واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
بازسازی سه سینمای اصفهان توسط حوزه هنری استانها > اصفهان - در خیابان چهارباغ اصفهان ۵ سالن سینما وجود دارد که تنها یک سینمای آن فعال است و مابقی به مکانی برای انباری پاساژهای اطراف تبدیل شده است اما به تازگی با واگذاری سه سینما به حوزه هنری امید فرهنگ دوستان را به رونق دوباره این سینماها افزایش داد.
به گزارش مهر، روزهای آغازین تابستان بود که خبر واگذاری سه سینمای ساحل، خانواده و فلسطین به حوزه هنری اعلام شد، سه سینمایی که در وضعیتی اسفبار به سر میبرند. روزگاری اصفهان با یک چهارم جمعیت کنونی خود بیش از ۱۵ سالن سینما داشت که تقریبا در تمام روزهای سال مملو از مشتاقان سینما بود، اما اکنون اصفهان با بیش از دو میلیون جمعیت که درصد قابل توجهی از آنها جوانان هستند، تنها ۴ سالن سینما فعال دارد و مابقی در سکوت به سر میبرند و پشت درهای بسته تخریب میشوند.
در خیابان چهارباغ اصفهان ۵ سالن سینما وجود دارد که تنها یک سینمای آن فعال است و مابقی به مکانی برای انباری سایر پاساژهای اطراف تبدیل شده است. واگذاری سه سینماهای به حوزه هنری اما با واگذاری سه سالن ساحل، خانواده و فلسطین به حوزه هنری که به نوعی قطب سینماهای اصفهان محسوب میشوند روزنه امیدی برای احیای آنها به وجود آمده است.
دمیدن جان دوباره در رگهای سینماهای اصفهان مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان اصفهان پیش از ظهر امروز در بازدید از سینما فلسطین، اظهار داشت: سینما فلسطین چند سال گذشته توسط بنیاد شهید به بانک دی واگذار شد و پس از آن حوزه هنری با هدف بهسازی سینماها و بازگشایی مجدد وارد کار شد، در حال حاضر اولویت با سینما فلسطین و خانواده است.
وی افزود: سینما فلسطین مقاوم سازی شده است و فقط نیازمند بازسازی است که ما در پی راهاندازی سالن سینما فلسطین دو منظوره یعنی هم سینما و تئاتر هستیم.
مصطفی حسینی ادامه داد: طرح سینما فلسطین تا آخر هفته جاری آماده میشود و پس از آن جلساتی برای برآورد دقیق هزینههای آن انجام میشود که هزینه این طرح به طور تقریبی نزدیک به یک میلیارد و نیم است. وی در خصوص پردیس سینمایی ساحل نیز گفت: پس از اتمام بازسازی سینما فلسطین و خانواده پردیس سینمایی ساحل آغاز میشود . مدیر امور سینمایی حوزه هنری استان اصفهان ادامه داد: هدف ما این است که تمام سینماها با هم تعطیل نشود به همین دلیل پس از بهرهبرداری از سینما خانواده و ساحل اقدام به بازسازی سینما فلسطین میکنیم. وی گفت: باید حداقل ۴ سینمای اصفهان با استانداردهای تری دی (جلوه های ویژه سینمایی) آماده شود تا مشکلی در اکران فیلمهای دیجیتال نداشته باشیم.
حسینی با انتقاد از وضعیت سینماهای اصفهان گفت: روزگاری اصفهان با ۱۷۰ هزار جمعیت ۱۷ سالن سینما داشت، در آن زمان استاندارد جهانی هر ۸۰ هزار نفر یک سینما بود اما اصفهان برای هر ۱۰ هزار نفر یک سینما داشت. وی در ادامه پس از بازدید از سینما خانواده اظهار داشت: سینما خانواده نیز دارای مشکلات زیادی است از جمله در سیستم صدا و صندلیها که باید بهسازی شود اما ساختار خوبی دارد و با کمترین هزینه به دو سالن مجزا تبدیل میشود.
مدیر امور سینمایی حوزه هنری گفت: پس از بهسازی سینماهای اصفهان سینمایی برای اکران فیلمهای خارجی نیز درنظر گرفته میشود.
پروندهای به نام سینما همایون در اداره فرهنگ و ارشاد اصفهان وجود ندارد
پس از بازدید از سینما خانواده و فلسطین به سینما همایون که اکنون یک مخروبه و محل تجمعی برای زبالههای پاساژهای اطراف است رسیدیم.
مسئول امور سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد استان اصفهان نیز در تشریح اوضاع سینماهای اصفهان گفت: وظیفه ارشاد تنها حافظ کاربری سینماها است و حوزه هنری باید سینماها را از بنیاد شهید تحویل بگیرد.
وی در خصوص سینما همایون که زیر نظر ارشاد است گفت: پروندهای به اسم سینما همایون به منظور رسیدگی به وضعیت آن وجود ندارد. رضا دهقان در ادامه بیان داشت: حرکت نویی در اصفهان در جریان است به طوری که سالنهای سینما در اصفهان در حال افزایش است.
وی تصریح کرد: رسانهها از دو سه ماه آینده برای ارزیابی سینماهای اصفهان اقدام کنند تا تغییر محسوس در وضعیت سینماها را ببینند.
مسئول امور سینمایی ارشاد در پاسخ به علل متمرکز بودن سینماهای اصفهان در یک مرکز گفت: در پی این هستیم که به جای احداث پردیسهای سینمایی متعدد در یک نقطه شهر سینماهایی را در چهار نقطه شمال، جنوب، غرب و شرق اصفهان احداث کنیم که سالن فرشچیان برای جنوب پیشنهاد شده است.
چهارشنبه 24 تیر 1394 - 14:37:24
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]