تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833453435




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا حرفی ازلزوم تصویب توافق هسته‌​​​ای در مجالس قبلی نبود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا حرفی ازلزوم تصویب توافق هسته‌​​​ای در مجالس قبلی نبود؟
این روزها در حالی دم از لزوم تصویب توافق هسته ​ای از سوی مجلس زده می ​شود که پیش از این در مجالس هفتم و هشتم با ترکیبی مشابه نمایندگان کنونی، چنین بحثی مطرح نبود.
آفتاب : اينکه طرح چنين بحثي به دليل تغيير ترکيب دولت و موضع متفاوت برخي نمايندگان با آن است يا اينکه دستاورد تيم قبلي مذاکره کننده نيازي به تصويب نداشت، موضوعي است که از دو تن از نمايندگان اصولگراي مجلس هفتم و هشتم در ميان گذاشته​ايم.


حشمت الله فلاحت پیشه عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجالس هفتم و هشتم مجلس در گفت و گو با خبر آنلاین گفت: طبق قانون اساسی، اگر معاهده ای بین المللی و خارجی باشد، طبیعتا باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد. کنگره آمریکا نيز قانونی را تحت عنوان قانون نظارت بر توافق احتمالی با ایران تصویب کرده و  این اختیار را به خود داد که توافق را بررسی کند و متن آن را به رای بگذارد.


وی در ادامه افزود: مجلس شورای اسلامی هم در این راستا برای تقابل با کنگره آمریکا، قانونی را تحت عنوان قانون صیانت از دستاورد های هسته ای تصویب کرد. در این قانون مجلس بیان می کند که هر گونه توافق با گروه 5+1 و متن آن باید مانند کنگره آمریکا به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.


فلاحت پیشه افزود: این مسئله هیچ ربطی به دو  دولت فعلی و گذشته ندارد، چرا که اگر این مذاکرات در دولت گذشته به سرانجام می رسید، باز هم باید این مراحل طی می شد و به تصویب مجلس می رسید .


این کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: بنده اعتقادم بر این است که این مسئله را نباید سنگ اندازی علیه دولت دانست. این طرح، قانونی بود که در ابتدا دارای نکاتی بود که می توانست روند مذاکرات را با اخلال روبرو کند. در نهایت پیش نویس قانون به شورای امنیت ملی ارجاع شد و بعد از اصلاحات شورا، تبدیل به قانون در مجلس شد. لذا بنده این قانون را نه تنها وظیفه مجلس شورای اسلامی بلکه  بخشی از مسئولیت کلی نظام جمهوری اسلامی ایران مي دانم.


جواد آرین منش، نماینده مجلس در مجالس هفتم و هشتم در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرآنلاین، با بيان اينکه بر اساس قانون، باید همه قراردادهای بین المللی به تصویب مجلس برسد، افزود: در سال 1993 آژانس بین المللی اتمی، برای تقویت و گسترش کارهای خود، یک پروتکل تحت عنوان پروتکل الحاقی تدوین کرد و در سال 1997 به تصویب آژانس رساند. طبق این پروتکل، یک اجازه قانونی برای بازرسی های گسترده و سرزده از کشورهای عضو برای آژانس فراهم شد.


به گفته وي، الحاق ایران به پروتکل هسته ای انرژی اتمی یک قرارداد بین المللی بود. تا کنون بیش از 45 کشور این پروتکل را پذیرفته اند. ایران هم در سال 2003 اين پروتکل را امضا کرده، اما برای اینکه اجرایی شود باید از مجلس مصوبه دریافت کند. خود آمریکا هم برای قراردادهای بین المللی خود از کنگره باید اجازه دریافت کند. بنابراین در حال حاظر یکی از مفاد مذاکرات هسته ای  پذیرش پروتکل الحاقیست که بايد به تصویب مجلس برسد. این مسئله جز مراحل نهای توافق می باشد و باید انجام شود. 


عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: کشورهای عضو آژانس همواره باید این پروتکل را بپذیرند. در سال 82 ایران به خاطر اعتماد سازی به صورت داوطلبانه پروتکل را امضا کرد و غنی سازی را هم تعلیق کرد. با ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت در داخل کشور، طرحی تصویب شد، که هرگونه قراردادهای بین المللی که ایران با سایر کشورها و سازمان های بین المللی منعقد کند، باید از مجلس شورای اسلامی مجوز دریافت کند و یا به تصویب مجلس برسد.




تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن