تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860660626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبدیل مازندران به مرکز نفت و گاز/ فرمانداران دولت قبل می روند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در نشست اصلاح طلبان مطرح شد:
تبدیل مازندران به مرکز نفت و گاز/ فرمانداران دولت قبل می روند

ربیع فلاح جلودار استاندار استان مازندران


شناسهٔ خبر: 2860249 - پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۹
استانها > مازندران

ساری- استاندار مازندران، تبدیل استان به مرکز اطلاعات، فناوری نفت و گاز کشور را از مهمترین برنامه ها برشمرد. به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اصلاح طلبان مازندران، با بیان اینکه مازندران در ۱۶۷ شاخصه بازرسی وزارت کشور جزو استانهای برتر شده است، بیان داشت: تمام تمرکز تیم مدیریتی بر روی توسعه استان است و مبنا در این دولت بهره گیری از تمام ظرفیتهای کشور است. وی با اشاره به ارزیابی از دو هزار واحد تولیدی استان در سال قبل، با بیان اینکه در سال گذشته سه هزار میلیاد ریال از بودجه عمرانی استان تخصیص یافت یادآور شد: این درحالیست که در این سال بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان به واحدهای تولیدی استان تسهیلات داده شده است. استاندار مازندران تبدیل استان به عنوان مرکز اطلاعات و فناوری نفت و گاز کشور را از جمله برنامه ها بیان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در پروژه های استان در حال هزینه شده است. ربیع فلاح همچنین به انتخابات فراروی اشاره کرد و بیان داشت:برگزاری انتخاباتی سالم و بی طرف و به بهترین نحو جزو برنامه های ماست. فرمانداران دولت قبلی تغییر می کنندعلیرضا یونسی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز با اشاره به جابجایی فرمانداران تصریح کرد: تمام فرمانداران بجا مانده از دولت قبل تغییر می کند. وی با بیان اینکه انتصابات یکسری قوانین و مسیرهای معینی دارد، یادآور شد: مدعی نیستیم که تمام انتصابها بدون اشکال بوده است اما مازندران از نظر نشاط سیاسی جزو استانهای برتر در کشور است. یونسی برگزاری انتخابات سالم و بانشاط را از اهداف برشمرد و گفت: تلاش داریم تا افراد شایسته و معتمد را برای ستادهای اجرایی درنظر گیریم. در این نشست عضو شورای اصلاح طلبان مازندران با اشاره به شکست طلسم هسته ای ایران اظهار داشت: در حال حاضر زمان مناسب برای ایجاد تغییرات مثبت  در استان است. ابراهیمی محرابی با اشاره به برگزاری جشن های هسته ای در استان بیان داشت: تغییر مدیرانی که در راستای دولت حرکت نمی کنند، خواسته مردم است. لزوم تقویت و بهبود فضای کسب و کارعضو دیگر شورای اصلاح طلبان مازندران با بیان اینکه اصلاح طلبان به دنبال حمایت از دولت هستند، تقویت و بهبود فضای کسب و کار را مهمترین خواسته بیان کرد. همچنین جعفر قمی استاد دانشگاه و عضو شورای اصلاح طلبان مازندران با اشاره به دغدغه های محیط زیست در استان یادآور شد: محیط زیست غرب مازندران در حال چپاول شدن است. وی توجه به حوزه راه های مواصلاتی و توسعه غرب مازندران را نیاز ضروری بیان کرد. مهدی احمدی فولادی از دیگر اعضای شورای اصلاح طلبان مازندران نیز، با اشاره به شور و نشاط ایجاد شده بین مردم پس از توافق هسته ای از استاندار مازندران خواست تا تغییرات مثبتی در استان ایجاد کند. همچنین علی قلی تبار از فعالان اصلاح طلب مازندران یادآور شد: در فعالیت تیم مدیریتی جدید، برنامه ای مدون از سوی استاندار برای توسعه استان منعکس نشده است. زنان ایرانی مطالبه محور هستندماه سلطان کاشی بانوی اصلاح طلب مازندران نیز با اشاره به نقش بانوان در تمام حوزه ها یادآور شد: زنان ایرانی مطالبه محور هستند و به دنبال نبود نگاه های جنسیتی هستند. برگزاری انتخاباتت آزاد، قانونی و بی طرف، انتخاب مجریان معتمد، حل مشکلات داخلی استان، رفع مشکل آب شرب، مدیریت یکپارچه سواحل، مبارزه با تغییر غیرمجاز کاربری از دیگر خواسته های اصلاح طلبان مازندران بیان شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن