محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826397508
یادداشت کیهان درباره توافق
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یادداشت کیهان درباره توافق
سرانجام مذاکرات هستهای را میتوان از دو منظر هیجانی و عقلانی قضاوت کرد. طبیعتاً مسائل مهمی که بر سرنوشت یک کشور اثر میگذارد، تولید هیجان مثبت و منفی میکند.
آفتاب : در این یادداشت که نام محمد ایمانی در انتهای آن به چشم میخورد آمده است:
اما قبل و بعد از هر هیجانی باید بررسی کرد که این واکنش هیجانی چه قدر واقعی و مبتنی بر عقلانیت است. عصر دیروز که متن نگاشته شده برجام میان طرف ایرانی و غربی از مرز یکصد صفحه عبور کرده بود، برخی خبرها از نهایی شدن جمعبندی توافق حکایت میکرد و خبرهای دیگر، حاکی از ادامه مذاکرات برای حل اختلافات باقی مانده بود. برخی رسانهها و سیاسیون در این میان نه از چند روز پیش که 2 سال است دعوت به جشن و پایکوبی میکنند! آنها در بحبوحه توافق ژنو و بیانیه لوزان هم ذوقزدگی نشان دادند اما گذر ایام معلوم کرد دستکم زیادهروی کردهاند، اگر که نگوییم بیراهه رفتهاند.
اکنون سؤال مهمی پیش روی ما قرار دارد؛ مرز عقلانیت و هیجان در باب مذاکرات هستهای کجاست و واقعیتها چه میگویند؟
1- مردم ما مذاکره ندیده و توافق ندیده نیستند که اکنون بخواهند مثلاً مذاکره یا توافق با آمریکا و غرب را نوبر کنند. تاریخ ما در سینه خود ثبت کرده که 63 سال پیش دکتر محمد مصدق تا نیویورک رفت و با رئیسجمهور آمریکا مذاکره کرد و قول و قرار گذاشت تا بلکه بدین ترتیب راه زیادهخواهی انگلیس بر سر نفت ایران سد شود. آن روزها آمریکا به منفوری امروز نبود اما همان آمریکا به مصدق خیانت کرد و کودتای آژاکس (28 مرداد 32) را به همراهی انگلیس ترتیب داد. نوبر دوم مذاکره و توافق با آمریکا، 28 سال بعد (دی ماه 1359) بود که به توافق و بیانیه الجزایر انجامید. آمریکا در ازای آزادی جاسوسهای بازداشت شدهاش تعهد کرد اموال بلوکه شده ایران را آزاد کند، اموال غارت شده توسط شاه و خانوادهاش را مسترد نماید، تمام تحریمهای تجاری علیه ایران را لغو کند، به دعاوی مطرح علیه ایران در محاکم آمریکا و بینالمللی خاتمه دهد و احکام صادره را لغو نماید، و از این پس در امور داخلی و خارجی ایران مداخله نکند. اما حتی یک بند از 8 بند تعهدات آمریکا در بیانیه الجزایر به اجرا درنیامد.
2- سالها بعد هنگامی که دولت سازندگی برای آزادی برخی گروگانهای غربی و آمریکایی در لبنان پادرمیانی کرد، آمریکاییها قول و قرارهایی گذاشتند که زیر همه آنها زدند. در دوره اصلاحات، دولت وقت به موازات برخی قول و قرارهای پنهان، به آمریکا در مقابله با طالبان کمک کرد اما به جای تشکر و دستخوش، اتهام عضویت در محور شرارت را دریافت کرد. در همان روزگار -حد فاصل سالهای 82 تا 84- توافق سعدآباد و سپس پاریس و بروکسل میان ایران و 3 کشور غربی (به نمایندگی از آمریکا) به امضا رسید که برخلاف انجام تعهدات از سوی ایران، تعهدات طرف غربی کاملاً زیرپا نهاده شد و پس از 2 سال و نیم انتظار فهمیدیم وضع و جعل واژگان مجعولی نظیر «تعلیق داوطلبانه» و «راستی آزمایی» و... صرفاً بازی با کلمات برای کشیدن ترمز پیشرفت ایران بدون لغو کوچکترین تحریمها بوده و تازه طرف غربی گستاختر و طلبکارتر شده است. همه اینها را علاوه کنید به بدعهدیهایی که بلوک غرب بر سر ساخت نیروگاه بوشهر (شرکت زیمنس) و تأدیه حق 10 درصدی ایران از سهام شرکت هستهای یورودیف فرانسه انجام دادند. بنابراین در طول این 60 سال (بلکه به یک معنا 150 سال گذشته) اولین و آخرین باری نیست که با برخی طرفهای غربی- و متأخر آنها آمریکا- مذاکره یا توافق میکنیم و مزه نه چندان شیرین این روند مذاکره- توافق برای ملت و تاریخ ما کاملاً آشناست.
3- 19 ماه پیش که توافق ژنو حاصل شد، رفتار هیجانی برخی رسانهها و چهرههای سیاسی بیشباهت به روزهای اخیر نبود. آمریکا همان زمان با وجود کسب امتیازات بزرگ همچنان سرسختی نشان میداد و چانهزنی و بازارگرمی میکرد تا اینکه بالاخره توافق موقت ژنو به دست آمد. در این سو کسانی از «توافق بزرگ قرن» و «فتحالفتوح» و اینکه «سازمان تحریمها شکسته شد» میگفتند اما یک ساعت از اعلام توافق نگذشته بود که جانکری و پس از او باراک اوباما کنفرانس مطبوعاتی تشکیل دادند و گفتند ساختار و شاکله رژیم تحریمها سر جای خود باقی میماند. همان طور هم شد و 130 مورد تحریم جدید علیه کشورمان اعمال گردید. توافق ژنو حتی یک ساعت هم دوام نیاورد. حتی امتیاز دمدستی رفع تحریم واردات طلا نیز 19 ماه اجرا نشد تا در بحبوحه مذاکرات وین اجازه ورود 12 تن طلای خریداری شده صادر گردد و امکان شوک مصنوعی به بازار طلا فراهم شود؛ پیشرفتهترین نوع عملیات روانی و فریب!
4- قبل از ما کشورهای بسیاری با آمریکا (و غرب) مذاکره یا توافق کردهاند. از شوروی و چین و روسیه تا سوریه و عراق و لیبی. مذاکرات و توافقهای متعدد آمریکا با شوروی و چین یا ریست کردن روابط با روسیه، هیچ کدام مانع خیانت و کشیدن فرش زیرپای روسها و چینیها- از فروپاشی شوروی تا حوادث میدان تیانآنمن و ماجرای اوکراین- نشد. رژیمهای عراق و لیبی سالیان سال، دوستان و شرکای آمریکا و غرب بودند که آن گونه شخم زده شدند. چند هفته قبل از شروع جنگ نیابتی در سوریه، جانکری و همسرش در یکی از رستورانهای دمشق مهمان بشار اسد و همسرش بودند که ناگهان آمریکا از پشت خنجر زد. آمریکاییها حتی به نزدیکترین متحدانشان در اروپا هم که فرانسه و آلمان باشند رحم نکردند و آخرین خبرها از جاسوسی دامنهدار علیه آنجلا مرکل و میتران و سارکوزی و اولاند حکایت میکند. به نحوی که طبق اخبار رسانههای اروپایی موجبات افسردگی در برخی از این سیاستمداران شده چرا که خیال میکردهاند دوست وفادار آمریکا هستند و خیانت نمیبینند.
5- زمزمه احتمال توافق، موجب کاهش قیمت نفت شده است. به طریق اولی حصول توافق موجب سقوط بیشتر قیمت مادهای خواهد شد که فعلاً و متأسفانه، صادرات آن پایه اصلی رونق اقتصاد ما را تشکیل میدهد. از آن سو برخی خبرها حاکی از لغو تدریجی برخی تحریمها در صورت توافق است که سرجمع آن در صورت عملی شدن در چند سال، حداکثر 13 درصد تحریمها خواهد بود. معنای این سخن آن است که مثلاً سرمایهگذار خارجی باید هر 6 ماه یکبار منتظر باشد که تعلیق محدود تحریمها تداوم مییابد یا خیر؟ تکلیف 87 درصد بقیه هم که به عنوان ساختار تحریمها روشن است و محفوظ میماند. بُعد سوم، فشارهای پنهان آمریکا به برخی شرکتهاست که مانع از سرمایهگذاری آنها میشود. در بُعد چهارم معلوم نیست مشکل مبادلات بانکی حل شده یا خیر، به نحوی که مثلاً در توافق ژنو با وجود ادعای آزادسازی 8 میلیارد دلار از داراییهای بلوکه شده ایران، عملاً گردش این پول در شبکه بانکی بینالمللی ناممکن شد. عدم تصویب توافق محتمل از سوی کنگره آمریکا، ترفند دیگری است که اصل توافق را در محاق ابهام فرو میبرد به نحوی که توافق را از شکل معاهده الزامآور برای آمریکا (طبق قوانین این کشور) خارج میکند و حتی رئیس جمهور بعدی میتواند زیر توافق بزند.
6- در این شرایط باید انتظار از مذاکرات یاتوافق احتمالی را واقعی کرد. دعوت به جشن و پایکوبی حداکثر میتواند چند ساعت تا چند روز تولید هیجان کند و پس از آن واقعیتها خود را به ذهنیتها و خیالها تحمیل خواهد کرد. به تعبیر محمد طبیبیان (از تئوریسینهای دوره سازندگی) تأثیر اقتصادی توافق، موقتی است و اگر تحریمهای بانکی را لغو نکند، نفع چندانی نخواهد داشت. در این میان باید فرق گذاشت میان واقعیت گشایش اقتصادی یا نمایش آن، چنان که در ماجرای 2 سال پیش و در سفر چند هیئت تجاری به ایران پیش آمد. غرب مایل است ضمن حفظ رژیم تحریمها، نمایشهای مشابه را از جمله در آستانه انتخابات مجلس ایران (اسفند ماه) بازسازی کند. نشان دادن در باغ سبز و به اصطلاح تشنه بردن و تشنه آوردن طرف مقابل، شگردمستکبران عالم و الهام گرفته از شیطان است. خداوند درباره سبک کار شیطان میفرماید «شیطان گفت بندگان تو را گمراه میکنم و در آرزو و امید (واهی) میافکنم... شیطان به آنها وعده میدهد و در آرزو (و خیال) میافکند و شیطان جز فریب و نیرنگ به آنها وعده نمیدهد (آیات 118 تا 120 سوره نساء).
درست به همین دلیل و با همین شناخت اعتقادی، تاریخی و تجربی از ماهیت استکبار و آمریکاست که رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان فرمودند «مبارزه با استکبار تعطیلپذیر نیست و آمریکا کاملترین مصداق استکبار است... مبارزه با استکبار جزو مبانی انقلاب است. بنابراین خودتان را برای ادامه مبارزه آماده کنید». به تعبیر دیگر زورگویی، خیانت، بدعهدی و بیصداقتی، جزو جوهره مستکبرانی چون آمریکاست و به این معنا، اینکه مستکبر، مستکبرانه رفتار نکند و زورگویی و بدعهدی را کنار بگذارد، نقض غرض است. یعنی ارزشهایی مانند انصاف و احترام و وفای به عهد و معامله برد- برد ذاتاً در تعارض با استکبار و ناشدنی است. تاریخ چند هزار ساله بشر پیوست اسنادی این ادعاست.
7- استراتژی اصلی در قبال هر وضعیتی از مذاکرات (اعم از توافق یا عدم توافق) «وحدت و همدلی ملی» است. به گزارش برخی مطبوعات آمریکایی رابرت گیتس رئیس اسبق سازمان سیا تکیه کلامش درباره مردم ایران این بود که «ایرانی معتدل و میانهرو و خوب (برای مذاکره و تعامل) وجود ندارد و ایرانی خوب ایرانی مرده است». یکی از طراحیهای اصلی آمریکا در مذاکرات، ایجاد همزمان دو حس ذوقزدگی و سرخوردگی و تبدیل ماجرا به بهانه منازعه و مجادله و اختلاف در داخل ایران است. قاطبه ملت و مسئولان ما از توافق خوبی که تحریمهای ظالمانه را برطرف کند و دستاوردها و پیشرفتهای فنی و بومی کشور در حوزه هستهای را حفظ نماید استقبال میکنند اما معلوم است که هر توافقی، توافق خوب نیست. توافقی که شاکله تحریمها را با وجود اخذ امتیازات متعدد از سوی طرف مقابل حفظ کند و در عین حال راه بهانهجویی را باز بگذارد یا راه پیشرفت و تحقیق و توسعه و فعالیتهای هستهای در مقیاس صنعتی را ببندد و یا دعاوی سیاسی غرب علیه برنامه هستهای ایران را تبدیل به دعوایی حقوقی- با امضای ایران علیه ایران- کند و یا ایران را تبدیل به تهدید علیه امنیت جهانی (ذیل فصل 7 منشور) نماید یا وارد حوزه امنیت ملی ایران شود، توافق نامطلوبی است که به جای بستن پرونده، ابعادی به غایت تهدیدآمیز به آن میدهد. اینکه مثلاً 14 ماه از مذاکرات به تدوین امتیازات و مطالبات غرب بگذرد و تازه در هفتهها و روزهای آخر نوبت به مطالبات ایران برسد، یک علامت خطرناک حاکی از بد چیده شدن میز مذاکره و عدم توازن در آن است.
8- از هیجانهای مثبت و منفی افکار عمومی در قبال اتفاقات خوشایند و ناخوشایند که بگذریم، یک طیف خاص، در نسبت با نظام جمهوری اسلامی و حتی منافع ملی آن میکند که شاگرد ناخلف با امام صادق علیهالسلام میکرد؛ همواره اصرار بر لجاجت با امام داشت و تا آنجا در این لجاجت پیش رفت که گفت اگر جعفر بن محمد]ع[ چشمانش را در نماز ببندد، من باز میگذارم و اگر باز بگذارد، من خواهم بست اما عجالتاً یک چشم میبندم و یک چشم باز میگذارم تا حتماً خلاف او عمل کرده باشم.! برای ورشکستگان به تقصیر فتنههای زنجیرهای- از اول انقلاب تا به امروز- هر اتفاقی در چالش ملت ایران با جبهه استکبار، بهانهای برای مخالفخوانی و عقدهگشایی است. آنها اصل انقلاب را تخطئه و حتی در قبال آن خیانت کردند، دفاع مقدس در برابر دشمن متجاوز را سرزنش کردند و حتی به صدام «گرا» دادند، برای آقای منتظری جوک ساختند و پس از انحراف وی، او را آیتالله العظمی و مرجع تقلید آزاداندیش خواندند و... امروز میکوشند در صورت حصول یا عدم حصول توافق، احساس خوب نسبت به رژیم مستکبر آمریکا و احساس منفی نسبت به جمهوری اسلامی را به جامعه پمپاژ کنند حتی اگر بر ضد امنیت و منافع ملی باشد. در مقابل، ملت ما پیرو آن امامی هستند که فرمود از دشمن حتی بعد از توافق و صلح، کاملاً بر حذر باش که بسا دشمن نزدیک میشود تا شبیخون بزند.
