تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871038386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قتل مرد معتادی که زن اش را مجبور به برقراری رابطه با دوستانش می‌کرد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: قتل مرد معتادی که زن اش را مجبور به برقراری رابطه با دوستانش می‌کرد
مرد جوان که دوستش را در تصادف مرگبار به قتل رسانده است در آخرین دفاع ادعای عجیبی کرد.
آفتاب : روزنامه ایران نوشت: بررسی‌های اینجنایت معمایی زمانی کلید خورد که مأموران پلیس راه در جاده رباط‌کریم در جریان تصادف یک خودرو که چهار زن سرنشین آن بودند، قرار گرفتند. عجیب اینکه در صحنه این تصادف جسد مرد جوانی پیدا شد که ابتدا تصور می‌رفت وی قربانی سانحه جاده‌ای است اما زنان که همگی زخمی شده بودند در تحقیقات اعلام کردند که هیچ مردی آنها را همراهی نکرده است. هیچ‌کس نمی‌دانست مرد ناشناس چه سرنوشتی داشته است تا اینکه مأموران با دستور بازپرس جنایی تهران مأموریت یافتند رازگشایی کنند.


کارآگاهان در تجسس‌ها پی بردند یک روز پیش از پیدا شدن جسد مرد ناشناس، پدر خانواده‌ای به دادسرای رباط‌کریم رفته و ادعا داشته که پسر 28 ساله‌اش به نام قادر خانه‌اش را ترک کرده و به طرز مرموزی گم شده است.


وقتی این پدر نگران جسد مرد ناشناس را دید مشخص شد قربانی یک جنایت معمایی همان قادر است و خیلی زود همسرش تحت بازجویی ویژه قرار گرفت.لیلا ابتدا ادعای بی‌گناهی کرد. وی وقتی دید که راز جنایت هولناکش برملا شده است چاره‌ای جز اعتراف ندید و گفت: قادر اعتیاد شدید داشت و همیشه از دوستش که محمد نام دارد پول قرض می‌گرفت، چون نمی‌توانست بدهی‌اش را به محمد بازگرداند مرا مجبور می‌کرد دست به کارهای شومی بزنم تا محمد از او قرض‌هایش را نخواهد.


وی افزود: چند روز پیش من، قادر و محمد برای مسافرت به شمال رفتیم. وقتی به رباط‌کریم برگشتیم محمد نیز به خانه ما آمد. وقتی شام خوردیم، همسرم به وی گفت برویم کارخانه سبزی بگیریم. ساعت 10 شب بود آنان با هم رفتند، ساعت یک بامداد شد که زنگ خانه‌مان به صدا درآمد.


 پشت در رفتم دیدم محمد است. با شنیدن صدایش جا خوردم، در را باز کردم دیدم شوهرم همراهش نیست و از او شنیدم که قادر را با خودرویش زیر گرفته است. او مرا هم تهدید به مرگ کرد. در حالی که شوکه شده بودم از وی خواستم خانه‌ام را ترک کند. او بیرون رفت همان لحظه به خانواده شوهرم زنگ زدم اما کسی گوشی را برنداشت بناچار به مادرم زنگ زدم گفتم قادر به دست دوستش به قتل رسیده است.


با اعترافات این زن، محمد بازداشت شد و تحت بازجویی قرار گرفت. این مرد در بازجویی‌ها قتل قادر را به گردن گرفت و گفت ناخواسته وی را زیر گرفته است.


در دادگاه


صبح دیروز این زن و مرد خیانتکار در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک به ریاست قاضی عبداللهی و دو قاضی مستشار تحت محاکمه قرار گرفتند.در ابتدای جلسه اولیای دم خواهان قصاص شدند و محمد وقتی برای آخرین دفاع پشت تریبون ایستاد، گفت: آن شب وقتی برای خرید سبزی با قادر به سمت کارخانه حرکت کردیم، وی در بین مسیر گفت خسته است و خواست من رانندگی کنم. وقتی پیاده شد ناخواسته وی را زیر گرفتم او از دوستان صمیمی‌ام بود باور کنید هرگز قصد کشتن او را نداشتم اما وقتی با خودرو وی را زیر گرفتم ترسیدم و پا به فرار گذاشتم چرا که نمی‌دانستم چه کار کنم من با وی هیچ خصومتی نداشتم. تقاضای عفو و بخشش دارم.


لیلا نیز در آخرین دفاع گفت: باور کنید من در قتل همسرم نقشی نداشتم تنها به خواسته خودش دست به کارهای شوم می‌زدم.




تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن