراه يا تنظيم موج راديو از جمله عواملي است که بيشتر افراد ممکن است به واسطه انجام آن ها در حين رانندگي، با خطر مواجه شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]