تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827159346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهاجرت موجب تقويت حاشيه‌نشيني مي‌شود/ بهسازي خانه‌به‌خانه بافت‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۲۹ب.ظ)
مهاجرت موجب تقويت حاشيه‌نشيني مي‌شود/ بهسازي خانه‌به‌خانه بافت‌ها موج - شهردار تهران گفت: مهاجرت و تقسيمات کشوري از تأثيرگذارترين مباحثي است که پديده حاشيه‌نشيني را روزبه‌روز تقويت مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، صبح امروز، سه‌شنبه، ۲۳ تير، در ستاد ملي بازآفريني پايدار محدوده‌ها و محله‌هاي هدف احيا، بهسازي و نوسازي شهري و با حضور عباس آخوندي، وزير راه و شهرسازي، شهيندخت مولاوردي، معاون امور زنان رئيس‌جمهور، اصغر ميرمحمد صادقي، معاون رئيس‌کل بانک مرکزي، عليرضا دائمي معاون وزير نيرو در امور برنامه‌ريزي و امور اقتصادي، پيروز حناچي و محمد سعيد ايزدي معاونان وزير راه و شهرسازي و نمايندگان ۱۶ وزارتخانه گفت: موضوعات امروز نشان داد که با تعريفي که از بافت آسيب‌پذير از ابعاد کالبدي و انساني وجود دارد متفاوت از دو دهه قبل شده است ولي با تجربه ۱۰ ساله‌اي که در شهر تهران و در حوزه‌هاي انتظامي دارم معتقدم اين موضوع به‌نوعي آميخته با بحث‌هاي حاشيه‌نشيني و آسيب‌هاي اجتماعي است و ابعاد پنهاني در کليت مباحثي که امروز مطرح شد وجود دارد.
وي ادامه داد: ما نياز داريم در رويکردهايمان کمي جنس کار را نرم‌تر ببينيم و دقت بيشتري در اين زمينه داشته باشيم. در واقع براي اين‌که وارد اين محيط‌هاي آسيب‌پذير شويم بايد به اين آسيب‌ها به عنوان اثرات پديده‌اي اجتماعي بنگريم. زماني که موضوع را از منظر اجتماعي بررسي کرديم بايد با بستر اقتصادي اين پديده اجتماعي را مهار کنيم و اين روند بايد روح حاکم بر برنامه‌اي باشد که در حال نوشتن آن هستيم و هر جا بندي است که با آن مغايرت دارد بايد اصلاح شود.
شهردار تهران در ادامه اظهاراتش در اين نشست با بيان اين که مهاجرت و تقسيمات کشوري از تأثيرگذارترين مباحثي است که اين پديده اجتماعي را روزبه‌روز تقويت مي‌کند، گفت: معتقدم که اگر رويکرد انضباط اجتماعي را اساس کار در بحث بافت‌ها قرار دهيم ثمره آن امنيت اجتماعي خواهد بود ولي اگر با نگاه امنيت اجتماعي به سراغ کار برويم جامعه فعاليت‌ها در اين حوزه را پس مي‌زند چون با موضوعات متعدد آسيب‌هاي اجتماعي روبرو هستيم و امنيت را از جنس سخت برداشت مي‌کنند و مقاومت به خرج مي‌دهند؛ بنابراين انضباط اجتماعي سبب امنيت اجتماعي است، اما؛ اگر رويکرد پديده اجتماعي را مبناي کار قرار دهيم فعاليت‌ها در اين حوزه براي مردم قابل پذيرش‌تر خواهد بود.
قاليباف در ادامه افزود: هر چقدر اين پديده اجتماعي را کلان‌تر کنيم قدرت تصميم‌گيري ما از بين مي‌رود. براساس تجربه ۱۰ ساله فعاليت در اين بافت‌ها معتقدم ساماندهي بافت‌ها، موضوعي پلاک به پلاک است و گاهي در يک پلاک، ۱۰ خانواده متفاوت زندگي مي‌کنند. به عنوان مثال در منطقه ۱۲ و در يکي از ساختمان‌هاي قديمي ۲۰ خانواده با ۲۰ فرهنگ متفاوت در حال زندگي هستند.
شهردار تهران افزود: بايد اين پديده اجتماعي را در مقياس يک يکم، به معناي بررسي خانه به خانه تعريف کرد. پيشنهاد مي‌کنم اين موضوع را در آيين‌نامه حاکم کنيم، محله محوري اساس فعاليت‌ها باشد و تمام سازمان‌ها نيز بايد در خدمت محله باشند. ما هرگز نمي‌توانيم يک نسخه براي يک شهر بپيچيم چون موضوع خانه به خانه و محله محوري اساس کار است.
وي با اشاره به اين که در تهران ۳۷۵ محله داريم که مشابه هم نيستند، افزود: چگونه مي‌توان آيين‌نامه‌اي مشترک براي همه محلات بنويسيم؟ بهتر است از بالا به موضوع نگاه کنيم و اول خانه به خانه برويم و مشخص کنيم فعاليت‌هايمان نيازمند طي شدن چه فرايندي است و بعد از اين مرحله آيين‌نامه بنويسيم. ما بايد در بخش‌هاي حقوقي، فني، آموزشي و اقتصادي تسهيل‌گري کنيم. با همين هدف است که شهرداري تهران دفاتر تسهيل گري راه‌اندازي کرده و به‌قدري اين دفاتر نقش ايفا مي‌کنند که به پنجه‌هاي تدبير و عمل تبديل‌شده‌اند.
قاليباف تأکيد کرد: هرچند مسکن مهر هم يک سري خدمات خوب ارائه داده است، اما؛ خود به بافت‌هاي آسيب‌پذير اضافه شده و با آغاز اين پروژه يک بار ديگر اشتباه دهه ۶۰ در انتهاي دهه ۸۰ تکرار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن