تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820107295




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصتي دوباره براي واردات دانش فني در کشاورزي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۲۶ب.ظ)
با لغو تحريم ها؛ فرصتي دوباره براي واردات دانش فني در کشاورزي موج - ساير رسانه ها؛ بهنام ملکي افزود: در حال حاضر گفته مي‌شود که کشاورزي در بحران است، بنابراين بايد براي جلوگيري از اين مسأله صادرات محصولات پرآب‌بري همچون هندوانه، خربزه، خيار و صيفي‌جات را محدودتر کنيم و در عين حال، توسعه کشت غلات مانند گندم را مورد توجه قرار دهيم.
ايانا نوشت:
در شرايط جديد که مذاکرات 1+5 به نتيجه رسيده است، بايد از واردات محصولات کشاورزي کاست و در مقابل به واردات گسترده دانش فني و تکنولوژي‌هاي جديد و بومي‌سازي آن‌ها مبادرت ورزيد.
تحليل‌گر مسائل اقتصادي به نتيجه رسيدن مذاکرات 1+5 را اتفاقي مبارک براي کشور خواند و گفت: با رفع تحريم‌ها، بخش کشاورزي شاهد اتفاق‌هاي خوبي خواهد بود و بايد رعايت آمايش سرزمين و ظرفيت‌هاي آب و خاکي کشور همچنان در اولويت وزارتخانه‌هاي ذي‌ربط قرار گيرد.
وي خاطرنشان کرد: خوداتکايي نسبي به محصولاتي چون گندم که استراتژيک محسوب مي‌شود، مي‌تواند رفع نياز داخلي کرده و علاوه بر آن در زمان بحران آبي براي کشور مؤثر باشد؛ زيرا محصول فوق از آب‌هاي بهاره و زمستانه بهره مي‌گيرد و مي‌تواند در شرايط خشک‌سالي توسعه کشت داشته باشد.
ملکي ادامه داد: امنيت غذايي مسأله‌اي است که بايد هميشه مدنظر باشد و اجازه ندهيم که واردات بي‌رويه بخواهد آن را به خطر بيندازد، به‌گونه‌اي که کشاورزان داخلي لطمه ببينند.
وي تصريح کرد: واردات غيررانتي بايد کنترل‌ شده باشد و از دادن مجوزها به افراد خاص جلوگيري شود؛ زيرا اين امر فساد بزرگي است که اين بخش را متزلزل مي‌کند.
تحليل‌گر مسائل اقتصادي يادآور شد: دولت بايد شفاف‌سازي کند و در قالب مزايده و مناقصه نسبت به محصولات مورد نياز بخش کشاورزي اقدام کند.
ملکي تأکيد کرد: در تمامي بخش‌ها ازجمله کشاورزي، پژوهش‌هاي بسياري شده که متأسفانه غيرقابل انتشار است، اما؛ لازم است موقعيتي فراهم شود که پژوهشگران بتوانند نتايج تحقيقات 12 - 10 ساله خود را در اختيار جامعه قرار دهند و رسانه‌ها نيز نسبت به انتشار آن‌ها بکوشند.
وي اظهار داشت: انتظار داريم که دولت و ملت در شرايط جديد اقتصادي، آرايشي نو به خود بگيرند و از تکرار مکررات پرهيز کنند و به جاي خيل عظيم واردات به کشور، در راستاي واردات دانش فني و تکنولوژي و بومي‌سازي آن در شرايط کشور اقدام کنند.
ملکي همچنين گفت: اميدواريم تجربه اشتباه گذشته دوباره تکرار نشود و شاهد تحولي بنيادين در اقتصاد کشور باشيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن