واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: اظهارنظرهای غیرکارشناسی درتوافق هسته ای فرصت سو استفاده را فراهم می کند زنجان - ایرنا - نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اظهار نظرهای غیر کارشناسی در مورد توافق هسته ای فرصت سو استفاده برخی کشورها را فراهم می کند.
محمدرضا خانمحمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با تاکید بر اینکه نقدهای وارد بر توافقنامه هسته ای باید منصفانه و به دور از تخریب و تندی انجام شود، افزود: اظهار نظرهای غیر علمی، عدم حمایت های لازم و توجه نکردن به فرامین رهبری در این خصوص مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.
وی مدیریت هوشمندانه در پیشبرد مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1+5 را اصلی بسیار مهم در این مسیر عنوان کرد و گفت: در تحقق نتایج مثبت این رویداد مهم مدیریت های حساب شده تیم دیپلماسی، دولت و مجلس شورای اسلامی نقش تعیین کننده ای دارد.
خانمحمدی ابراز کرد: مدیریت هوشمندانه و هدفمند در مذاکرات هسته ای فرصت های ارزشمند و گرانبهایی را برای ایران بوجود می آورد.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، بهبود شاخص های کسب و کار و ورود سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری های مختلف را از جمله فرصت های این توافقنامه تاریخی برای کشور ذکر کرد.
وی با بیان اینکه پس از این توافق کشورهای متعددی به ویژه اروپایی ها آمادگی خود را برای انجام سرمایه گذاری در ایران اعلام کرده اند، اظهارکرد: این کشورها به دلیل تحریم های اعمال شده دچار ضرر و زیان شده بودند و ایران را به دلیل جاذبه های مختلف سرمایه گذاری مکانی امن برای تحقق اهداف یاد شده خود انتخاب کرده اند.
خانمحمدی افزود: بهره برداری مناسب ایران از ره آورد توافقنامه هسته ای در قالب اتحاد ملی، منطقه ای و بین المللی مبتنی بر رهنمودهای رهبری فرصت های بی بدیلی را برای کشور رقم می زند.
وی یادآوری کرد: هم صدایی و هم آوایی باید در اظهار نظرهای ارایه شده در مورد توافق هسته ای ایران با قدرت های جهانی، مورد توجه قرار گیرد چرا که ایران با تحقق این رخداد مهم به دنبال تعامل با جهان است.
نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها در فرامین خود اعضای تیم دیپلماسی هسته ای را شجاع، امین و غیور عنوان کردند و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز قدردان ایستادگی و پایمردی آنان بوده و حمایت های بی شائبه خود را اعلام کردند.
وی خاطرنشان کرد: برخی نگرانی ها در اجرای توافقنامه هسته ای از قبیل سرمایه گذاری های بی هدف و واردات بی رویه محصولات وجود دارد که نظارت و مدیریت عالمان خبره نتیجه بهتری را به همراه خواهد داشت.
ایران و دولت های عضو گروه 1+5 (شامل آمریکا، آلمان، انگلیس، چین، فرانسه و روسیه ) همراه با نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از 22 ماه مذاکره سخت و فشرده، سرانجام روز 23 تیر 1394 برای رفع سو تفاهم ها در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای و همزمان لغو تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران تفاهم کردند.
6085/7320
30/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]