ماجرای پرکش و قوس ما با زورگویان مستکبر عالم، به واسطه مذاکره یا توافق به پایان نمیرسد چرا که تا ظلم و زورگویی و دشمنی هست، ما هم براساس منطق نفی ستمگری و ستمپذیری هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
یادداشت/ روزنامه کیهان ملت ما توافق ندیده نیست
یادداشت روزنامه کیهانملت ما توافق ندیده نیستمردم ما مذاکره ندیده و توافق ندیده نیستند که اکنون بخواهند مثلاً مذاکره یا توافق با آمریکا و غرب را نوبر کنند تاریخ ما در سینه خود ثبت کرده که 63 سال پیش مصدق تا نیویورک رفت و با رئیس جمهور آمریکا مذاکره کرد و قول و قرار گذاشت تا بلکهکیهان: بزک توافق بد با تحریف خطوط قرمز هسته ای
کیهان بزک توافق بد با تحریف خطوط قرمز هسته ای تهران - ایرنا - روزنامه کیهان در شماره امروز شنبه تیتر نخست خود را به خبری با عنوان گزارش کیهان از تازه ترین ترفند آمریکا بزک توافق بد با تحریف خطوط قرمز هسته ای اختصاص داد به گزارش ایرنا این روزنامه در بخشی از این مطلب آورده اهشدار روسیه درباره نقض توافقنامه مینسک درمورد بحران اوکراین
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۶ وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که نه توافقنامه مینسک و نه روند صلح در اوکراین نباید توسط کشوری نقض و تضعیف شود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به همتایان غربی خود هشدار داد که هرادعای رویترز درباره پیشنویس توافقهستهای
ادعای رویترز درباره پیشنویس توافقهستهای یک منبع دیپلماتیک مدعی شد که بر اساس پیش نویس توافق هستهای که ایران و قدرتهای جهانی امروز سه شنبه برای نهایی کردن آن تلاش میکنند بازرسان سازمان ملل به همه تاسیسات ایران دسترسی خواهند داشت تسنیم یک منبع دیپلماتیک مدعی شد که بر اساسیادداشت نیکی کریمی برای توافق هستهای: امیدوارم همدلی و همزبانی برگردد
یادداشت نیکی کریمی برای توافق هستهای امیدوارم همدلی و همزبانی برگردد فرهنگ همدلي و همزباني هم از بين رفته است ديگر مثل گذشته آدمها به يكديگر اعتماد ندارند و در اين بياعتمادي ترجيح ميدهند فقط گليم خود را آب بيرون بكشند و ديگران آدمهايي كه در كنار آنها در اجتماع زندگي ميكنکنگره رای گیری درباره توافق هسته ای را تا سپتامبر عقب می اندازد
کنگره رای گیری درباره توافق هسته ای را تا سپتامبر عقب می اندازد شناسهٔ خبر 2858594 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۳ اخبار کوتاه > بین الملل باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت اعضای کنگره این کشور رایگیری درباره توافق احتمالی هستهای ایران و گروه ۱ ۵ را تا سپتامبتیتر جالب هاآرتض درباره نتانیاهو در آستانه توافق هستهای
تیتر جالب هاآرتض درباره نتانیاهو در آستانه توافق هستهای شناسهٔ خبر 2858548 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۵ بین الملل > ایران در جهان یک روزنامه چاپ سرزمین های اشغالی با اشاره به قریب الوقوع بودن توافق هسته ای ایران با تیتری جالب از نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره برنامه های آکیهان: ملت ما توافق ندیده نیست!
