واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:

شهردار خرم آباد:استخدام لیسانس و فوق لیسانس به عنوان نیروی خدماتی در شهرداری خرم آباد کذب محض است استانها > لرستان -
شهردار خرمآباد گفت: خبر استخدام نیروهایی با مدرک فوق لیسانس و دکتری به عنوان نیروی خدماتی در شهرداری خرمآباد را تکذیب میکنم.
به گزارش خبرآنلاین،جلسه شوراي شهر به دليل عدم حضور تعدادي از اعضاي شوراي شهر و به تبع آن رسميت نداشتن جلسه، به دستور علي جهانآرا، رئيس شوراي شهر خرمآباد، لغو شد.
يحيي عيديبيرانوند در جمع خبرنگاران، گفت: خبر استخدام نيروهايي با مدرک فوقليسانس و دکتري در بخش خدمات شهرداري، صحيح نيست و ما در بخش خدمات شهري هيچ اشارهاي به جذب نيرو نداشتهايم.
وي افزود: شهرداري مناطق يک و سه به طور حجمي به بخش خصوصي واگذار شده و ما هيچ اطلاعي در رابطه با نحوه و نوع استخدام پيمانکار نداريم.
شهردار خرمآباد عنوان کرد: شهرداري هيچ دخالتي در انتخاب و استخدام افراد ندارد، ما چون نميخواهيم محدوديتي براي پيمانکار قائل شويم، پس نميتوانيم در بحث استخدام نيرو براي پيمانکار تعيين تکليف کنيم.
وي تصريح کرد: انتشار خبر جذب نيروهاي خدماتي با تحصيلات عاليه در شهرداري خرمآباد، بازتاب منفي و گستردهاي در رسانهها و فضاي مجازي داشته و بسياري از افراد شهرداري خرمآباد را بابت اين امر سرزنش ميکردند.
عيديبيرانوند با بيان اين که اعتراض مردم به شايعه استخدام نيروي خدماتي در شهرداري خرمآباد، سبب ناراحتي خانواده نيروهاي خدماتي شهر شده، تصريح کرد: اگر هم احياناً پيمانکاري که شهرداري منطقه يک و سه به او واگذار شده در بحث استخدامها، از نيروهايي با تحصيلات عاليه استفاده کرده باشد، ما ميتوانيم اين کار را اقدامي در جهت اشتغالزايي در جامعه بدانيم.
وي خاطرنشان کرد: نبايد شأن و منزلت اين افراد در جامعه خدشهدار شود، پاکبانان انسانهاي شريف و قابل احترامي هستند که براي کسب روزي حلال نظافت محيط را برعهده گرفتهاند، تا سربار جامعه نباشد، چرا بايد افراد تحصيل کرده از انتساب اين شغل نسبت به خودشان ناراحت باشند.
شهردار خرم آباد بيان کرد: اگر هم احياناً بخش خصوصي و پيمانکاري که شهرداري منطقه يک و سه به او واگذار شده در بحث استخدامها، از نيروهايي با تحصيلات عاليه استفاده کرده باشد، ما ميتوانيم از ديد مثبتي به اين قضيه نگاه کنيم و اين کار را اقدامي در جهت اشتغالزايي در جامعه بدانيم. -
پنجشنبه 25 تیر 1394 - 20:32:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 330]