واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۲ تير ۱۳۹۴ (۴:۲ق.ظ)
نخستين سمينار تومورهاي سر و گردن اول مرداد برگزار ميشود موج - رئيس بخش گوش و حلق و بيني بيمارستان لقمان با اشاره به شيوع سرطانهاي سر و گردن در کشور اظهار کرد: افزايش سن، آلودگي هوا، تابش نورآفتاب، عادات تغذيه اي نادرست و همچنين ضعف سيستم ايمني بدن از جمله عوامل دخيل در بروز و رشد سرطانهاي سر و گردن هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، مهدي خواجوي ضمن ارائه توضيحات کاملي در خصوص نخستين سمينار دو روزه تومورهاي سروگردن که اول مرداد ماه در سالن شهيد غرضي بيمارستان ميلاد برگزار ميشود، گفت: از امسال سلسله سمينارهايي با موضوع تومورهاي سروگردن کليد ميخورد.
وي افزود: تشريح علل و عوامل ابتلا به تومورهاي ناحيه سروگردن، نحوه تشخيص و معرفي راهکارهاي درمان اعم از روشهاي جراحي و غير جراحي در اين گفتمانهاي علمي مدنظر هستند.
رئيس نخستين سمينار تومورهاي سروگردن با بيان اين که قصد داريم در هر سمينار، دو تومور اصلي را مورد توجه قرار دهيم گفت: امسال سرطانهاي "غدد بزاقي" و "تيروئيد" محورهاي اصلي سمينار هستند.
به همين ترتيب در سالهاي آتي سرطانهاي ديگر دنبال ميشوند.
خواجوي ادامه داد: تومورهاي سروگردن انواع مختلف بسياري دارند که از سرطان پوست، چشم، حفره دهان، زبان و غدد لنفاوي گرفته تا سرطان غده تيروئيد، حلق و حنجره را شامل ميشود. به طور کلي هر بافتي در سروگردن ميتواند درگير تومورهاي سرطاني بشود.
وي با اشاره به شيوع سرطانهاي سروگردن در کشور اظهار کرد: اين موضوع به عوامل مختلفي باز ميگردد که افزايش سن يکي از آنهاست. جامعه ما به سمت سالمند شدن حرکت ميکند و به هر ميزان که سن بالاتر ميرود، بيماريهاي بيشتري در فرد بروز پيدا ميکند.
رئيس بخش گوش و حلق و بيني بيمارستان لقمان افزود: آلودگي هوا و محيط زيست، تابش نورآفتاب و بروز سرطانهاي پوستي، عادات تغذيه اي نادرست و همچنين ضعف سيستم ايمني بدن از جمله ديگر عوامل دخيل در بروز و رشد سرطانهاي سروگردن هستند.
خواجوي با بيان اين که سيستم ايمني نقش مهمي در سرکوب سلولهاي سرطاني دارد گفت: استرسها، اضطرابها و نگرانيها ميتوانند سيستم ايمني بدن را مختل کرده و از قدرت دفاعي بدن بکاهند.
وي درمان سرطانها را تا حد زيادي به ميزان پيشرفت بيماري مرتبط دانست و گفت: هرچه سرطان ابتدايي تر بوده و هنوز گسترش پيدا نکرده باشد شانس درمان کامل بالاتر ميرود.
بر اساس اين گزارش، نخستين سمينار تومورهاي سروگردن اول و دوم مرداد در سالن شهيد غرضي بيمارستان ميلاد برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]