کیهان ملت ما توافق ندیده نیست تاریخ انتشار سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۵۴ روزنامه کیهان در واکنش به توافق هسته ای احتمالی در سرمقاله روز سه شنبه خود با عنوان " ملت ما توافق ندیده نیست" به قلم محمد ایمانی نوشت سرانجام مذاکرات هستهای را میتوان از دو منظر هادعای یک سایت روسی درباره توافق ایران و ۱+۵ بر سر اورانیوم غنی شد
ادعای یک سایت روسی درباره توافق ایران و ۱ ۵ بر سر اورانیوم غنی شد شناسهٔ خبر 2850626 - شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۰ بین الملل > ایران در جهان ایتارتاس تاس مدعی شد که تهران و کشورهای ۱ ۵ بر سر انتقال اورانیوم غنی شده ایران به روسیه به توافق رسیده اند به گزارش خبرگزاری مهر ایتااوباما توانایی متقاعد کردن کنگره درباره توافق با ایران را دارد
نیکلاس برنز اوباما توانایی متقاعد کردن کنگره درباره توافق با ایران را دارد معاون سابق وزیر خارجه آمریکا گفت رئیس جمهور این کشور در نهایت خواهد توانست کنگره را متقاعد تا با دولت درباره جمعبندی مذاکرات هسته ای همراهی کند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز شبکه تلویزیونی سی ان ان دریادداشت نیکی کریمی برای توافق هسته ای
تراز با رسیدن توافق تمام این نگاه های منتظر و امیدوار مردم به نتیجه مطلوب و دلخواه خود می رسد و همین می تواند جایی برای امیدواری باشد مردمی که نتیجه انتظار خود را بگیرند با شور و اشتیاق بیشتری به خود و آینده خود و جامعه نگاه می کنند به گزارش تراز جامعه امروز ایران جامعه&zwآمانو: توافق جداگانه با ایران درباره «پارچین»
آمانو توافق جداگانه با ایران درباره پارچین یوکیا آمانو از توافق بر سر یک نقشه راه برای حل ابعاد احتمالی نظامی با علیاکبر صالحی در کوبورگ خبر داد خبرگزاری ایسنا یوکیا آمانو از توافق بر سر یک نقشه راه برای حل ابعاد احتمالی نظامی با علیاکبر صالحی در کوبورگ خبر داد مدیر کل آژاتیترهای رسانههای خارجی درباره توافق هستهای
تیترهای رسانههای خارجی درباره توافق هستهای رسانههای خارجی خبر دستیابی ایران و گروه 1 5 به توافق هستهای را اعلام کردند به گزارش نامه نیوز دور پایانی مذاکرات هستهای که از 6 تیرماه آغاز و با تمدید دو نوبت پس از ضربالاجل 10 تیر ادامه داشت سرانجام روز سهشنبه امروز پس از 18فوری/ صالحی: درباره تمام مسائل گذشته با رعایت خطوط قرمز توافق کردیم
فوری صالحی درباره تمام مسائل گذشته با رعایت خطوط قرمز توافق کردیم علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت که برای حل تمام مسائل گذشته با رعایت کامل خطوط قرمز توافق شده است آفتاب وی روز سه شنبه پس از امضای توافقی با آژانس بین المللی انرژی اتمی که نقشه راه نامگذاری شدهتیترهای رسانههای خارجی درباره توافق هستهای |اخبار ایران و جهان
تیترهای رسانههای خارجی درباره توافق هستهای رسانههای خارجی خبر دستیابی ایران و گروه 1 5 به توافق هستهای را اعلام کردند کد خبر ۵۱۷۰۹۱ تاریخ انتشار ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۸ - 14 July 2015 رسانههای خارجی خبر دستیابی ایران و گروه 1 5 به توافق هستهای را اعلام کردند به گزارش ایسنادر پی توافق اعضای منطقه یورو درباره بحران یونان سیپراس:توافق حاصله برای بحران یونان ثبات مالی و احیای اقتصاد آ
در پی توافق اعضای منطقه یورو درباره بحران یونانسیپراس توافق حاصله برای بحران یونان ثبات مالی و احیای اقتصاد آتن را تضمین میکنددر پی توافق اعضای منطقه یورو درباره بحران یونان نخستوزیر این کشور با دشوار ارزیابی کردن اجرای این توافق اعلام کرد که توافق حاصله ثبات مالی و احیای اقتصکنگره برای رأیگیری درباره توافق هستهای ایران تا سپتامبر صبر میکند
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا کنگره برای رأیگیری درباره توافق هستهای ایران تا سپتامبر صبر میکند رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا گفته رأیگیری درباره متن توافقنامه هستهای احتمالی ایران و گروه ۱ ۵ تا ماه سپتامبر انجام نمیشود یک سناتور ارشد آمریکایی می گوید کنگره احت-
گوناگون
پربازدیدترینها