واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۴۹ب.ظ)
نماينده ولي فقيه در لرستان؛ سازمان بهزيستي خدمات توانبخشي به معلولان را تقويت کند موج - خرم آباد - نماينده ولي فقيه در لرستان با بيان اين که خدمت به معلولين و نيازمندان تحت پوشش بهزيستي عبادت ارزشمندي است، گفت: سازمان بهزيستي بايد خدمات توانبخشي به معلولان را تقويت کند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادي، نماينده ولي فقيه در استان و امامجمعه خرمآباد، ظهر امروز، 23 تير، در ديدار با کارکنان سازمان بهزيستي لرستان، گفت: يکي از موضوعاتي که در اسلام مورد تأکيد قرار گرفته، حفظ ارزشها و کرامت انساني است و قرآنکريم ميفرمايد «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ و َرَزَقْنَاهُم مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَي کَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلاً؛ ما بنيآدم را بهخاطر کرامت بر ساير موجودات عالم، برتري داديم».
وي با بيان اينکه کرامت انساني بهخاطر ويژگيهايي است که انسان از آن برخوردار است، افزود: عقل، خرد، دانش، اختيار، استعدادها، رسيدن به کمال و فضايل انساني ميشود و اگر نباشد کرامت انسان بهخطر ميافتد، اضافه کرد: يکي از عوامل کرامت انساني، سلامت جسم و روح است، تقوا و دينمداري نيز باعث حفظ کرامت انسان ميشود.
نماينده ولي فقيه در لرستان اضافه کرد: شغل مناسب، معيشت کافي باعث حفظ کرامت انسان هستند و محتاج بودن کرامت انسان را بهخطر مياندازد کمااينکه تغذيه سالم و لقمه حلال نيز باعث حفظ کرامت انسان است، اما؛ اگر تغذيه حرام باشد کرامت انسان نيز از بين ميرود.
امام جمعه خرمآباد افزود: کار بهزيستي حفظ کرامت انساني و حفظ عزت نفس افراد است، تلاش براي رفع نياز محرومان و معلولان کار خداپسندانهاي است که رضايت خداوند، پاداش الهي و آرامش روحي و رواني را براي انسان به همراه دارد.
وي با بيان اينکه جامعه هدف بهزيتي، نيازمندان واقعي جامعه هستند، خاطرنشان کرد: خدمت به معلولين و نيازمندان تحت پوشش بهزيستي عبادت ارزشمندي است که در اين راستا بايد سازمان بهزيستي خدمات توانبخشي به معلولان را تقويت کند؛ زيرا تسکين آلام معلولان مهم است، لذا مهم ترين وظيفه سازمان بهزيستي افزايش خدمات توانبخشي است.
حجتالاسلام والمسلمين ميرعمادي انجام فعاليتهاي فرهنگي در کنار تامين حداقل نيازهاي معلولان و مددجويان را از ديگر ضرورتهاي بهزيستي دانست و افزود: کار فرهنگي مانند مسابقات قرآن، تلاوت قرآن و مسابقات احکام بايد انجام شود مثلاً همراه هر امدادگري که به سراغ يک معلول ميرود يک روحاني هم برود و احکام شرعي را به او و خانوادهاش ياد دهد.
نماينده ولي فقيه در لرستان با بيان اينکه يکي ديگر از ضروريات سازمان بهزيستي آگاه کردن، اطلاعرساني، اطلاع داشتن مردم از زندگي معلولان است، گفت: بازديد مسوولان در شبهاي ماه رمضان از معلولان اقدام ارزشمندي است لذا مسئولان بهزيستي بايد ترتيبي دهند تا نيکوکاران، خيران و مسوولان زندگي معلولان را مشاهده کنند و اين امر باعث جذب بيشتر مشارکتهاي مردمي خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]